Mooi en kwaliteit

Super mooie mat, leuke kleuren en ook erg blij met de kwaliteit ervan!

Duidelijk website, snelle bezorging en goede producten

Ik vond op de website snel wat ik zocht en vond de beschrijvingen duidelijk. Na het bestellen had ik het product snel binnen en was het precies wat ik had verwacht.

Eenvoudig besteld, snel in huis รฉn de mat voldoet super

Ik zocht een goede yogamat en kwam op de site van Superyoga terecht. Wat een keuze. Ik heb een goede en mooie mat gevonden en gebruik hem nu naar volle tevredenheid. Kiezen, bestellen en laten leveren was vlot geregeld. Een aanrader dus.

Perfecte yogamat

De yogamat op zondag besteld en op dinsdag ontvangen! De kwaliteit van de mat is uitstekend, ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd en product was precies zoals ik verwachtte

In deze tijden van Corona merk je bij dit bedrijf niets van! Dank daarvoor. Superfijne en ook mooie yoga mat. Reuze blij mee๐Ÿ‘๐Ÿป

Fijne meditatiekussens

Zorgvuldige en snelle levering

goede service, snelle levering en communicatie

goede service, snelle levering en communicatie

A positive experience

A good contact with the shop, the order realized quickly, happy with the purchase.

Supersnelle bezorging

Netjes binnen 24u, ondanks Corona

Heerlijke stretch en yoga mat!

Fijn matje! Als je erop ligt voldoende steun want hij is dik genoeg. Al diverse workouts mee gedaan. Veel grip ook!

Great product and fast delivery!

Great product and fast delivery!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Product is zoals op de site aangegeven. Een stevige, dikke mat die prettig aanvoelt. Erg blij mee!

Super snel geleverd, fijne yogamat

Goeie service

Mooie producten, snelle bezorging

De yogamat en bolster voldoen geheel aan mijn verwachtingen en werden binnen 2 dagen bezorgd. Heel blij dat ik daardoor in deze vreemde tijden gelijk online yoga kon gaan doen. Namaste!

super

snelle afhandeling correcte bezorging en snelle respons op mails

Topkwaliteit en goede opvolging

Heel goede kwaliteit. Levering op punt en duidelijk volgbaar.

Top yogamat

Bedankt voor de mooie yogamat en snelle levering. Het maakt mijn yogabeleving nog fijner.

Veel keuze, goede kwaliteit

Veel keuze op de website, snel geregeld en goede kwaliteit yogamat.

Goede website

Ik heb een bolster besteld met een fabricagefout. Ik vind het goed dat jullie deze aanbieden.Snelle oplevering

Goed verpakt en snel geleverd!

Fantastische producten & snelle levering

Ik ben echt ontzettend blij met de producten die ik bij superyoga.nl kocht. Ik vind het belangrijk om duurzame producten te kopen en ben dan ook erg blij met deze optie. De designs zijn prachtig, de service is top en de snelheid van leveren is het puntje op de i! Ik shop mijn yoga spulletjes voortaan hier!

Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik ben tevreden met het product!

Super vlotte servies ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ

Zeer vlotte servies, vlug aan huis geleverd en goede kwaliteit. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ

Prima ervaring

Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

snelle en adequate levering

van bestellen tot ontvangen, snel fijn en ook goed gecommuniseerd, zeer tevreden MVG Nans

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen

Over Superyoga.nl

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.