Super snelle levering van een gezond en mooi product

Ik had vragen. Geen telefoonnummer maar wel App en mailcontact mogelijk. Zelfde dag en vriendelijk en uitgebreid antwoord. Producten waren er al de volgende dag! Ik had een vergissing begaan maar na een mailcontact, dus één dag, was alles alweer omgewisseld. Terugsturen gaat ook doet eenvoudig, via een link. Heb je geen printer dan vraag je 't adres. Ik maak reclame om mee heen.

Mooie kwaliteit en snelle service

Kwaliteit van de producten is erg goed voor de prijs. Daarnaast een snelle service, dus helemaal tevreden!

Zéér klantvriendelijk, ze denken echt met je mee. De producten werden snel geleverd. En de kwaliteit is ook geschikt voor in mijn yogastudio. Ik ben er heel blij mee en zal zeker eerst het aanbod van Superyoga.nl raadplegen wanneer ik weer iets nodig heb.

TOP! Beide keren goede service en snelle levering

Een hele fijne service! Twee soorten thee besteld en nu voor de 2e keer een yogamat. Heerlijke thee en weer en hele fijne yogamat! Een volgende keer bestel ik met een gerust hart weer iets:)

Een heel goede en vriendelijke service

Ik ben fijn geholpen, heel persoonlijk ! Een verademing in de wereld van keuze menu's en verkooppraatjes.

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Heel blij met de tas ruimte voldoende voor alle attributen

Superyoga doet haar naam eer aan.

Superyoga doet haar naam eer aan , supersnel geleverd , supergoede communicatie en mijn manduka yogamat is supergoed, dankzij de supergoede uitleg over matten op de site heb ik dus de juiste keuze kunnen maken , superdank superyoga , Namasté Margriet

Helemaal TOP!!!

De yoga Tas is super fijn, Heeft zoveel ruimte, ik kom er naast mijn matje ook nog een handdoek een beker, zonnespray en een extra setje (korte) zomer kleding in kwijt toen ik naar een les Sup yoga ging. Ook fijn de extra zakjes, één aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Super blij mee dus, en echt een aanrader!!

Yogamatje gekocht, snel verzonden, ecologisch verpakt, helemaal prima!

Mooie producten, snel geleverd

Als beginnend yogi na het lezen van info op de website een weloverwogen keuze kunnen maken voor een yogamatje en een bolster. Deze werden snel geleverd, en voldoen aan de verwachtingen. Mooie kwaliteitsproducten.

Snelle levering en goede service

Heerlijke mat in mooie kleur

De donkerpaarse Lotus Eco yogamat is schitterend van kleur en lekker dik. De lotus erop maakt het ook nog eens een heel fijne mat om naar te kijken.

Had ook nog per ongeluk mijn eigen adres verkeerd geschreven waardoor de yogamat toch niet de volgende dag was aangekomen. Toen kreeg ik een persoonlijk lief berichtje en had ik hem alsnog een dagje later!

Ik ben heel tevreden gelijk een reactie als ik met een vraag mail, een 10.

Ik ben heel tevreden. Goede service en klant vriendelijk. Leveren op wijze die wordt beloofd. snelle reactie terug via de mail.

Goede producten en snelle levering!

Zeer tevreden over bestelde yogamat en accessoires! En super snel geleverd. Zeker aan te raden!

Fijne shop!

Overzichtelijk, goed geprijsd en snelle levering. Alles netjes verpakt. Tipje voor jullie; voor de mineralen steentjes en armbandjes zou het leuk zijn om zo'n zelfde kaartje met uitleg van het steentje mee te sturen, zoals jullie bij de thee doen. Dit geeft het wat "extra" als je het cadeau wilt doen.

Degelijke en eerlijke kwaliteit en een supersnelle levering op de koop toe !

De aankoop van een yogamatje met passend tasje en elastieken was mijn eerste contact met Superyoga maar zeker niet mijn laatste. Blijverrast ontving ik mijn bestelling supersnel zodat ik het materiaal onmiddellijk kon testen. Het yogamatje is perfect voor mijn yoga- en fitnessoefeningen en Superyoga biedt zowel schitterende of ingetogen kleuren met of zonder print, waar je je echt prima op voelt !

Snelle levering, eco-vriendelijke verpakking, mooie producten

Ik heb een Yoga Design Lab Travel yogamat besteld en twee yogablokken van kurk. De levering door Superyoga was snel en ik ben zeer tevreden! Bonus punten dat er papier gebruikt is bij het verpakken en niet plastic. Ook niet bizar veel materiaal gebruikt om in te pakken, zoals dat bij andere bedrijven het geval kan zijn!

Mijn ervaring is super!

Ik had een matje besteld en het werd de volgende dag direct geleverd. Het matje is erg fijn en ik ben dan ook erg blij dat ik hier mijn matje heb besteld.

Snelle levering, fijne mat! Zocht vooral naar goeie grip en dat heeft de mat ! Heel blij mee

Helemaal fan!

Superyoga is exact wat het is: SUPER! Heel veel leuke, mooie en volgens mij ook duurzame producten. Je bestelling wordt supersnel geleverd. Kortom ik ben helemaal tevreden.

Snelle service en mooi product!

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd en ik ben er erg tevreden over! Een echte aanrader!

Prima!!!

Snelle levering. Goede yogamat in mooie kleuren.

good material quick purchase

good material quick purchase

snelle levering.

prima spullen, prijs/ kwaliteit verhouding goed.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen