Matje kwam netjes binnen en voldoet aan alle verwachtingen. Nu al een aantal keren gebruikt en is fijn in gebruik en zeker sticky genoeg.

Veel keuze en overzichtelijk

Een van de weinige webshops die aanbood wat ik zocht en voor een mooie prijs. Snelle bezorgd!

Goede service en kwaliteit

Enorm fijn matje en snel geleverd!

Erg tevreden!

Een yogamat voor thuis besteld. Nette, vlotte afhandeling via de mail en ook nog eens snel in huis. En de mat is naar tevredenheid!

Snelle levering, fijne producten!

Snelle levering van de producten, mooie fijne yogamat! En topprijs voor deze kwaliteit! Kunnen we nu fijn thuis yoga doen in deze rare tijd... :)

Snelle en nette levering.

Ik was op zoek naar een mooie yoga mat met print nu ik niet meer naar de sportschool kan. Tegelijk een meditatie kussen besteld, dacht; als ik tóch thuis zit kan ik t gelijk eens proberen ;) ! Super snel binnen en netjes verpakt ga zo door!

Snelle levering & top kwaliteit!

Nu het Corona virus onze levens flink beïnvloedt en ik ivm een positief getest persoon in mijn omgeving thuis moet blijven. Helpen de yoga spulletjes mij enorm de dagen door, heel veel dank!

Snelle afhandeling

Snel en accuraat verzorgde levering van de bestelde producten.

snelle service, goeie producten

Meditatie kussen besteld. Na twee dagen in huis. Helemaal volgens omschrijving. Eerlijke prijs.

Duurzaam super yogi merk

Prachtige matten en handdoeken. Mooie kleuren, goed advies en stevige materialen! Ik krijg elke dag zin om aan yoga te doen.

Het bestellen 100% waard!

Ik zat al een tijdje met het idee te spelen om een mooie yogamat aan te schaffen. Toch vond ik nooit een mat die voldeed aan mijn eisen. Ik ben namelijk best lang (1.85 m) en vond een lange mat dus wel fijn. Toen ik op Instagram zag dat Yvonne een mat had gekregen van Superyoga, besloot ik te kijken naar het aanbod. Uiteindelijk gekozen voor de eco yogamat sticky extra dik. Zeker niet teleurgesteld, de mat is dik en zacht en erg lang. De print is onwijs mooi en je ziet dat het van goede kwaliteit is. Mocht je zelf rondlopen met het idee om een mat te bestellen, twijfel dan niet! Daarbij was de levering erg snel, ondanks de drukte rondom Covid-19. Dankjewel!

Goede levering van een top product

Heel prettig matje ontvangen. Bestelroute werkt ook heel makkelijk. Mat is goed van dikte, comfortabel en schuift niet weg! Zeker een aanrader

Snelle service en super fijne mat!!

Heel blij met mijn bestelling. Snel en netjes verpakt de volgende dag al in huis.

Superyoga is SUPER!

Snelle levering, mooie producten. Heel blij mij! Nu elke dag yoga ‘online’!

Het werkt ook goed tegen migraine

Ik gebruik hem als ik migraine hebt en Om te ontspannen werkt super!

altijd mooi op tijd geleverd en prima producten

Fijne yogamat snel geleverd

Goed product uit ruime keuze. Levering sneller dan verwacht. Ondanks dat ik iets na vijven had besteld was de yoga mat er de volgende dag.

Snel, verzorgd & mooie producten!

Breed assortiment, heel fijn om uit te kiezen! Daardoor had ik precies iets dat aan mijn wensen voldoet. Bezorging was prima, lekker snel zoals het hoort!

Producten zijn precies zoals ik ze me had voorgesteld; goede foto's en beschrijving. Snelle levering. Helemaal tevreden, dankjewel voor de goede service.

Ruim relevant aanbod, fijn ook verschillende prijs range. Snelle bezorging en duidelijke communicatie! Aanrader

Correct goed en kwaliteit goed advies

Goede informatie om materialen te vergelijken.

Supermooie yogamat de volgende dag al thuis <3

Het printje is heel mooi, het is een taucht materiaal dat goed steun geeft! Helemaal tevreden! En het beste is dat het super snel was geleverd! Een aanrader!

Mooie en praktische yogamat

De levering verliep vlekkeloos. Matje is als op de afbeelding zelf. Het is een dikker matje en zeker en vast anti-slip. Het enige nadeel is dat de drukpunten snel in het matje te zien zijn en daardoor dunnere plaatsen worden. Maar voor de prijs kan ik hier zeker met leven. Dus prijs kwaliteit. Het materiaal geeft wel nog een geurtje af dus je ruikt je yogamat wel in de ruimte.

Prima snelle service

Achteraf betalen is ook prima optie Het product voldoet

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen