Speedy Delivery!

Really happy with my new Lotus Yoga mat and next day delivery!

Goed contact en snel geleverd

Mijn zoektocht naar een Yogamat heeft even geduurd, eindigend op Superyoga.nl en gezien te hebben wat een assortiment ze hebben was mijn keuze eigelijk al snel gemaakt waar ik zou bestellen. Een uitgebreid assortiment voor extra sticky 6mm Yoga matten voor een zeer schappelijke prijs. Na even kort contact gehad te hebben via een ander kanaal met de winkel had ik voldoende informatie mijn bestelling te plaatsen. Vanwege de relatief goedkope andere producten heb ik er direct een riem bij besteld om mijn oefeningen beter te kunnen uitvoeren en extra rek op bijvoorbeeld mijn benen te kunnen leggen. Na de bestelling kreeg ik eigelijk vrij snel een bericht omtrent mijn bestelling dat alles goed gegaan was en zelfs kort daarna kreeg ik bericht dat mijn producten waren verstuurd en afgeleverd waren bij PostNL. Service is echt ruim in orde, communicatie verliep soepel en werd bijna gezellig. Alle tips op de website welke mat het beste bij mij past is meer dan welkom en ik heb voor mijn Power Yoga de beste mat kunnen kiezen die er ook nog eens super mooi uit ziet. Je ziet maar weinig mannen zo enthousiast over een Yoga winkel vermoed ik. In de toekomst ga ik hier zeker nogmaals bestellen.

Geweldige yogamat en service

Na morgen j. Bestelling waa de mat binnen een dag binnen. Ik geniet ervan en hoop dat nog heel lang te doen.

Great products with a fast delivery

Great products and delivered fast.

Mijn tas was precies op tijd voor mijn yogales

Doordat mijn yogaschool de corona voorschriften moet aanhouden moet ik zelf mijn mat ed meenemen. Op zoek naar een goede tas kwam ik, dank zij een medeyogi, op jullie site. En zag een fantastische tas voor al mijn spullen

Mooi product

Ik bestelde een ecologische yogamat. Die is niet alleen mooi maar ook kwaliteitsvol ! En ze werd heel snel geleverd...top !

Snel en fijn geleverd - heel erg blij mee

Heel erg blij met de service van superyoga.nl. Het is snel en fijn geleverd en alles zat mooi en onbeschadigd in de doos.

Snelle levering, goed verpakt! Echt super! En helemaal blij met mijn bestelling, yogamat + tas

Bestelling snel geleverd en mooie producten

Cadeau verrassing voor mijn kleindochter gekozen voor super yoga. Geen spijt van!

Aanrader

Super fijn product, precies wat ik zocht en is zeker na verwachting. Snelle levering waardoor ik niet lang hoef te wachten. Prijs kwaliteit! Heel blij mee :)

Duidelijke site en snelle levering!

Prima service, na een bestelling waarbij iets zat wat ik niet had besteld heb ik gemaild. Na supersnel handelen van superyoga had ik de volgende dag het juiste product al in huis.

Snelle levering en een hele fijne yogamat

De volgende dag al geleverd en goed verpakt. Erg tevreden.

Een motivatie om voor mezelf te zorgen

Ik heb een Yoga matje, blok, meditatie kussen en oog kussentje gekocht. Dit zorgt er voor dat ik alles in huis heb om voor mezelf te zorgen. Hiermee kan ik het momentje rust pakken dat ik nodig heb om voor mezelf te zorgen en voor mijn mentale rust te zorgen. Dit zorgt voor een gezonde levensstijl en voor mijn algehele gezondheid.

Helemaal goed!

Fijne webshop met kwalitatief goede producten, snelle afhandeling en levering van bestelling. Tevreden!

Mooi webshop en goede uitleg over de producten.

Bestelling was cadeau voor mijn dochter, bij het bekijken van de site ook fijn iets voor mijzelf besteld.

Snel geleverd. En de tassen zijn echt super. Past mooi alles in.

Mooie producten

Goede kwaliteits yogamat gekocht, super veel yogamatten en andere mooie producten op de site. Zeker aanrader !!

Supermooie yogamat!

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne aankoop

Yogamat & meditatiekussen besteld, nu een paar dagen in huis en naar tevredenheid gebruikt. Door corona duurde de levering een paar dagen langer, maar dit stond duidelijk aangegeven in de bevestigingsmail dus geen probleem.

Twee maal iets besteld: beide keren super snel geleverd en spullen van prima kwaliteit. Zeer tevreden.

Erg goed

De yogamat is mooi ( turquoise en lekker dik en extra breed) en van goede kwaliteit. Toen bleek dat deze nog glad was, kreeg ik meteen bericht met een tip hoe dit op te lossen. Door m 2 weken in het looppad in mijn woning te leggen, glij ik nu niet meer weg.

Super fijne yogamat

Mooie antislip yoga mat van zeer stevige kwaliteit. Heel blij mee!

Mooie producten en snelle levering

Fijne service van Superyoga. Mijn nieuwe spullen werden snel geleverd en kwamen helemaal overeen met de beschrijving op de website. Goede prijs/kwaliteitverhouding, aanrader!

Snelle bezorging, fijn product

Fijne duurzame yogamat gekocht die bezorgd werd op het aangegeven moment.

Effectief

Een formaat besteld en snel geleverd. Mooie kwaliteit met.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen