elke dag weer blij met mijn Superyoga mat en kussen!

Ondanks de drukte een fantastisch snelle levering, ontzettend fijn meditatiekussen waarmee ik eindelijk een houding heb gevonden waarbij ik geen pijn in mijn rug krijg en een mat met grip en demping! Top!

Goede mat, snel bezorgd, mooie kleur en goede service

Goede mat, snel bezorgd, mooie kleur en goede service

Fijne vlotte service, prachtige yogamat.

Heb een prachtige yogamat gekocht bij Superyoga.nl. Mijn dochter en ik hebben er al veel plezier van gehad. Mijn dochter voor haar dansoefeningen en ik momenteel voor mijn yogalessen via livestream. De service en bezorging van Superyoga is prettig en vlot. Vijf sterren!

Super goede site!!

Mooie producten en hele snelle levering. Al een aantal keer besteld bij superyoga & zal er nog veel vaker bestellen.

Goede en waardevolle info voor de juiste yogamat

Ik ben nieuw in de yogawereld, maar door de verschillende informatie over elke soort mat en de typen yoga doener zijn, heb ik de juiste keuze kunnen maken voor de meest passende yogamat. Ruime keuze en mooie prints! Helemaal blij mee :)

Gewoon zoals het hoort.

Tijdens deze lastige tijd van binnen zitten en gebeurtenissen in de wereld, vond ik het tijd voor een nieuwe yogamat. Superyoga was het eerste bedrijf wat ik op internet vond en met een reden. Via de “is deze yogamat voor mij” checklist kwam ik op de mat voor mij. Na de betaling was deze binnen twee dagen in mijn bezit met een leuk persoonlijk bericht van superyoga. Erg fijn! Ook de communicatie achteraf via Whatsapp met een vraag mbt het schoonmaken van de mat werd binnen 10 Minuten duidelijk beantwoord. Zoals ik schreef, gewoon zoals het hoort.

Ik had voor m'n aankoop al contact met Superyoga.nl en kreeg altijd snel en vriendelijk antwoord. Ik kocht een earthing bedsheet en deze werd zeer snel geleverd in een stevige verpakking, helemaal top! Ook tijdens de bestelling/levering had ik nog contact met de verkoper en ook hier telkens zeer vriendelijk en snel antwoord terug. Ik ben een tevreden klant :)

Snel geleverd en netjes verpakt

Besteld en de volgende dag al binnen! Helemaal blij met mijn nieuwe spulletjes!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn yogamat is super snel verzonden en aangekomen. De kwaliteit is ook goed, goede grip, fijn materiaal en ben er overall erg blij mee

Snelle bezorging en goede kwaliteit van spullen

Ik heb gekozen om niet de goedkoopste yogamat en blok te kopen. En die kwaliteit betaald zich uit

Gewoon helemaal goed

Betaling ging oké. Levering ook

Snelle levering. Goede prijsstelling!

Snelle levering. Goede prijsstelling!

Producten klopten met omschrijving en was snel geleverd

Na een slechte ervaring met een concurrent (product was na 10 dagen wachten toch niet leverbaar), was jullie dienst een verademing. Bestelling tot levering was minder dan 24 uur, en een heerlijke, hoge kwaliteit product nota bene.

Snelle en vriendelijke service

Ondanks de Corona-crisis had ik mijn bestelling snel binnen. Hoewel het helaas de verkeerde te zijn, kon ik deze terugsturen en werd ik via de mail vriendelijk te woord gestaan. De openheid om hulp te krijgen in mijn zoektocht naar een mat, is erg prettig. Al met al een fijne ervaring!

Snel & goed

Mijn bestelling was er na een paar dagen al, verder is de kwaliteit van de bestelde spullen goed, waardoor ik nu lekker in de zon mijn yoga kan doen!

Snelle verzending en goeie kwaliteit

Snelle verzending en goeie kwaliteit van de producten.

Fijne Yoga mat en snelle bezorging!

Ik heb een fijne yoga mat gekocht, die de volgende dag al werd bezorgd! Wat echt heel fijn was! De Yoga mat zelf was iets anders dan ik had verwacht. De textuur was niet helemaal zoals ik verwachte waardoor ik ook iets sneller wegglijd met mn handen bij intensieve poses. De print en kleur zijn wel fantastisch! Ik heb de eco-yogamat sticky extra dik energy mint - Lotus.

Tevreden met yogamat

De bezorging was in corona-tijdperk prima op tijd. De mat zelf is erg mooi en tot op heden een fijne yogamat.

Bij Superyoga.nl een yogamat besteld. Zeer snelle levering, goed verpakt. Zeer blij mee goede yogamat en heerlijk in gebruik door de extra dikte. Mooi motief erop ook.

All good

👍

Snelle levering en top product

Fijne uitleg op de site over de producten en voldoende keuze. Erg blij met mijn yogamat!! Persoonlijk zou ik het fijn vinden als de mat niet in plastic verpakt zat, aangezien hij zo ook prima in de doos past 🌞🌍

Hele snelle levering en een prima matje om op te oefenen!

leuk ontwerp en fijne mat om mijn fitness oefeningen op te doen. Mooie kleur, leuk ontwerp waardoor je zin krijgt om je matje uit te rollen. Geeft ook precies genoeg steun in de botten tijdens de oefeningen, beter dan de kale vloer. Ik ben er blij mee!

Snelle levering en fijne producten!

Producten waren snel geleverd en van goede kwaliteit. Ook de uitgebreide omschrijving van de producten is fijn en zorgt ervoor dat je een goede keuze kan maken. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Snel geleverd en erg blij met de producten

Mooie collectie om uit te kiezen, ik zocht naar ecologische spullen en vond hier wat ik zocht! Ik ben geen fan van in plastic verpakte spullen dat is een min punt, misschien zijn daar in de toekomst andere oplossingen op te bedenken die de aankopen nog milieuvriendelijker maken. De mat ruikt niet zo lekker als je deze net uitpakt, maar schoonmaken en gewoon gebruik verhelpen dit snel. Het lavendel oogkussentje daarentegen ruikt erg lekker en voelt fijn aan. Fijne dikke mat, geen last meer van de koude vloer. En leuke kleuren keuzes!

Snel en correct binnen gekregen

Ik had heel snel mijn bestelling binnen. Zodat ik lekker snel kon genieten

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen