Prima mat

Top geregeld

prettige site en snelle levering

Op de site staat een ruime keuze, met heldere info. Het bestellen gaat prettig en de afhandeling en bezorging verliepen vlot en correct. Ik ben blij met mijn nieuwe mat!!

Mooie spullen

Heb nu een 2e mat besteld, omdat thuis op de grond online lessen dien, iets te hard was. Nu lig ik comfortabel. Gelijk zo'n mooie tas erbij besteld, voor als ik weer naar de sportschool kan gaan. Hele mooie kleur paars

Snelle levering Zelfs persoonlijk briefje erbij! Goede kwaliteit! Erg tevreden

Ondanks Corona goede kwaliteit.

Werd later bezorgd dan eerst werd verwacht. Superyoga heeft hier geen schuld aan. Corona wel. Product bevalt prima. De website is duidelijk. Jammer dat bepaalde dingen niet leverbaar waren.

Goede producten, prettige prijs

Ik mag er elke dag van genieten

Ik heb iemand super blij kunnen maken met een nieuwe, betere yogamat.

Het eerste wat mij opviel aan jullie webshop was de grote hoeveelheid aan opties. Toch was het door de beschrijvingen gemakkelijk om het juiste product te vinden, bijvoorbeeld door te kijken naar materiaal en de grip op de mat of de kleuren van de matten. Ondanks het feit dat het wat langer duurde tot mijn pakketje aankwam ben ik erg tevreden. Dit komt door de situatie van nu en daar kan je niks aan doen. De mat was van super goede kwaliteit en netjes ingepakt. De ontvanger (van het cadeau) vond de toevoeging van de yogakrant ook erg leuk. Ik moet toegeven dat ik een beetje jaloers ben, dus ik denk dat ik ook maar een nieuwe mat ga bestellen voor mezelf..

Goede producten, fijne service

Goed geholpen toen mijn pakket er wat langer over deed. De Jasmijnthee is heerlijk en de yogamat fijn!

Super vriendelijk en snelle service!

Product is helemaal naar wens en de service is uitstekend!

Fijne mat en plakt lekker zodat je niet uitglijd

Ik heb de mat nu enkele weken en ik ben er zeer tevreden mee. De stickiness is super fijn. Vanaf het begin plakt het lekker zodat je niet uitglijd bij de oefeningen. De paarse kleur is een tikje donkerder dan op de afbeelding, maar met het motief erin is het echt prachtig! Heel blij met mijn keuze - aanrader.

Snelle service en fijne producten!

Mijn bestelling van een anti slip yoga mat en yoga blok werd zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden, een dag later werden ze thuis bezorgd. Ik ontving niet direct een track en trace code maar dit werd direct opgelost toen ik dit aangaf. De anti slip yoga mat zorgt ook echt voor een stevige grip en het makkelijk vasthouden van posities en het blok is stevig en voelt daardoor alsof het lang mee zal gaan.

Ik heb mijn spulletjes besteld bij Superyoga. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste. Mooi op tijd geleverd, maar belangrijker nog, de producten voldeden perfect aan mijn verwachtingen. Super!

Prachtige yogamat !

Blij verrast ben ik met de yogamat! Mooie kleuren, stevig materiaal en zeer prettig om op te staan. Ben er erg blij mee!

Mooie spullen voor een goede prijs

Als yoga docent heb ik regelmatig materialen en yoga. Ik was verrast door het uitgebreide aanbod, goede prijzen en niet onbelangrijk snelle levering.

Keurig geleverd en van goede kwaliteit

Mooie spulletjes, aflevering prima!

Ben er blij mee!

Goede uitleg op de site over wat het verschil is tussen verschillende yogamatjes. Als beginner was dit erg fijn om te kunnen lezen.

Vlotte service, kwaliteitsvolle ̂producten

Zeer stevige tas voir yogamat gekocht met extra bergruimte, de max! En verder kan ik nu heerlijk ontspannen met een koud/warm oogmasker. Snel geleverd!

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Mijn product kwam snel binnen en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit. Ook de website is overzichtelijk en levert veel opties aan om nog beter te voldoen aan jouw yogareis. Zoals een sectie met dikke matjes en veel informatie over de beste opties. Ik ben zeer tevreden en ga zeker nog eens bestellen!

fijne webwinkel

snel nieuwe voorraad, mooie producten en fijne service

Helemaal blij mee!

De mat werd supersnel opgestuurd door Superyoga. De mat is ook heel erg fijn, goede kwaliteit, mooi, sterk. Ik had een vraag via de mail gestuurd en kreeg vrijwel meteen antwoord. Ik zou de volgende keer weer een mat of accessoire bestellen via Superyoga.nl

Heel tevreden, goede en snelle service

Prettige producten, ik was al heel lang op zoek en wat echt super klantvriendelijk is, is dat ze een Tabel op de site hebben geplaatst, met een overzicht welke mat geschikt is voor welke yogatype. Producten ingedeeld in basis en gevorderd, met goede uitleg. Prijzen zijn super redelijk. Wat ook attent was, is dat ik een dubbel order had aangemaakt en ze een ervan direct annuleerden. Hier kreeg ik netjes een mail van. Product werd snel opgestuurd en veel betaalmogelijkheden. Mooie producten, Top!

Snelle levering en goede kwaliteit

De 2e keer dat ik een yogamat besteld heb via superyoga. Snelle levering en bijzonder tevreden over de prijs kwaliteit van mijn nieuwe sticky yogamat, net zoals de vorige keer.

Duidelijke website met een snelle levering. Hadden ook precies de mat die ik wilde. Niet veel extra reclame bij het pakket. Daar hou ik nooit zo van ivm duurzaamheid.

Ruime keuze

Mooie yogamatten in allerlei kwaliteits- en prijsklassen. Snelle levering.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen