Service zoals het hoort

De producten op de website zijn duidelijk omschreven. Na mijn bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik vrijwel direct bericht dat deze werd verzonden. Snelle service en duidelijke communicatie. De producten kreeg ik de volgende dag in prima staat binnen, precies zoals ze op de foto's waren afgebeeld. Erg blij mee en ik beveel Superyoga.nl dan ook van harte aan!

Snelle levering , mooie matten

Ik heb twee yoga matten besteld , snelle levering en netjes verpakt.

Service is super. Het voelt heel persoonlijk!

Besteld en de dag erop keurig bezorgd. Netjes ingepakt, je ziet echt dat er zorg aan besteed is. Fijne webshop een volgende keer bestel ik er weer!

Snelle levering, mooie producten.

Hele fijne yogamat die super snel werd geleverd!

Goede levering

zeer duidelijke website. Overzichtelijk, geen tierelantijnen en daardoor zeer efficient te gebruiken. makkelijk scrollen en goede zoekfunctie. Snelle levering.

goede kwaliteit producten en snelle bezorging

top prijs kwaliteit verhouding voor mijn producten, echt fijn ook dat er geen overbodig opvullings verpakkingsmateriaal of plastic wordt gebruikt bij verzenden!! de producten komen ook echt overeen met mijn verwachting na foto’s en beschrijving :) ben echt heel blij, voortaan komen al mijn yoga benodigdheden hier vandaan!

Mooie producten, redelijke prijs

De producten werden snel geleverd. Mooi, fijn en ik ben er erg blij mee.

top!

Snelle levering, hoge kwaliteit!

Aanbod artikelen mooi, jammer geen yogakleding. Snelle levering

Aanbod is mooi. Ik mis echter yogakleding (duurzaam). Levering is snel.

Alles prima verlopen

Prettige website, makkelijk bestelproces, lage verzendkosten. De yogamat is alleen inmiddels wel duurder geworden, maar dat zal met de enorme stijgende vraag te maken hebben waarschijnlijk. Verder alles prima verlopen.

Mooie producten en heel leuk bericht bij levering "LOVE".

voor mijnv erjaardag een yoga mat + streps gekregen. en zelf een meditatie kussen gekocht

Duidelijke website. Je krijgt wat je bestelt. Product voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Fijne (web)winkel 🧘‍♀️ met goed advies!

Mijn ervaring met SuperYoga is heel goed. De beschrijvingen en foto’s voldoen exact aan wat er op de website staat. De producten kwamen goed verpakt snel bij mij thuis aan. Top! Fijn dat dit nu ook kan tijdens de coronacrisis, want nu heb ik alle benodigdheden in huis om thuis mijn practices op afstand te volgen. Dankjewel, ga zo door! ❤️

Goede levering en kwaliteit

De levering was, ondanks de corona crisis de volgende dag al in huis. En de kwaliteit van de mat is goed, dus een goede totaal ervaring.

Snelle service mooi product

Mooie stevige yogamat snel ontvangen.

Mooie mat!

De mat oogt erg leuk, maakt net je practise even wat vrolijker. Verder had ik hem aangeschaft omdat de recensies goed waren, voor mij persoonlijk is hij toch nog iets aan de gladde kant. Maar voor een thuis practise prima hoor!

Fijne yogamat en snelle service

Voor het eerst een yogamat aangeschaft. Door de duidelijke uitleg op de website gelijk de goede keuze gemaakt. Blij mee 🙏🏻

Perfecte yogamat, snelle bezorging, goede update van bezorging!

Een super goede bestel site voor yoga spullen. Het yoga matje die ik besteld heb is van top kwaliteit en is super snel geleverd! Nog nooit zo’n snelle levering meegemaakt :-) heel erg blij en mega mega mega tevreden!

Super snelle levering!

Super snelle levering en de aardingssokken werken fantatisch!

superyoga heeft alles voor iedereen die Yoga wil beoefenen

de site is super duidelijk ...veel keuze..en toch overzichtelijk.... op internet veel yoga atributen te vinden...ik zag door de bomen t bos niet meer.... bij superyoga terechtgekomen en meteen goed geslaagd!!!. ik ga er mee aan de slag...dankjewel

heb ik niet

Hoi dat kom nog oké

Kwaliteit, super service en snelle levering!!

In een woord fantastisch!

Hele fijne yogamat ontvangen van Superyoga.

Doordat wij genoodzaakt zijn thuis onze yoga lessen te beoefenen kozen wij ervoor om via Superyoga een yogamat te bestellen. Alles is prima verlopen en wij zijn zeer tevreden met onze yogamat👍

Snel bezorgd in deze drukke tijd!

Dankzij jullie overzichtelijke website heb ik na wat wikken en wegen voor mij de goede keuze kunnen maken voor de Love Generation Glam yoga mat. Waar ik ook erg blij mee was, was dat het in deze gekke en drukke tijd ook nog erg snel bezorgd was. Ik had hem 2 dagen later al in huis! Fijn dat ik zo snel al kon genieten van wat rustgevende oefeningen. Ook lief vond ik het briefje dat er bij was gedaan. Dankjewel!

goede kwaliteit!

Nu we toch thuis moeten blijven, savonds 2 matjes besteld en de volgende ochtend al geleverd. Samen met de kinderen yoga en andere oefeningen doen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen