Snelle levering en mooie kwaliteit producten

Ik bestelde voor het eerst wat bij Super yoga. Ik ben zeer tevreden over de levering, zelfs in deze lastige tijd door het corona virus, leveren ze netjes op tijd, alles goed verpakt en mooie kwaliteit spullen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super fijne yogamat!

Ik ben heel blij met de yogamat die ik heb besteld, levering verliep heel soepel! Enige minpunt: plastice verpakking om de eco-mat :)

Hele fijne online shop en een erg snelle levering. Ook na het bestellen werd ik goed up to date gehouden over de status. Er is een ruim aanbod. Wel kan de hulp voor mensen die nieuw zijn met yoga iets beter. Als beginner weet ik niet zo goed welke soort yoga waarvoor is, dus weet ik ook niet zo goed welke mat ik moet hebben. Verder hele fijne winkel!

Snelle levering. Netjes verpakt in passende doos. Website is duidelijk. Helemaal prima. De mat is van zeer goede kwaliteit. Ook de anti slip doet zijn werk meer dan voldoende.

Snelle levering, goed product!

Snelle levering, goede mooie yogamat!

Top geregeld allemaal

Alles zoals beloofd. Eigenlijk alles wat ik besteld heb is van een goede en mooie kwaliteit. Ook wanneer je (nog) niet aan meditatie doet, zijn het kussentje en de deken een aanwinst !

Great experience!

Products were delivered fast, and they were packaged with care. Also, I love my new mat :)

zeer snelle levering, gebruiksvriendelijke site

zie bovenstaand

Fijne mat en snelle bezorging!

Fijne yogamat gekozen door middel van de hulp op de website, bezorging was erg snel!

Mat OK. Elastieken binnen 1 week stuk

Hallo superyoga, De mat die ik besteld heb was binnen een paar dagen binnen, goed verpakt en ik ben er na 2 weken gebruik zeer tevreden over. De elastieken die ik los erbij moest bestellen, YALE-01, ware echter binnen een week gesneuveld. Deze zijn kosteloos door superyoga vervangen. Ik ben tevreden.

Erg blij met mijn aankoop, product komt goed overeen met wat de site je vertelt.

Ik heb pas geleden een yogamat gekocht, omdat ik vanwege corona toch wel veel thuis zit. Ik gebruik zelf de yogamat niet alleen voor yoga, maar ook voor fitnessoefeningen en daar is deze mat ook heel goed voor geschikt! Doordat ik de yogamat op mijn kamer heb, krijg ik al snel de motivatie om sportief bezig te zijn, voor mij een goede aankoop. Zelf vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb zelf niet een vochtabsorberende mat gekocht, omdat die mij iets boven mijn budget was. Ik heb er over het algemeen niet veel moeite mee, misschien soms als ik al een tijdje mijn fitness oefeningen aan het doen ben. Wanneer je de mat net uit de verpakking haalt, schrik je wel even van de chemische lucht, maar als je heem even uitrolt en je raam goed openzet is dit binnen een dag wel opgelost. Kortom dik tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering!

Na betaling van de order kwam het bestelde snel binnen! Netjes ingepakt en zonder schade zijn de spullen ontvangen. Ik ben erg tevreden!

Super producten en super service

Bij vragen over de producten kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het bestellen ging gemakkelijk en snel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd snel verstuurd en ik ben enorm tevreden over de producten. Ik ga hier ongetwijfeld met plezier vaker bestellen

Super fijn!

Super fijne mat waarbij ik genoeg grip heb om de oefeningen op te doen.

Fijne webshop. leuke artikelen en goede levering.

Voor het eerst wat bij superyoga.nl besteld en het is me goed bevallen. De extra dikke Yogamat en het meditatiekussen bevallen goed. Goede kwaliteit en het ziet er leuk uit! De levering was (ondanks de drukte) snel. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Makkelijk en snel

Het was makkelijk om via de site een bestelling te doen. De communicatie over mijn bestelling was helder. Snelle levering. Binnen een dag was het binnen. Erg tevreden!

Goede kwaliteit

Fijn bedrijf!

Mooi product en snel geleverd

Ik had al eerder iets besteld bij Superyoga.nl en was toen ook al tevreden over mijn bestelling. Dus toen ik weer iets nodig had, gelijk weer hier besteld en ook deze keer weer prima ervaring.

Mooie producten zoals beloofd

Mijn bestelling bestond uit een yogamat en een meditatiekussen, beiden super snel geleverd ondanks de drukke tijden voor online winkelen. Over beiden producten ben ik zeer tevreden. Door de ruime keuzemogelijkheden op de website voldoen de producten precies aan mijn behoeften.

Mooi!

Mijn ervaring met Yoga komt door de corona maar ook omdat ik al zoekende was naar zowel een combi van bewegen en ontspanning. Nu ben ik een aantal weken thuis bezig met Yoga en ben blij met de gemaakte keuze. De mat die ik had geleend was niet geschikt en al zoekende op het internet kwam ik uiteindelijk uit bij Superyoga. Ik heb gekozen voor een mooie mat. eKo light midnight Manduka, qua kleur prachtig, lichte mat en geschikt voor meerdere yoga stijlen. En qua prijs perfect. De lengte is erg fijn. Kortom, het voelt goed.

Duidelijke en leuke website.

Ik heb even getwijfeld met het aankopen van mijn matje maar vond de vragen & antwoorden bij "welk matje past bij mij?" heel erg handig. Ik heb het matje intussen in gebruik en been heel tevreden. Mijn dochters (3 en 6 jaar jong) zijn ook enthousiast want ik heb er 1 gekozen met een tekening van een hartje in een zon. Gegarandeerd succes! :-)

Mooie blokken, snelle levering

Het was mijn eerste ervaring met Superyoga. Maar zelfs in deze gekke, drukke (corona)tijden kan ik alleen maar positief zijn. De blokken zijn mooi, voelen fijn aan. En alles was supersnel binnen. Dus voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en mooie producten

Zeer tevreden... mooie yoga mat. Super fijn in gebruik

Leuk product

Het is wat ik verwacht

Snel geleverd, fijne producten.

Yogamatje en handdoek gekocht. Beide goede kwaliteit.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen