Mooie spullen goede kwaliteit.

Snel bezorgd. Duidelijke webb site.

Snelle levering en fijne producten

Duidelijke website, snelle levering en produkten voldoen uitstekend

Prima service, mooie en duurzame spullen

Prima service, mooie en duurzame producten

Mijn bestelling was supersnel verzonden!

Op de website staan duidelijke beschrijvingen bij de artikelen. Mijn bestelling was binnen 10 minuten ingepakt en verzonden. De volgende dag kon ik mijn bestelling bij het door mij gekozen afhaalpunt ophalen. Ik ben heel tevreden over de service van Super Yoga.

Snelle levering, duidelijke site

Snel geleverd, duidelijke site. Jammer is dat de producten in je winkelmandje snel worden gewist. Vaak doe ik producten in mijn mandje om te vergelijken en er even over na te denken. Nu werd dit steeds gewist, wat ik vervelend vond

Kwalitatief materiaal

Snelle verzending Kwalitatief materiaal En bovenal gewoon heeeel erg mooi. Zelfs mijn Yoga instructrice gaf er complimentjes over. Hier bestel ik zeker en vast nog eens terug! Bedankt!

Ik heb de perfecte yogamat gevonden!

Ik heb ongeveer elke yogamat bekeken die te krijgen was op de website en doormiddel van alle informatie en het grote aanbod heb ik een keuze kunnen maken en ik ben er super blij mee.

Happy customer

The ordering experience was really great and I got my new yoga mat in a few days!

Precies goed

Overzichtelijke website, adequate service, mooie producten.

De yogamat is mooi en een stukje dikker wat fijn is als je snel last hebt van je knieën.

Geweldige producten (-;

Normaal schrijf ik geen mening maar ik ben echt blij met alle producten van Superyoga webshop..Ik heb hele mooie dikke maar zachte yogamat aangeschaft en ook de tas voor matje. Matje past mooi in de tas ..mijn yogalessen zijn beter, ik voel me lekker onspannen en heb veel energie!

Super Goede Service!!

Iets niet op voorraad, mailtje gestuurd en gelijk antwoord gekregen met een mooi voorstel. Klantgerichte service. Helemaal blij met de nieuwe yogamat.

Betrouwbare service

Fijn dat de webshop goed werkt, direct bevestiging en keuze uit levertijden. Producten netjes verpakt, geen overbodige verpakking.

Perfekte levering en positieve bijdrage tot mijn ZEN moment!

De yogamat werd perfekt binnen timing afgeleverd (alleen wel op adres van de buren, maar dit is een foutje van Post, niet van Superyoga)

Snelle service en goede kwaliteit en mooie mat! Erg blij mee!

De volgende dag alles al binnen. Erg fijne mat, goede kwaliteit! Mooie stenen!

High quality products

The products I ordered look exactly as they were on the website and they feel really great. I was especially surprised by the bracelet I ordered, which feels a lot more sturdy than the pictures even. Highly recommended.

Good range! Fast delivery...

Good range of Yoga mats with premium quality and high speed delivery. Received it the next day. Much thanks!

Zeer snelle levering, mooi en degelijk product

Ik ben helemaal tevreden.

Tevreden!

Snelle levering, kwalitatieve producten

SUPER, mooie en duurzame yoga producten

Net mijn laatste aanwinst gekocht. Een yoga wiel van "YogaDesignLab". Een yoga accessoire dat perfect aansluit bij iedereen die een veelzijdige practice wil uitvoeren of de flexibiliteit van zijn lichaam wil verbeteren. Het is niet mijn eerste keer dat ik wat besteld heb bij Super Yoga. Een webshop , die werkelijk alles in huis heeft. De beginnende yogi alswel de wat ervaren yogi kan hier echt goed terecht. Goeie web service, pakket was perfect, zorgvuldig verpakt afgeleverd binnen de afgesproken tijdstip. Ik heb geen minpunten kunnen vinden, dus JA, ik kan deze webshop van harte aanbevelen.

Mooi en duurzaam yogamateriaal

Goede website met duidelijke beschrijving van de materialen. Ik ben zeer tevreden met mijn yogamat.

Snelle levering van mooie producten!

Ik had een hele yogaset met matje, bolster, blok en tas waar alles in kan. Allemaal keurig zoals omschrijving en op de foto's

Goede keus tussen de vele websites

Duidelijke site: keus, uitleg, prijs Duidelijke afspraken Geen loze beloften dat het binnen een dag wordt geleverd. Ik had geduld. Goed verpakt. Volgens verwachting: mooi product Blij mee!

Superyoga is inderdaad Super!

ik heb twee yogamatten besteld: goed prijs kwaliteit verhouding: mooie, slip-vrije matten, in fraaie kleuren (het oog wil ook wat:)); snelle bezorging, attente service, mooie website met veel keus. Kortom, een aanrader ga hier zeker weer shoppen.

Snelle en goede service

Ik heb een yogamat besteld bij superyoga.nl en ben heel tevreden met de snelle levering. Ook is de yogamat precies zoals omschreven, ik ben blij!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen