Snel geleverd en mooie producten

Fijne ervaring. Er was een probleem met de rits van de yoga tas maar met een vervangend was het snel opgelost.

De bestelling was er heel snel...

Maar de lavendelzakjes waren niet geurend. Ik heb ze zelf met wat etherische olie besprenkeld en terug in het plastic zakje gedaan. Zal dat herhalen tot ik Lavendel ruik! Ik denk dat het product misschien al wat ouder was. Voor de Lavendel masker zou ik jullie NIET aanbevelen. Maar.... na bovenstaande review werd er meteen contact met mij opgenomen, excuses gemaakt. En dat het zeker niet hun werkwijze was. En dat dit niet had mogen gebeuren. Binnen twee dagen kreeg ik geurende oogmaskers, twee in dezelfde kleuren die ik eerder had besteld! Hartelijk dank voor deze service, dus met een dikke JA zou ik jullie zeker aanbevelen!

De site is overzichtelijk en de bestelling zeer snel binnen

Ik was op zoek naar een yogamatje Ik vond het moeilijk om vanaf de computer te beoordelen welk matje ik nodig had, maar op de website is het heel duidelijk uitgelegd, waardoor ik de juiste keuze kon maken voor de soort yoga die ik uit oefen. Ik ben zeer tevreden met mijn matje.

Ruime keuze en echt goede kwaliteit. Van dat er om het milieu wordt gedacht. En de volgende dag al in huis!

Prima service, snelle levering van mooie yogahanddoek!

In alle opzichten niets mis mee dus!

Aanrader!

Nu ik thuis werk, was ik op zoek naar een manier om thuis te sporten. Via een vriendin kreeg ik aangeraden om hier mijn yogamat te bestellen. Ik was blij verrast over de keuze, en ben erg tevreden met mijn 6 mm yogamat! Perfect voor een semi-beginner zoals ik. Daarnaast ook meteen de accessoires mee besteld zoals elastieken en een tas, om 'm mee te kunnen sjouwen voor als de sportschool weer open gaat. ;-)

Snel en heel betaalbaar

Ik heb 3 meditatiekussens besteld en die waren er de volgende dag. Ze zijn mooi, zitten lekker en zijn ook nog heel betaalbaar

Goede prijs/kwaliteit en goede service

Wat een fijne yogamat! Nu kan ik eindelijk thuis ook gebruik maken van de juiste accessoires voor de online yoga lessen.. ..toch een stuk prettiger zo..

prima product en zeer snel geleverd

product is kwalitatief van prima kwaliteit en komt overeen met de omschrijving

Prettig

Prettige web omgeving, snel en overzichtelijk.

Snelle levering, duidelijke communicatie en een mooi yogamatje. Goede kwaliteit. Aanrader!

Snelle levering, prima producten

Pakket snel Ontvangen, mooie yogamat

I love my mat specially the grip and lotus 😊

I bought a yoga mat from Superyoga and am in love with it.. will be happy to share pictures with yoga pose, if needed..

Super snelle en goede service voor een levering van topproducten!!

Via een duidelijke site kon ik mijn eerste yogamat en attributen bestellen. Bij de attributen die niet voorradig waren, kon ik een e-mailmelding plaatsen. Zodra deze producten binnen zijn, verwacht ik dus een mailtje zodat ik deze meteen kan bestellen. Alle producten zijn van goede kwaliteit. De mat geeft een goede demping en ook goede grip. Ik ben echt heel blij met mijn aaschaf!

Leuke producten en snelle levering!

Brede range aan producten, leuke kleuren, niet te duur en snelle levering :)

Vlotte en correcte service

Nadat ik besteld voor de allereerste keer bij superyoga.nl volgenden de bestelde producten snel en werden ze netjes afgeleverd.

Hele fijne spullen!

Ik ben blij met mijn meditatiekussen, oogkussentje en bijpassende riem.

Snel en fijne matten!

Positief! Snelle levering en goede kwaliteit!

Product prima, levering laat te wensen over

Yogamat en riem die ik heb besteld zijn wat je mag verwachten voor die prijs. De levering echter was waardeloos, zeer slechte, incorrecte informatie in de track en trace.

Prima yogamat. Fijn dat hij zo snel geleverd werd.

Supersnelle service tijdens corona :)

Heel fijne site en ik ben ontzettend blij met mijn mat. Ook tijdens de coronacrisis heel snel afgehandeld en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Dit had ik niet verwacht, bedankt!

Ben erg blij.

Kan nu thuis zelf oefenen met yoga. Heel fijn in deze tijd. Mijn dochter van 10 maakt ook gebruik van het matje. Het matje was ook heel erg snel bezorgd.

Echt heel vriendelijk en snel verzonden

Helemaal tevreden

Snelle levering, fijne yogamat, alles prima!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen