Prima ervaring

Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

snelle en adequate levering

van bestellen tot ontvangen, snel fijn en ook goed gecommuniseerd, zeer tevreden MVG Nans

Super goede ervaring!

Heerlijke yogamat, snelle afhandeling en fijn contact met servicedesk over mijn betaling. Aanrader!

Levering is top. Het gevaar van online kopen is dat je nooit goed weet wat je koopt. Deze mat krult licht op bij de uiteinden als je hem uitrolt. Ik had gehoopt dat de mat in 1 keer plat op de grond zou liggen. Verder een prima mat.

Superfijne yogamat!

Heb voor de eerste keerbij Superyoga besteld, bestelling kwam netjes op tijd en werd keurig contactloos geleverd. Heb de mat al diverse keren gebruikt en de yogamat bevalt prima!

Prachtige producten, goede service en snelle levering.

Onwijs blij met dit pakketje. Mooie kwalitatieve producten. Betaling was vanuit mijn kant niet goed gegaan, heel snelle reactie vanuit klantenservice en alsnog heel snel geleverd.

Great service

High-quality products, fast shipping, and delivery. Overall very satisfied with my order, will definitely order from superyoga.nl again!

Behulpzaam en kundig

Bijzonder goed en kundig geholpen bij mijn vragen over producten waardoor ik een juiste keuze heb kunnen maken. Toen de bestelling reeds geplaatst was wilde ik nog een product toevoegen, dit werd direct geregeld. Heel fijn!

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis en dat in deze tijd van Coronavirus. Hierdoor kon ik meteen beginnen met online lessen volgen. Ik ben ook blij met mijn producten, zijn van goede kwaliteit.

Super goede service

Had mijn tracking link niet ontvangen, dus had ze gemaild. Binnen een uur kreeg ik reactie met de link toegevoegd!!

Heel tevreden

Correcte en snelle verzending. Mooie artikelen volledig volgens beschrijving op de site.

Aardige klantenservice, snelle levering.

Snelle bezorging van een geweldige yogamat!

De bezorging van superyoga.nl was super snel! Hierdoor kon ik tijdens de crisis van het Corona virus binnen een dag aan de slag met mn workouts voor de televisie. De yogamat is heel fijn dik, schuift niet op mijn grond en bevalt dus enorm goed. Dank aan superyoga.nl!

Mijn yoga mat is een topper!

Heerlijk mat, heb de extra dikke genomen van 6mm. Gebruik hem elke dag voor yoga en om de dag voor mijn online kettlebell training. Heel blij mee, en mijn vriend gebruikt hem ook voor zijn online klanten met personal training. Dus dubbel plezier van!

Super mooie en goede kwaliteit tas .Snelle levering .

Snelle levering, mooie producten!

Hoge kwaliteit producten, fijne website en snelle levering. Bedankt!

Volgende dag in huis. Keurig verpakt geleverd.

Superyoga.nl doet wat zij belooft!

Yoga is voor mij een onderdeel van geestelijke ontwikkeling en bevrijding. Voor mij is dagelijks met een positieve en eerlijke intentie in het leven staan een must. Ik mag dat ook graag bij ondernemingen ervaren, bij Superyoga.nl is dat ook zo. Verder een hoogwaardige yoga mat gekocht die precies voldoet aan de heldere en duidelijke omschrijving die Superyoga.nl geeft. En dat is wat je wilt als koper. Ik ben erg blij en tevreden met mijn aankoop, ik zal in de toekomst zeker weer bij Superyoga.nl producten aanschaffen als ik wat nodig heb voor yoga en/of meditatie.

Super service en snelle levering

Cadeau voor mijzelf na het behalen van mijn diploma yogadocente. Mooie en fijne yogamat; supersnel ontvangen waardoor ik tijdens deze nare periode (lock down tijdens de carona) dagelijks regelmatig mijn asanas kan doen 🙏🏼

Prima product, supersnelle service!

De yogamat bevalt prima, zelfs mijn kat is enthousiast😁. Prima kwaliteit, mooie uitvoering! Ene dag besteld, volgende dag in huis. Ik ben blij❣

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Mooie yogapoef

Goede communicatie over foutje in huisnummer. Daarna snelle levering.

Snelle complete levering

Knap dat in deze roerige tijden jullie mijn bestelling zo snel hebben geleverd en....alles compleet!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de mat en de snelheid van de bestelling

Mijn vrouw en ik gebruiken de mat sinds 1 week dagelijks voor yoga en sportoefeningen. Hij voelt prettig aan en geeft goed houvast. Zeer klein minpuntje: Bij zeer zweterige handen wordt de mat ietsjes glad. Ik begrijp echter dat de mat nog meer grip zal ontwikkelen met de loop van tijd - dus wie weet lost het probleem vanzelf op... Al met al zeker een aanrader!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen