Meteen goed

Ik ben een beginner met yoga en was bang dat ik zere knieen zou krijgen. Het matje wat ik heb ontvangen voelt ontzettend compact en geeft dus genoeg ondersteuning, schuift niet (wij hebben glad parket in de woonkamer) en ziet er mooi uit. Het feit dat het matje ecologisch verantwoord is geproduceerd, gaf voor mij de doorslag om voor superyoga te kiezen. Ik hoop dat ik er lang plezier van kan hebben.

Simpel en kwaliteit

Heel makkelijk om een mooie yogamat te vinden. Redelijke prijzen voor goede kwaliteit en de mat was snel bezorgd. All in all helemaal prima!

Prima levering, product voldoet aan de omschrijving

Heel blij mee!

Blij met mijn nieuwe yogamat en met de snelle levering. Top thanks!

Snelle levering, product voldoet aan volwachtingen

Mijn eerste yoga-mat heb ik via Superyoga besteld. Ik wilde graag een kwalitatief goed en duurzaam product. Ik ben erg tevreden met wat ik heb ontvangen. Het product voldoet aan de verwachtingen en de verzending verliep snel en zonder problemen.

Lotus Eco extra dik is ideaal.

Ik heb altijd moeite gehad met slecht liggende yoga/sportmatjes, maar bij de Lotus Eco sticky extra dik heb ik dat totaal niet. En makkelijk op te bergen ook nog! Erg tevreden met de bestelling.

Goede service, fijne mat!

Mijn yogamat werd snel bezorgd en voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima levering!

Super snelle levering, prima kwaliteit !!

Ik ben zo blij dat ik online bij super yoga kwam. Heel snel antwoord gehad op mijn vragen. De levering was super snel ondanks Pasen en de producten zijn zo mooi!

Vriendelijk klantvriendelijk :-)

Snel, adequaat, vriendelijk...

Hele fijne webshop en de klantenservice is ook super!

Nadat mijn pakketje zoekgeraakt was bij postnl werd ik super geholpen via Whatsapp. Gelukkig is mijn pakket teruggevonden, en kan ik beginnen met yoga op een hele mooie mat. Bedankt hiervoor!

Snelle en keurige levering!

Uitgebreid aanbod in yoga artikelen. Mooie kleuren en designs die goed matchen bij het interieur. Dat maakt een thuis workout toch een stuk leuker! :-D

Prima prijs/ kwaliteit en snelle levering

Ik zocht 2 yogamatten voor binnen en buiten, geschikt voor hatha, vinyasa en yin die goede grip hebben en comfortabel zijn en redelijk betaalbaar. De matten zijn precies als omschreven, mooie kleur groen, lekker dik voor de yin en genoeg grip voor een flow. Levering binnen 2 dagen in een stevige doos.

100% tevreden!!

Wat een prachtige producten! Mooi en stijlvol vormgegeven en topkwaliteit!

Bestelling snel ontvangen en product keurig verpakt.

De yogamat die ik had besteld was snel in huis en hij bevalt erg goed. De mat is van goede kwaliteit en is erg fijn in gebruik.

Snelle levering en mooie producten!

Fijn om de goede en eerlijke reviews te lezen zodat je een goede keuze kunt maken. Dat is handig voor een beginner als ik! Tijdens deze periode maak ik nu dagelijks gebruik van mijn nieuwe yogamat en meditatiekussen. Erg blij mee!

Snel geleverd, goede kwaliteit mat. Wel iets te dun

De bestelde yoga mat studio extra groot besteld. Goede kwaliteit en grip. En snel geleverd. Voor de prijs had ik wel een iets dikkere yoga mat verwacht

Duidelijk advies obv website and daarna vlotte levering

Dankzij de filters op de website kon ik snel inzoomen op de yogamat die biedt wat ik wil. Levering ging nog dagje sneller dan al aangegeven - en de mat is helemaal wat ik ervan had verwacht.

Love my bolster!

I was not sure what to expect but the bolster is comfortable and pretty! It was a bit smaller than I expected but the measurements are provided and correct :)

Snelle service en mooie yogamat

Levering van de yogamat was zeer snel. De yogamat zelf is nog mooier en fijner dan in verwacht had.

Fijne, snelle service en de yoga mat is top!

Ik was op zoek naar een fijne (dikke) yogamat en die heb ik bij Superyoga gevonden! Fijn dat je filters kon gebruiken om zo de best passende yogamat te vinden :)

Heel goed!

Snelle reactie, snelle levering, vriendelijk, en goede kwaliteit producten, keurig afgeleverd in adequate verpakking

Tevreden met mijn aankoop en goede service

Ik kocht de sticky yogamat van Lotus, in antraciet/zwart. De mat is heel comfortabel, makkelijk te onderhouden en ideaal voor allerlei poses. De service was heel goed, het pakketje werd snel en met zorg geleverd en er werd over gecommuniceerd, wat ik heel belangrijk vind.

Snel!

Snelle levering en producten voldoen aan kwaliteit!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen