juiste en zeer vlugge afhandeling, kortom prima!

juiste en zeer vlugge afhandeling, kortom prima!

Super fast and nice!

Everything arrived the next day. Super nice meditation pillow and travel yoga mat. Highly recommended.

Goede service, snelle levering

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe yoga reismat van Yoga Design Lab die ik bestelde bij Superyoga.nl. Vooral de tabel 'Past deze mat bij mij' die je ziet als je een product hebt aangeklikt, vond ik zeer behulpzaam. De mat werd de volgende dag al thuisbezorgd en ik ben erg blij met mijn aankoop.

Bestelling ging zeer vlot. De bolster en het kussen zijn van goeie kwaliteit. De kleuren zijn mooi. Ik ben een tevreden klant!

Mooiste collectie yoga matjes

Gezocht naar verantwoord en comfortabel matje voor core en stretch oefeningen op mijn niet loop- of fietsdagen. In de brede collectie van Superyoga de ideale met gevonden. Ook nog tegen prima prijs.

keurige winkel!

Mooie spulletjes, goede service

heel prettig

voor het eest kennis gemaakt met Superyoga en een bestelling gedaan. heel snelle en vriendelijke reactie. je voelt je persoonlijk benadert. open en eerlijk

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en een goed product

Mooie artikelen en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Alles wat ik besteld had, kwam snel, netjes en allemaal tegelijk aan. Het uiterlijk en kwaliteit van de artikelen, die ik besteld heb (bolster, riem, yoga kurk blokken en oogmaskers), is zeer goed. Het enige wat ik in de lotus collectie mis is een zabuton (groot meditatie kussen). Dat zou ik nog graag gehad hebben. Maar met de gekochte artikelen ben ik wel heel tevreden en ik zal superyoga zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar yoga/meditatie artikelen 😉

Naar tevredenheid

De bestelling is keurig en naar verwachting ben er blij en tevreden mee

De fijne oefeningen in de ochtend brengen me een heel positieve start van elke dag

Ik doe de oefeningen aan het begin van mijn dag en krijg er positieve energie van. Binnenkort ga ik met mijn camper op pad voor langere tijd en ik zou het erg fijn vinden als ik de oefeningen offline zou kunnen bewaren. Hopelijk komt er een app waarbij dat kan. Ik kan de oefeningen nu al niet meer missen!

Overzichtelijk: klantvriendelijk

Kwaliteit en prijs in goede verhoudingen

Komen beloftes na!

Goede services, levering zoals beloofd. Via je mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Prijs/kwaliteit is zeer goed.

Mooie kwaliteitsmaterialen en uitstekende service !

Ik kocht meditatiematjes, de kleuren zijn heel waarheidsgetrouw met de foto en zijn van een goede, aangename kwaliteit. Zeer snel in Belgie geleverd. Tevreden klant !

Fijne webshop

Goede producten en snelle levering

Mooie spullen. Goeie kwaliteit. En leuk ingepakt in papier. Echt een kadootje, al was ,t voor mezelf

Verrast

Heel prettig

Fijne producten en super snelle levering!

Snel geleverd en de Meditatielessen waren precies naar wens

Super service met de mooiste producten! ✨

Elke yoga les weer ben ik ontzettend blij met mijn Manduka yoga handdoek. De juiste keus!

Heel tevreden!

Super snelle levering. Mooie yoga producten.

Perfecte levering

Goede service, goede kwaliteit producten, snelle levering. Ga zo door!!!

Snelle service en super producten!

Ik werd heel snel geholpen en heb een heel mooi meditatiekussen waar ik ontzettend blij mee ben!

Super matje

De donkergroene kleur van de mat is iets meer richting grijs dan ik had verwacht, maar dat maakt hem eigenlijk alleen maar mooier! Ook een mooi subtiel motief van blaadjes op de bovenkant van het matje. Het matje is redelijk stroef, maar soms glij ik nog wel een beetje weg. Dit schijnt beter te worden naarmate je het matje vaker gebruikt, dus daar ben ik benieuwd naar. Verder een heel fijn en mooi matje (en een handig draagkoord!)

Snelle levering en de yogadeken voldoet aan mijn wensen

Prima! Snelle levering! Prijs-kwaliteit klopt.

super snelle verzending van de gewenst producten!

Ruime keuze in kwalitatief yoga materiaal

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen