Top service!

Ze hebben me vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen beantwoord. Het product is fijn om mee te werken. Fijne ervaring!

Goede en vooral eerlijke kwaliteit voor een goede prijs

Wie van inspannen of juist ontspannen houdt, zal net als ik erg blij zijn met de aanschaf van de yoga bolster. De bolster heeft een fijn formaat in zowel de breedte als de lengte, waardoor je er stabiel op kunt liggen. De bolster is stevig maar niet hard en van goede kwaliteit. De stof is mooi en netjes afgewerkt waardoor het gezien mag worden in je interieur. Een aanrader dus!

Mooi maar niet zweet-proof

De Lotus maanmatten zijn prachtig! Elke dag weer fijn om op de mat te stappen. Ik merk echter wel dat ze niet geschiky zijn voor de zweterige yoga-practices, want dan glijd ik uit op de mat (vinyasa en poweryoga). Voor yin zijn ze heerlijk!

Fijne stroeve mat en erg mooie print

Ik zocht een yogamat met wat meer grip die er ook nog eens leuk uitziet en die heb ik hier gevonden! De site helpt je ook kiezen met wat voor yogamat geschikt is voor jou, iets wat ik als beginner heel fijn vind!

Snelle levering!!

Prachtig van kleur en een fijne zit

De kleur is prachtig en het meditatiekussen zit fijn. Het is een stevig kussen maar toch zacht.

Mooi aanbod en vriendelijke klantenservice

Superyoga heeft een ruim aanbod van yoga- en pilatesartikelen. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk op vragen. De bestelling is ook netjes geleverd.

Mooie yogamat, duidelijke communicatie over levering en verzending. Yogamat was snel bij mij thuis bezorgd.

Snelle levering, prima omschrijving

Snelle levering, prima omschrijving

Topservice en uitstekende producten!

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige yoga en meditatie producten, ben je hier aan het juiste adres! De producten zijn van stevig materiaal gemaakt en het zijn prachtige kleuren. Voor mij geen andere producten meer dan van Superyoga!!!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en de spullen waren gemakkelijk op de website te vinden

Snelle service.

Snel en kwaliteit

Ik heb mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. De bolster en blokken zien er goed uit, ik hoop dat de spullen mij jaren mee zullen gaan!

Wat een snelle levering van een fantastische mat!

Ja, een geweldige website!

Snelle levering nadat ik eindelijk kon bestellen

Door geen voorraad moest ik een dag of 10 wachten voor ik kon bestellen. Vreemd dat er geen retourformulier in de doos zat. Ik heb het echter gehouden dus geen probleem. Wel jammer dat jullie geen grotere dikkere bolsters hebben.

Toppie

Dit is de eerste yoga mat die ik koop en tot nu toe bevat het. Hij heeft een mooie kleur (voor zover dat van belang is) en is een stuk fijner onder je pols en knie dan de grond. Al met al een goede mat.

Go

Mooie artikelen, heldere communicatie en snelle levering

Alles is perfect bezorgd

Goede kwaliteit producten, bezorging verliep goed.

Tevreden

mooie spullen en snelle bezorging.

Good

The product is great and the online customer service was quite responsive and helpful

Leuke spullen en vriendelijke mensen!

Snelle levering!

Goede mat, mooi om te zien

Jogamat net aangeschaft; hij ziet mooi uit en is goed in gebruik

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen