Duidelijke omschrijving op de site en snel verzonden.

Een fijne stroeve yoga mat gekocht, de earth lite. Hij is 5 cm breder en langer dan de standaard matten, dat is ook erg prettig. En de prijsklasse is net wat goedkoper dan de manduka. Bij het uitpakken stinkt hij wel heel erg. Na uithangen en schoonmaken is het al een stuk minder geworden.

Supper makkelijk bestellen!

Leuke webshop en heel zeer gebruiksvriendelijke website!

Goede kwaliteit en snelle service

Ik ontving de volledige set compleet binnen een paar dagen thuis en alle onderdelen zijn mooi afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Ben zeer tevreden.

Snelle levering en fijn oogkussen!

Zeer snelle en nette levering! Het lavendel oogkussen is heel erg fijn in gebruik!

Snelle levering van een goed product.

Mooie producten, goede snelle levering

Snelle en goede levering

Perfecte levering. Goede informatie voorziening.

Snelle bezorging en goed product!

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Prachtige aankoop!

Super blij met mijn aankopen; een meditatiekussen en een deken. Prachtige kleuren en stoffen. 🙏🏻

Een eerlijk en goed product en vlotte bezorging.

Ik was op zoek naar een yoga mat voor intensief gebruik. Mijn voeten zijn glad en de vloer waar ik op lig in de yoga zaal is koud. De brede dikke mat die ik heb van gerecycled materiaal in een prachtige indigo kleur was precies wat ik zocht. Met mijn vorige mat heb ik 30 jaar gedaan. Dat gaat deze ook halen!

Heel tevreden!

De website is heel overzichtelijk met duidelijke uitleg bij de producten. Ik ben erg tevreden over de producten die ik heb besteld. Goede en snelle levering. Ik ga zeker vaker iets bij superyoga.nl bestellen.

Geweldig!

De webshop is heel duidelijk en goede uitleg over alles! Super snelle levering! Kan er niets slechts op zeggen. Beveel dit aan bij al mijn vrienden die yoga spullen willen bestellen. Heb ikzelf nog iets nodig bestel ik zeker bij jullie! Prijzen zijn ook heel goed en hele goede kwaliteit! Toppie! Zo geniet ik elke keer weer van de yogasessies! Dankuwel!

Mega happy door deze toffe yogaspullen!!

Snelle service en goede kwaliteit! Helemaal blij!!

Supergoede start met superyoga

Goede setvice, vlotte bezorging en mooie artikelen. Hartelijk dank!.

Zeer snelle en correcte levering.

Mooie producten.

Super snelle service

Duidelijke info op site, het bestelde yogamatje is wat ik verwachtte. En, vandaag bestels, morgen inderdaad in huis!

Fijne yogamat

Fijne yogamat!

Super uiteraard

Snelle levering en goede kwaliteit producten!

Eerlijk en het aanbod is groot. Door de eerlijke product omschrijving van de webshop een goedkopere maar kwalitatief net zo goede yogamat aangeschaft.

Duidelijke webshop, snelle verzending, prijs/kwaliteit correct.

Top! Heel tevreden mee

Ik ben heel tevreden met de mat. De mat verschuift totaal niet op mijn gladde laminaat. De kwaliteit is goed. Enige minpuntje wat ik kan verzinnen, is dat ik de mat toch net nog wat dikker had verwacht.

Goede communicatie na klacht

Bestellen ging makkelijk, ook vrij snel ontvangen. Ik was niet helemaal tevreden over een product. Hierover is goede communicatie geweest waarmee ik tevreden ben.

He-le-maal geweldig!

Meditatiekussen besteld voor mijn mindfulness-oefeningen. Los van de kwaliteit en kleur (helemaal blij mee!) ook vriendelijk geprijsd en snel geleverd! Kon de dag erna er al van genieten :-) Bovendien de mogelijkheid om via SuperYoga ook vulling (bij) te bestellen. Kortom: he-le-maal geweldig en kom hier zeker nog terug!

Heel fijne mat

Heel blij met mijn manduka ekolite yogamat. Hij geeft goede support en heeft een perfecte grip! hij is ook zeer geschikt voor bikram yoga hierdoor. Ook ziet hij er top uit. Levering was super snel en goed.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen