Duidelijke communicatie en snelle verzending

Hele prettige ervaring!

Niet zo goed

De yogamat Lotus sticky is niet antislip! Terwijl je dat wel verwacht. Hij is dus nu niet in gebruik. Kan hij geruild worden.

duidelijke website met goede uitleg

nu door deze corona tijd, kunnen wij met fijne materialen van superyoga toch onze oefeningen doen. Bedankt

Snel en goede kwaliteit

De producten zijn snel en goed geleverd. Kwalitatief goed.

Geweldige en snelle service met goede kwalitieve producten

Ik ben erg blij met mijn yoga mat en yoga blok! Goede kwaliteit, gaat lang mee, ziet stijlvol uit en het was een snelle en goede service! Zeer tevreden klant. Wil in de toekomst nog een bolster en Meditatie kussen kopen!

fijne mat, glij nog wel weg

De mat is van goede kwaliteit, en de kleur is precies zoals op de foto. de structuur is wel veel bobbeliger dan ik had verwacht wat het moeilijker maakt om het schoon te houden en ik glij alsnog met mijn handen en voeten weg tijdens de yoga.

Heel tevreden

Hele fijne bolster gekocht, prima qua formaat en stevigheid. Mooie kwaliteit Snelle levering was ook heel fijn.

Fijne producten en snelle levering !

Ik ben blij met de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Ik had een yogamat besteld die een hele goede grip heeft en mooi van kleur is, ondanks de Corona kwam het binnen 1 werkdag binnen! Mocht ik nieuwe of andere dingetjes nodig heb, dan bestel ik zeker hier nog een keer!

Goede levering en goed product

De site was overzichtelijk en alles verliep soepel

Voldeed geheel aan de verwachting

Geen enkel probleem ondervonden bij bestellen, betalen en levering. Alles liep gesmeerd.

Goede kwaliteit, snel geleverd, fijne website..

Toch maar eens mijn eigen yogamat besteld. Ik vond de keuze ruim en heb na wat twijfel een niet te dure yogamat gekocht om te beginnen.. De kwaliteit is goed en de mat en de anti-slip yogasokken die ik nog besteld had, werden de dag erna al bezorgd! En dat is in deze tijd echt snel! Al met al ben ik heel tevreden en zou ik Superyoga.nl zeker aanbevelen.

Positieve eerste kennismaking!

Het matje dat ik besteld had, werd zelfs vroeger dan voorzien geleverd bij me thuis!

Mooie site

Mooie site. Erg jammer dat er heel veel spullen niet meer voorradig waren.

Top product, snelle levering

Ik heb een kwalitatief top yogamat besteld. Deze was goedkoper dan op andere websites, supersnel geleverd en echt heel goed.

Vlotte levering en mooie spullen!

Vlotte levering en mooie spullen!

Overzichtelijke site, product snel geleverd.

Mooi yogablok, tevreden over de service.

Goede service, verpakking en product.

Snelle en correcte verzending. De yogamaterialen zijn van goede kwaliteit. Ik bestel zeker meer bij superyoga.nl

Mooie website met mooie producten, makkelijk bestellen en netjes vepakte leveringing

Al een paar keer iets besteld. Zeer tevreden over bestelproces en levering.

snelle levering tijdens de toenemende vraag naar thuis oefeningen

Omdat ik niet meer naar de Yogastudio kan gaan en het wel heerlijk vind om te doen was ik op zoek naar een yoga mat voor beginnende yogi's. Een vriendin rade mij aan om een extra dikke sticky mat te kopen met een link naar de Superyoga website. Door de grote toenemende vraag naar thuis sporten waren een aantal matten uitverkocht, wat volkomen begrijpelijk is. Toch heb ik een mooie mat kunnen vinden die redelijk snel (3 werkdagen) bezorgd was. Ik ben super tevreden met de mat. Ik kan mijn poses en flows goed oefenen. ☺️

Mooie yogamat, voldoet aan mijn wensen

Fijne website, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Veel keuze , snelle levering en goed materiaal. Erg blij met de yogamat en de riem !!

Heldere communicatie, goede producten.

De webshop is overzichtelijk, het aanbod is goed. Gedurende de bestelling wordt er duidelijk gecommuniceerd over de status. Ben tevreden met mijn bestelde producten!

Fijne webshop, mooie spullen

Fijne webshop met mooie spullen. Assortiment is heel overzichtelijk, met voldoende keus maar niet teveel. Had iets kado gekregen van de webshop en daarna zelf ook wat kado’s ingeslagen (de lavendel oogkussentjes zijn erg fijn)!

Excellente service

Zeer compleet assortiment met excellente service! Kwalitatief hoogwaardige producten! Ik ga ervan genieten, elke dag :)

niks op aan te merken, dus een dikke 10!

Overzichtelijke website, waardoor je makkelijk een productkeuze kunt maken. Snelle levering, zelfs in de corona-tijd. Producten bevallen ook prima!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen