Kwaliteitsspullen snel geleverd

Ik heb een yogamat en medtatiekussen besteld. Goed materiaal, bevalt prima en zonder verzendkosten geleverd. Als ik een suggestie mag doen: de kleurweergave op de website is niet heel natuurgetrouw, ik vind t wel mooi, maar t was niet zoals op de site. En ik zou detailfoto’s van t materiaal toevoegen, dat is nu niet goed te beoordelen.

Goede en snelle service

Overzichtelijke website en veel keuze. Mijn bestelling was netjes en snel verzonden. Alleen maar positief.

Lotus Eco Sticky 6 mm + draagtas

fijne mat, veel kleuren, op voorraad, snel geleverd, goed verpakt. draagtas handig en tegelijk bescherming van de mat.

Precies zoals het was afgebeeld heb ik ontvangen. Zeer tevreden En snelle levering.

Fijne ervaring

Een fijne ervaring, zelf een tijdje terug een mooie yogamat draagtas gekregen van een vriendin via Superyoga.nl. Nu heb ik zelf 2 kado's gekocht voor anderen via hun. Dit waren edelstenen, helaas was er één door de verzending beschadigd. Gelukkig heb ik heel snel een nieuwe toegestuurd gekregen, zodat ik mijn kado's toch op tijd kon geven. Ik vind het ook fijn dat ik hier geen extra kosten kreeg. Goede service!

Fijne shop, snelle levering

Redelijk makkelijk een geschikte mat kunnen vinden. Goede uitleg bij de producten. En hele snelle verzending. Kortom: een goede ervaring. Wanneer ik weer een yoga-product wil bestellen zal ik zeker terugkomen.

Hele fijne mat! Ik doe er met veel plezier yoga op! De mat werd snel geleverd, was netjes verpakt en er werd duidelijk via de mail gecommuniceerd dat het pakje eraan kwam. Top service en ik ga hier vaker spullen bestellen! :)

Fijn om uit veel keuzes een yogamat te vinden, waar ik tevreden mee ben.

Uitstekende service en producten

Super blij met mijn nieuwe yoga mat en sokken! Fijne producten.

Uitgebreide assortiment met handig tabel voor de verschillen tussen de yogamatten

Duidelijke site, snelle bezorging. Productinformatie aanwezig en handig overzicht met alle producten.

Goede prijs, fijne afhandeling en snel geleverd

Ik heb het bestellen van mijn yoga artikelen als zeer prettig ervaren. Waar het gekozen product bij nationale en internationale webshops vrijwel overal uitverkocht bleek, had superyoga het nog op voorraad. Daarnaast ook nog eens supersnel geleverd. Nu al veel plezier van gehad.

Duidelijke communicatie, snelle reactie en levering.

Ik kreeg snel reactie op mijn vraag. Een herinnering werd me gestuurd zodra mijn gewenste product terug voorradig was. De levering gebeurde vlot, zonder problemen.

Love it!

As a yoga, teacher and yoga practitioner was very pleased with my products fr Superyoga. NL. I LOVE the range of different products, their prices as well as the great quality. I know I will shop there more and definatelly add more items to my Yoga Collection. Namaste, Val

Ik ben heel blij met de bolster. Daardoor kan ik in deze tijd goed ontspannen tijdens de yoga lessen. Snelle levering, goede communicatie!

Excellent

Very quick delivery and high quality products

Goede kwaliteit en keurige service

De yogamat en -tas voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Super goede kwaliteit! De levering was vlot. Betrouwbare webshop. Aanrader!

Snelle service en goede materiaal artikelen. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, kwaliteit zoals gehoopt!

Erg blij met mijn mooie nieuwe yogamat en oogkussen. Vroeger weer op voorraad dan van tevoren aangegeven, maar absoluut het wachten waard!

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Door Corona enorm lang moeten wachten op de nieuwe voorraad. Wel heel fijn contact. Uiteindelijk een kunnen bestellen die de volgende dag is bezorgd. Hele fijne en mooie yogamat! Leuke kleur en print. Goede grip en de dikte is precies wat ik wilde. Heel erg blij mee!

Uitstekend!

Het duurde even voordat de mat weer op voorraad was (vanwege omstandigheden heel begrijpelijk). Netjes een mail ontvangen met het bericht dat de voorraad weer aangevuld was. De bestelling had ik voor 17:00 uur geplaatst en de volgende dag had ik het al in huis! Over de mat zelf: mooie kleur, fijne dikte voor oefeningen op de knieën, blijft goed op de grond liggen (verschuift niet). Ik ben tevreden over deze aankoop!

Super mooie yogamat!

Een mooi diep blauwe yogamat. Met het patroon van maantjes erg uniek en iets wat bij mij past. Ik heb de yogamat pas een aantal keren gebruikt. De mat van 6 mm biedt veel comfort tijdens mijn oefeningen. De grip is nog niet optimaal, maar ik heb de fabriekslaag er nog niet afgepoetst. Ik merk wel dat ik nu al meer grip heb als bij mijn vorige mat door het reflief. Ik raad deze mat aan om te gebruiken.

Top service!

Ze hebben me vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen beantwoord. Het product is fijn om mee te werken. Fijne ervaring!

Goede en vooral eerlijke kwaliteit voor een goede prijs

Wie van inspannen of juist ontspannen houdt, zal net als ik erg blij zijn met de aanschaf van de yoga bolster. De bolster heeft een fijn formaat in zowel de breedte als de lengte, waardoor je er stabiel op kunt liggen. De bolster is stevig maar niet hard en van goede kwaliteit. De stof is mooi en netjes afgewerkt waardoor het gezien mag worden in je interieur. Een aanrader dus!

Mooi maar niet zweet-proof

De Lotus maanmatten zijn prachtig! Elke dag weer fijn om op de mat te stappen. Ik merk echter wel dat ze niet geschiky zijn voor de zweterige yoga-practices, want dan glijd ik uit op de mat (vinyasa en poweryoga). Voor yin zijn ze heerlijk!

Fijne stroeve mat en erg mooie print

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen