Een yoga mat die gewoon prima is en ook nog mooi om naar te kijken ! Snelle levering, kortom fantastisch!!

Heldere communicatie & levering zoals beloofd

Mijn bestelling werd op tijd verwerkt en verzonden. Ik ben tevreden over de ontvangen producten en ook de manier van verpakken (doos was perfect zonder veel lucht) kan ik heel erg waarderen. Bedankt!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heb een yogamatje, strap en blokken gekocht en zijn allemaal erg fijn. De levering was zeer snel en de producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ben er zeer tevreden over :).

Prachtige mat en snelle levering!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe yoga mat. Hij is lekker lang en dik en heeft een hele mooie print. Top dat hij zo snel geleverd werd!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en mooie bolster!

Geweldige producten!

100% aanrader! SuperYoga verkoopt mooie en kwalitief goede producten voor yoga, meditatie, ontspanning en spiritualiteit!

Fijn winkel met super kwaliteit en keuze !!

Ik heb mijn ogen uitgekeken op de site van superyoga. Er is veel keuze in kwaliteitsproducten en alles word zorgvuldig en snel verstuurd. Blij met deze site :-)

Super kwaliteit producten en snelle levering!

Uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en super snelle levering! Goed en netjes verpakt... Ga hier zeker vaker bestellen!

Mooie mat voor een nette prijs

Fijn dat jullie zo snel leveren en ook goede kwaliteit. Ik ben blij met m'n nieuwe mat en bolster!

Mooie mat met leuke print

Prima mat. Goed dik. Leuke print erop. Het enige dat ik jammer vind, is dat er geen elastiek bij zit, zodat hij opgerold blijft

Alles valt op zijn plek!

Heb diverse bestellingen gedaan, ruime keuze, snelle levering & overzichtelijk. Thnx

Verzorgd, snel, mooie producten

Volop keuze, mijn bestelling was er heel snel en ik ben heel blij met de producten.

Super aanbod, snelle levering.

De site is heel overzichtelijk, ik kon goed vinden wat ik zocht. Het aanbod is groot en de beschrijving bij ieder product is ook goed en heel nuttig. Toen ik mijn keuze gemaakt had was het bestellen heel simpel en werd het ook nog eens heel snel geleverd. Daarnaast was ik super blij dat de levering in alleen maar karton was, met zelfs papier-tape. Zo fijn duurzaam!

Fantastic

The website is easy to navigate. The products that I received were the same as described. The shipping was on-time. Everything went smoothly and I am satisfied with the products and the service.

Snelle levering, fijne mat

Dit is een heel fijne mat omdat hij wat dikker is. Heel handig voor de oefeningen zijn de leuke maantjes in het midden.

Ik had een vraag over de verzendkosten en er is heel goed meegekeken. Het bleek uiteindelijk een verschil tussen de mobiele en normale website. Ik heb een toffe yogamat van eco pvc. Helaas heeft deze nogal een penetrante geur. Hopelijk vervaagt dat nog. Het yogakussen en oogkussen zijn geweldig!

Hele fijne producten

Duidelijke website, mooi meditatiekussen ontvangen

Helemaal top!

Super snel bezorgd, goede kwaliteit en een fijne service. Zeer tevreden klant!

Snelle levering - prima yoga-materiaal!

De bestelling wordt vrijwel onmiddellijk verzonden. Ik had een bolster besteld, een yoga mat, product om de mat te reinigen en 2 bolster. Alles is correct toegekomen en ik ben heel tevreden van de kwaliteit. De mat is nog een beetje glibberig maar door ze vaker te gebruiken, wordt ze stroever. Heel tevreden dus!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Zowel goed voor binnen als buiten. Materiaal is dik genoeg voor yoga en ligt genoeg om mee te nemen.

Goed product

Makkelijk bestellen, snelle levering en product van goede kwaliteit. Duidelijke informatie op de website over de producten. Prijs kwaliteit verhouding is goed en er is ruim keuze.

Goede uitleg op de website, volgende dag waren de spulletjes in huis. Geweldige kwaliteit. Hier kom ik zeker nog terug. Top!

Fijne mat!

Erg fijne mat. Stinkt alleen nog heel erg naar de fabriek als je hem ontvangt. Ook in de neerwaardse hond geeft hij niet altijd even veel grip. Verder ligt hij lekker (al krijg je wel af en toe het stipjes patroon in je huid).

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen