Service tot in de puntjes!

De site is overzichtelijk en goed ingedeeld, bestelling volgens een makkelijke procedure, snelle levering waarbij je van begin tot eind op de hoogte gehouden wordt. Mooie kwaliteit en goed geprijsd. Ik kocht een yogamat, een riem en een draagkoordje, allemaal duidelijk met zorg vervaardigd en duurzaam. Nu na een paar yogasessies ook prettig in gebruik gebleken. Fijn dat er extra lange matten te koop zijn van het "huismerk" ipv het dure alternatief. Aanrader voor de zoekende/beginnende yogi, en natuurlijk ook fijn voor de gevorderde.

Eenvoudig bestellen en snel binnen

Door mooie combideal uiteindelijk ook een yogariem bij mijn meditatiekussen besteld. Goede aankoop, heel mooie kleur en leuke deal!

Super snelle levering en goede mat

Snelle levering van de yogamat en van goede kwaliteit. Ik had zelf veel aan het overzicht van alle yoga matten en kon op basis van dit overzicht een keuze maken.

Perfecte service en yoga matten

Snelle verzending en een mooie dikke mat! Geen geslip meer en zere botjes van het liggen.

Top winkel!!

Voor de 1ste keer een mat besteld. Door de zeer uitgebreide informatie op de website kon ik goed mijn keuze maken. Een goede mat is voor mij van groot belang vanwege implantaten in oa rug en benen. Snelle levering. Mooi bedrijf met goede voorlichting en mooie spullen.

Very fast delivery, good quality items

Very fast delivery, good quality items

Prima product

Fijne stevige yogamat veel grip

Duidelijke site en snelle levering!

Duidelijke site, snelle en verzorgde levering. Voor herhaling vatbaar. Een site met liefde en passie er in.

Mooi product, fijne communicatie, snelle levering!

Snelle reactie op vraag over product. Heel mooi en goed product, komt exact overeen met foto op site! Dit is dé yoga-site voor mij!

Snelle en goede levering

Zeer positief! Mooi product naar verwachting. Keurig verpakt!

Snelle levering en vriendelijke persoonlijke email

Overzichtelijke site.

Alles ging goed en op tijd

Nu reeds tweemaal besteld via superyoga en naar tevredenheid. Professioneel en snel. Mooi assortiment. Volgende keer weer

Top producten!

Ik heb een meditatiekussen, kurken yogablok en thee besteld. Super snel in huis! Kussen zit heerlijk en de kleur komt goed overeen met de foto, blok is gewoon prima, lekker stevig. De thee is echt heel erg lekker!

Gewoon goed

Doen wat ze zeggen. Alles snel bezorgd en netjes verpakt.

Chronisch goed

Tot nu toe heb ik ee prettige ervaring. Goede spullen zonder problemen geleverd.

Super snel in huis en alles naar wens

Besteld en al heel snel aan huis geleverd. Alles netjes verpakt en een leuke attentie erbij met een krantje over yoga. Verkoopt kwaliteitproducten tegen een scherpe prijs. Top!

Snelle levering en heel netjes afgeleverd en een super kwaliteit super

De yoga matten zijn fantastisch kan niet beter. De oefeningen gaan er gewoon goed op. Een perfecte mat ,we zijn er zeer tevreden over.

Snelle en goede levering

Heel veel informatie hij de producten waardoor ik de juiste mat heb gekozen.

Geweldig produkten en top service!

Ik wilde graag het starterspakket, maar dan eigenlijk wel een andere kleur mat en kussen. Ik dacht ik vraag het gewoon. Wat blijkt. Dat is geen probleem. Daar werd ik zo blij van. De actuele voorraad is ook heel fijn, mail wordt snel beantwoord en alles wordt zo snel geleverd. Echt top!

Snel mijn kussen ontvangen

Ben erg tevreden.

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

De website van Superyoga is erg overzichtelijk en bevat voldoende informatie per product om een keuze te maken. Ik heb een yogamat besteld en deze voldeed helemaal aan de omschrijving. De mat is van goede kwaliteit en absoluut niet duur in vergelijking met wat je er voor krijgt en met andere aanbieders

Snel en goed product

De site omschrijft goed de producten. Goeie prijs. Snelle service. Ik zou de site zeker aanraden!!

Top!!

Snelle levering, alles was netjes verpakt en producten zijn van goede kwaliteit.

Zeer snelle en correcte levering van topmateriaal

Het matje, blokje en meditatiekussen voldoen perfect aan de verwachtingen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen