Snelle levering.

De mat werd snel geleverd nadat deze weer op voorraad was. Heb hem nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niks over zeggen. Het lijkt wel een goede stevige mat, lekker lang.

Fijne mat en de volgende dag al bezorgd!

Ik ben blij met Superyoga:)

Helemaal tevreden met superyoga.nl

De producten zijn alles wat ze beloven en het is snel verstuurd geweest.

Snel geleverd! Top product!

Ik wilde voor mijn vrouw een yogamat kopen en kwam al snel bij superyoga uit. Mijn vrouw is dolblij met de mooie mat waar ze nog veel plezier van zal hebben.

snel geleverde fijne yoga/fitnessmat

Veel keus, en een betaalbare en fijne yoga-mat gevonden.

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie hierover.

Duidelijke site, snelle levering, goede service

De site heeft een uitgebreid aanbod dat overzichtelijk gepresenteerd wordt. De levering was ontzettend snel en toen ik een vraag had, werd deze ook binnen no-time beantwoord.

Super fijne yoga artikelen en goede, snelle service!

Ik kom elke keer weer graag terug op deze site! De site is overzichtelijk, de yoga artikelen zijn super fijn en van goede kwaliteit!

Super blij!

Zit nu natuurlijk thuis zoals iedereen op dit moment en merkte dat mijn 'home mat' niet dik genoeg was voor dagelijks gebruik. Heb de Eco yogamat sticky extra dik in donkerpaars besteld en hij was de volgende dag in huis. Wat een fijn mat is dat. Inderdaad extra dik, glijdt helemaal niet uit en is ook nog heel mooi van kleur. Ik wordt super blij van als ik 's ochtends op sta om yoga te oefenen!

De bestelling had ik snel binnen, mijn mail werd snel beantwoord en de spullen zijn top! Goed geregeld allemaal. Hierdoor heb ik ervaren dat ik beter rechtstreeks bij de leverancier kan bestellen dan via bol.com.

top service

Helder overzicht op de website waardoor je snel een keuze kunt maken. Levering was zonder problemen.

Heldere site, mooi aanbod en duidelijke communicatie!

Op deze site vond ik een mooi aanbod van matten, met een duidelijke omschrijving.

Snelle levering, goede producten, kortom - ik ben zeer tevreden.

Helemaal goed

Alles goed ontvangen. Prima verpakt zag er goed uit ik ben blij met de yogamat en meditatiekussen.

Mooi en kompleet aanbod

Mooie en overzichtelijk website. Bestelling snel en op beloofde datum in huis. Fijne shopervaring ga zo door!

Producten waren snel geleverd

Fijne website, producten waren snel geleverd.

Superservice

Beste Superyoga, Jullie klantenservice heeft me de gelegenheid geboden om een yogamat alsnog met korting te bestellen, omdat ik net een aantal uur te laat was met een actie op de website en op marktplaats. Hele fijne emailwisseling gehad. Nu nog hopen dat jullie bolsters weer worden aangevuld... fingers crossed. Sterkte in deze drukke tijden!

Fantastisch snelle levering

Veel aanbod en met name het feit dat ik om 16u besteld een de volgende dag het matje om 10u al binnen had was heel fijn. Super service.

Adequaat en snel

Zelfs in deze ongemakkelijke tijden kreeg ik mijn bestelling binnen een dag in huis.

Prima yogamat.

Besteld in een opwelling van "ik moet iets doen als ik in deze nare tijden niet naar de fitness school kan/mag gaan" - maar ik moet me erg sterk maken om het daadwerkelijk te gebruiken!! In je eentje is fitness niet leuk! Maar aan de andere kant, ik kan de mat ook gebruiken om golf (putten) van binnen 2 meter te oefenen en dat is nuttig (gezien we niet naar de golfbaan mogen) en aardig om te doen. Er zijn zo veel mensen in alle ziekenhuizen die zo ontzettend ziek zijn dus klaag ik absoluut niet. Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten.

Mooie kwaliteit!

Erg blij met mijn prachtige Yogamat! Netjes en snel verstuurd

Fijne website, snelle levering alleen niet geheel tevreden over het product.

Ik bestelde een yogamat bij superyoga. Mooi design en mooie kleur alleen een stuk dunner dan verwacht. Ik had een extra dikke mat besteld, maar het lijkt een normale dikte. Daarnaast glijden mijn handen redelijk snel weg op de mat, ik had hierin meer verwacht omdat de website vermeld: ''De ecologische pvc laag van 6 mm dik biedt de maximale comfort en zorgt dat je nooit uitglijdt.'' Ik zou daarom de volgende keer toch kiezen voor TPE of natuurrubber. Ten slotte kwam er bij het openmaken een hele heftige plastic geur vrij. Ik kan daarom eigenlijk niet geloven dat dit product met ecologisch pvc is geproduceerd... Wat dan wel weer leuk is dat op de verpakking een informatief stukje tekst staat hoe je deze geur met appel azijn kan verwijderen... Er is dus al wel op ingespeeld, credits daarvoor!

Wat een service!

Dankzij Lisanne haar hulp kon ik mijn bestelling perfect afronden. Haar openheid en eerlijkheid sieren haar enorm, waardoor ik met alle vertrouwen mijn bestelling kon plaatsen. De producten zelf, de Lotus yogamat en een oogkussentje, zijn geweldig. De dikte van de mat is perfect, het kleur en design maken het helemaal af. Ik geniet nu nog meer van mijn yoga practice! Het oogkussentje kocht ik omdat ik vorige maand een yoga Nidra sessie bijwoonde en daar zo'n kussentjes werden gebruikt. Wat ruiken die heerlijk! Ik word er helemaal blij en zen van! Dus als je nog twijfelt, bestel gewoon of vraag om hulp! De service is echt zo top! Dankjewel Lisanne!

Geweldige mooie yogamat

Snelle levering, dat is ten eerste super fijn. Voor de thuis workouts en als beginnende yoga fan in deze quarantaine tijd de mat gekocht. Méga fijn. Schuift niet, juiste dikte en ook nog eens mooi!! Heel blij mee.

Snelle en fijne afhandeling van de bestelling, fijne mat!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe, mooi ontworpen yogamat. De bestelling is ondanks deze bizarre tijden snel verstuurd en ik heb er dan ook snel gebruik van kunnen maken. Gisteren mijn eerste yogasessie via ZOOM gehad, op mijn nieuwe mat:) Heel fijn, dank!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen