Geweldig yogamat!

Ik ben heel erg tevreden met deze yogamat. Superfijne grip en een lekker dikte. Hoog kwaliteit material! Aanrader!

Netjes en tijdig ontvangen

Alle artikelen ontvangen zoals verwacht. Netjes in een doos met briefje. Mistte persoonlijk wel iets als een pakbon of verpakking om de individuele producten maar misschien wordt dat achterwege gelaten ivm plasticgebruik?

Tot nu toe één keer wat besteld. Dit werd snel geleverd en was van goede kwaliteit (yogamat).

Geweldig product ontvangen.

Ik wilde erg graag een yogamat van yogadesignlab na een lange tijd te hebben geresearched. Dit merk is duurzaam en milieuvriendelijk, alleen moeilijk te krijgen in Nederland. Deze website had een erg groot aanbod! Deze mat verbeterd mijn hele routine, en hij is zo mooi! Grote aanrader!

Mooi product en prima georganiseerd!

Heel fraai yogakussentje besteld en ontvangen. Communicatie met de website en bezorgen verliepen uitstekend.

Bestelling was goed verpakt en het was een snelle levering.

Advies op maat en snelle service

Ik was op zoek naar een yogamat die aan mijn wensen voldeed. Ik kwam in een soort jungle van yogamatten terecht. Gelukkig kreeg ik zeer uitgebreid advies van superyoga.nl. Zo kon in veel gerichter shoppen! Inmiddels heb ik een fijne mat gevonden👌🏻

Mooie producten snel bezorgd

Hartstikke blij ben ik met mijn nieuwe yogamat en blok. De kleur is precies zoals op de foto’s, de mat van goede kwaliteit. Het werd goed verpakt en snel bezorgd!

toppie

Duidelijke site, mooie spullen, op tijd geleverd en heerlijk in gebruik!

Voor herhaling vatbaar

Mooi product en snelle levering!

Snel en goed

De bestelling ging snel en goed

Mooie duurzame spullen

Mooie duurzame spullen voor een goede prijs, snel geleverd, erg tevreden!

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding van de mat

Goede mooie mat voor nette prijs!

Fantastische yogamat

Ik had de mat binnen 2 dagen in huis wat top is. De mat heeft een fijne dikte, goede grip, en met een mooie moon print. De beschrijving voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs kwaliteit Ik heb nu meer yoga plezier

Snelle en nette levering, heerlijke producten

Ik geniet enorm van mijn meditatiekussen, goede vulling (“korreltjes” en geen stijf katoen wat bij sommige leveranciers zo is). De mat voelt ook heel prettig en blijft goed liggen (eco sticky). Super blij om nu we thuis moeten blijven heerlijke yoga spullen te hebben.

Tijdige levering en prima kwaliteit.

Mijn bestelde artikelen zijn op het afgesproken tijdstip geleverd en de artikelen voldoen volledig aan mijn verwachting.

Fijne eco-yogamat en snel bezorgd!

Heel fijn om een eco-yogamat te kunnen kiezen en deze binnen een paar dagen in huis te hebben. De mat voelt fijn aan en ik vind de kleur supermooi!

Duidelijke omschrijving producten

Mooie site, producten worden duidelijk omschreven, ruime keuze en goede communicatie betreffende levering.

Prima accessoires voor de yoga

Prima kwaliteit en snel levering!

Hele fijne mat!

Goeie yogamat, snel geleverd, heel blij mee!

Goede service en goede kwaliteit

Service; Had 2 matten besteld en kreeg in eerste instantie 1 mat geleverd. Doorde drukte een foutje. Na mijn telefoontje de volgende dag de 2e mat.

Great, comfy product

Super nice yoga mat came just in time to start my everyday practice. Great colours, length and width are perfect not to mention the thickness. The perfect mat for the perfect price.

Eerlijke en duidelijke informatie

De mat die ik graag wilde was op dat moment niet leverbaar. Ik heb een app gestuurd of deze op korte termijn kwam of dat ik beter een andere kleur kon kiezen. Ik kreeg binnen No time antwoord. Met het betalen via iDeal ging er met mijn telefoon iets mis. Voor de zekerheid heb ik een app gestuurd of de betaling gelukt was. Dit was niet het geval.de mat werd voor mij wel alvast apart gehouden en klaargemaakt voor verzending, toen ik thuis was kon ik via een linkje die ik toegestuurd kreeg toch makkelijk betalen. Super service! En de mat en meditatie kussen worden nu met het verplicht thuisblijven extra vaak gebruikt!!

Snelle levering en zeer tevreden over de spulletjes die ik heb ontvangen. Fijne dikke yogamat en leuke kleurtjes. Mijn stenen moet ik nog opladen, maar eventjes geduld nog tot het volle maan is.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen