Veel keus. Snelle levering en prima kwaliteit

Mijn yoga-benodigdheden besteld voor thuis oefenen. Goede website. Veel keus. Snelle levering en prima kwaliteit

Product Oogkussen precies zoals omschreven en snel thuis

Super snelle service. Heel tevreden.

Ik bestelde een Lotus yogamat, een yoga riem en een cleanser voor de mat. Alles arriveerde netjes 1 dag later en ik ben heel blij met de producten. Mooi, goede kwaliteit en snel geleverd. De Lotus yogamat is ook lekker zacht voor mijn gevoelige gewrichten.

Super service!

Lisanne heeft me super fijn geholpen. De bestelling was op de gewenste dag binnen en ik ben erg blij met mijn mooie mat. Super kwaliteit.

Prima producten en goede communicatie en levering

Fijn medidatiekussen gekocht. Kleuren kloppen helemaal met wat de website vertelde.

alleen goede ervaringen met Superyoga

De yoga tas is precies zoals beschreven, alle benodigdheden voor de yoga les passen er gemakkelijk in. Er zitten zijvakken in voor o.a. de sleutels of andere dingen. En hij ziet er geweldig leuk uit. Ben er heel blij mee.

Snelle levering met mooi materiaal

Heb een mooie mat, bolster en meditatie kussen besteld. Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen!

Goede kwaliteit spullen, snelle levering!

Nu heb ik eindelijk mijn ‘yoga-kamertje’ compleet. Geen excuus meer om niet op de mat te gaan staan en in tijden als deze ontzettend fijn om in deze gelegenheid te zijn! Dankjewel - Namasté Janneke

Super snelle levering rond kerst

Mijn kerstcadeautje kwam op tijd aan. Snelle service, fijne webshop!

Uitstekende Service, uitgebreid aanbod

Voor mijn aankoop per mail advies aan gevraagd over welke yoga mat bij mij zou passen en uitgebreid advies gekregen binnen een dag! Heel breed en divers aanbod en ze hebben goede kennis. Absoluut aan te raden dus.

Erg betrouwbare service

Een goede communicatie en snelle bezorging zonder fouten.

Goede ervaring en producten

Fijne ervaring

Overzichtelijke webshop, ruime keuze aan verschillende soorten yoga matten e.d. en snelle levering !

Topproduct

Alles goed geleverd en topproduct

Heel deskundig en prettig contact, super snel geleverd en ook omgeruild

Naar bijna 20 jaar is mijn geliefde Hugger Mugger mat versleten en ik kijk er al een tijd tegen op om een nieuwe mat te moeten kiezen. Uitgebreide keuze bij Superyoga, heel deskundig advies en vriendelijk contact. Levertijd precies als belooft en omruilen verliep ook heel soepel. Veel dank en Namaste 🙏

Goeie service!

Hele goede service

Een prachtige yogamat ontvangen dankzij deze goede en snelle service

Een hele duidelijk site waarvan je meteen weet waar je aan toe bent. Goede producten die vlot geleverd worden en waarvan je goed op de hoogte gehouden wordt. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Hi fijne site, reageren snel als je vragen hebt. Heel behulpzaam en snelle levering. Aanrader !

Snelle levering en goed product

Mijn oogkussen was binnen 2 dagen afgeleverd. Super snel en goede communicatie over de levering. Het product wat ik gekocht heb was precies naar verwachting. Erg blij mee.

Uitstekkend

Alles zoals beloofd!

Leuke shop!

Uitgebreide shop. Duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid!

Product werd vlot en goed geleverd.

Ik ben super blij met mijn nieuwe yogamat. Goed kwaliteit. Helemaal naar wens.

Mijn bestelling is snel geleverd. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen.

Perfect!

Alle producten goed ontvangen en erg blij mee!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen