Yoga maat

Super goed !!!

Lekker snel en goed

Had de spullen snel binnen en is van uitstekende kwaliteit.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Blij met de manier waarop het verpakt werd en het werd snel geleverd. Kwalitatieve producten

uitstekend

prijskwaliteit enorm goede site. Je krijgt wat ze beloven! Erg snelle service!

Duidelijk en snel

Duidelijke website met goede communicatie over levering. Levering was snel. Heel tevreden!

Snel geleverd en super nazorg !

Bestelling snel in huis en daarna een super nazorg van Yvonne! Van mij een dikke 10/10!

Goede yogasokken en prima service

De yogasokken die ik heb gekocht, zien er precies zo uit als op de site. De omschrijving is duidelijk. Het pakket was binnen 2 dagen bezorgd. Helemaal blij mee!

Nette en snelle bezorging.

Erg tevreden met levering en kwaliteit

Een tijdje terug heb ik voor het eerst besteld bij superyoga , op aanraden van mijn vriend. De levering kwam snel en netjes binnen en ik ben erg blij met mijn extra lange en brede yoga mat :-) Voor mijn vriend heb ik een oogkussen mee besteld, die heeft hij eerder gehad en vond hij erg fijn. Daar ben ik nu ook wel benieuwd naar ...

Fijne mat

Snelle levering en erg fijne mat, ik ben er heel blij mee!

Prima en positieve ervaring

Tijdige, keurige en kwalitatieve levering. Producten voldoen geheel aan de op de site vermelde informatie en artikelen.

goed, maar kon beter.

Snelle en correcte levering, degelijke yoga mat. Mooie yoga tas, alleen spijtig van de niet kwalitatieve rits.Er waren bij het eerste gebruik al problemen met het toe ritsen van de tas.( ritssluiting gaat open)

Snelle service, fijne site & goed product!

Fijne site, veel keuze en snel geleverd. Goede kwaliteit yogamat. Stevig, zacht en makkelijk schoon te maken.

Yogamat gekocht, duidelijk beschreven welke eigenschappen elke mat had dus zo kon ik makkelijk uitkiezen welke het best bij mij paste. De mat was exact wat ik verwacht had!

Fijne mat, ruikt nog een beetje, maar gaat er hopelijk snel af. Snelle levering!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

De site is overzichtelijk en er is uitgebreid aanbod met goede (naar mijn idee) prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad deze site zeker aan! <3

Keurig

Mooie yogamat en goedde service!

Snelle levering, goede producten, prima prijs

Geweldige producten. Precies zoals beschreven. Snelle levering. Zeer te vreden

Goede servies

Goede servies en afhandeling. Superyoga maakt waar wat ze beloven.

Prima webwinkel!

Fijne webwinkel waarbij ik goed kan vergelijken welke yogamat er bij mij past. Eentje uitgezocht, volgende dag in huis :-)

Goed advies te vinden op de site. Eenvoudig bestellen en snelle levering. Goede kwaliteit. Goede service en kleine attentie bij levering.

Geweldig!!

Ik had door aan te geven waar ik op let bij het uitzoeken van een yoga studio een yogamat gewonnen. Naast dat er direct gereageerd werd op een vraag die ik nav de actie had gesteld, was na mijn bestelling mijn matje de volgende dag in huis. En wat ben ik er blij mee!! Nogmaals dank!

goede snelle service

Vandaag besteld morgen in huis !

Snelle levering en hele mooie producten. Ik ben er blij mee.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen