Goede kwaliteit. Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Vlotte levering , mooie producten ,fijne kwaliteit

Fijne service, snelle levering en kwalitatief hoogwaardig product (meditatieset)!

Mijn bestelling werd snel geleverd en voldeed aan al mijn verwachtingen. Ik ontving een meditatiekussen, oogkussen, yogariem en elastieken voor om mijn yogamat en ben ontzettend blij met de kwaliteit van deze producten. Het oogkussen bleek ook nuttig om in slaap te vallen, heerlijk!

Supermooie yogamat, supersnel bezorgd!

Wat een snelle service, echt fijn! De yogamat is ook supermooi, heel blij mee!

Goed verpakt

Top. Meteen aan de slag gegaan met oefenen en vond een goede zit houding. Voordeel van deze kussen je kunt het navullen.

Prachtig

De service op de site was erg duidelijk en het ging ook erg snel! De kwaliteit is perfect van de Yogamat die ik heb besteld en het stimuleert mij alleen maar meer om meer Yoga te doen. Zo ben ik van 3 keer per week naar 2 keer per dag gegaan. Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor! En of ik nou een shop tegoed krijg of niet, jullie zullen mij zeker weer zien op de site! Dank!

Fijn

Fijne mat, prachtige kleur. Goede service en levering.

Handig

onlangs een handig tas gekocht om mijn Yoga mat in te vervoeren.

Snelle levering van een stevige yogamat

Onlangs bestelde ik de Eco yogamat sticky en extra dik in antraciet. Zodra ik hem uitrolde, voelde ik dat het een hele stevige en degelijke mat is. Hij voelt zacht aan in gebruik omdat hij extra dik is en de kleur is heel mooi. Het "fabriekslaagje" kon er zo af gepoetst worden.

Prachtige, hoogwaardige kwaliteit producten

Na het bestellen van mijn order, heel snel de producten binnen gekregen. Het yoga matje is echt de juiste dikte om goede ondersteuning te hebben & de blokken zijn ook prachtig. Nadat mijn zus en vriendinnen de producten gezien hadden hebben zij ook direct daar besteld. Ontzettend blij mee!

Hele fijne yoga mat

Fijne yoga mat en snelle levering

Mooie materialen, makkelijke bestellen, snelle levering

Een super snelle levering.

Het welkom gevoel bij Superyoga heb ik ervaren. Mooie Website en veel keuze, mijn yogamat is heel fijn.

Snelle levering en fijne kwaliteit!

De yogamatten zijn van goede kwaliteit en snelle levering van superyoga.nl. Heel blij mee!

Besteld en snel ontvangen

Goede prijs kwaliteitverhouding. Keurig geleverd

Ik heb een yogamat gekocht en deze heeft de goede dikte en heeft fijne antislip.

Goed product en fijne service

Pas sinds kort begonnen met yoga, maar al snel werd me duidelijk dat ik een beter (dikker) matje nodig had dan 't ding dat ik bij een lokale supermarkt had gevonden. Vandaar aan het zoeken geslagen naar een betere mat die niet de hoofdprijs kost, maar waar ik wel mee vooruit kan. Uiteindelijk een hele mooie mat gevonden bij Superyoga en besteld. De volgende dag in huis, maar helaas was per ongeluk de verkeerde mat verstuurd. Via simpel en snel Whatsapp contact, stuurde Superyoga meteen de goede mat op en kon ik de andere mat terugsturen. Inmiddels al weer aardig wat uurtjes op de nieuwe mat gemaakt en heel blij met de klantvriendelijke service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zoals de titel zegt: het product werd snel geleverd, en is van goede kwaliteit. Dus niks op aan te merken!

Snelle levering en mooi meditatiekussen

Heel mooi groen meditatiekussen ontvangen, vandaag besteld, de dag erna in huis. Mooie kwaliteit, niks op aan te merken.

Kwaliteitsproducten en een uitstekende service!

Ik ben erg tevreden van deze online winkel. Kwalitatieve producten in verschillende prijscategorieën, voorzien van voldoende uitleg zodat je een goede keuze kan maken. De levering was supersnel en heel goed ingepakt. Heel blij met mijn nieuwe yogamat. Dank je wel!

Helemaal top

Helder, overzichtelijk aanbod op de webshop. Snelle levering en alles heel duidelijk. Ik ben fan!

Snelle levering, prima service enncommynicatie.

Het enige minpuntje voor mij is dat de foto’s en beschrijving van de yogamat die ik had besteld niet overeenkwamen met de betreffende mat. Deze heb ik dan ook weer retour gestuurd wat geen probleem was. Ook de verdere afwikkeling verliep prima!

Feeling

Zeer fijne website erg uitgebreid en veel informatie over de verschillende aangeboden producten. Echt een aanrader!!

Goede mat

Ligt heerlijk en makkelijk op te bergen in de bijgeleverde tas.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen