Snelle volledige levering

Prima. Juiste items snel geleverd. Jammer dat producten die ik wou bestellen op de site niet meer leverbaar waren.

Super snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn zending. En ben erg blij met het product. Het oog kussentje voor meditatie. Ruikt heerlijk naar lavendel en is precies zwaar genoeg zodat het erg aangenaam voelt op mijn ogen. Gebruik hem nu een week en kan niet met zonder.

Geweldig!

Ontzettend vriendelijk geholpen, goede snelle service en precies het product zoals ik wilde!!

Fijne klantenservice snelle afhandeling

Fijne klanten service snelle afhandeling werd vriendelijk gereageerd op mail kon het komen afhalen helemaal top

Goed werkende spray

Ruikt lekker en maakt goed schoon.

Snel geleverd, prima product

Ondanks de feestdagen was het product snel geleverd en ook netjes verpakt.

Fijn

De producten zien er precies uit zoals op de foto's. Kwaliteit lijkt ook erg goed. Deel van mijn bestelling was vergeten bij het opsturen, snelle reactie en kreeg mijn bestelling vlot alsnog. Ik bestel voortaan al mijn yogaspullen hier, goede service en een milieubewust bedrijf.

Super service

Snelle levering en super spullen

Duidelijke site en snelle levering. Goed verpakt.

de informatie is duidelijk en compleet

De producten kwamen overeen met mijn verwachting en de persoonlijke noot maakt het extra leuk om te ontvangen.

Betrouwbaar

Mooi product snelle levering

Fijn product

Fijn product precies zoals omschreven. Goed biologisch en passend bij de visie van Yoga.

goede mat, snelle levering

Goede mat, snelle levering

Mijn sticky yogamat is mooi maar ik glij nog weg met wat transpiratie bij de zonnegroet

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Mooie yoga equipment!

Uitgebreide collectie yoga spullen. Hartstikke leuk!

Opzich prima

Ik had de pittenzak groter verwacht. Ik had beter moeten lezen, niet jullie probleem. 😜Helaas heb ik hem in winkels stukken goedkoper gezien. Maar ja helaas pindakaas.

Heel tevreden!

Heel tevreden met de yogamat, de tas en de service!

Goed en snel

Ik ben erg tevreden met mijn yogamat en de prijs/kwaliteit (leuke aanbieding) en deze werd ook netjes en snel bezorgd. Al met al erg tevreden over Superyoga.nl

De bestelling ging tot nu top hoop dat product op tijd is voor de operatie

Weet op dit moment nog niet of ik blij ben omdat product net is besteld Is t product morgen binnen Ben ik blij

Perfect!

Supersnelle service en fijne producten.

Groot assortiment en snelle levering

Ik ben erg tevreden over Superyoga; er was ruime keuze, er werd snel geleverd en de producten voldoen aan mijn verwachting. Niets dan lof dus!

Makkelijk de juiste yogamat vinden op basis van het keuzemenu. Daardoor een goede keuze kunnen maken. Makkelijk bestelmenu. Geen gedoe en volgende dag al in huis. Dikke aanrader!

De mooie kwaliteit producten waren supersnel verzonden!

De website is heel overzichtelijk zodat ik uitgebreid kon kiezen uit de vele mooie kleuren van de lotus producten. Na eindelijk een keuze te hebben gemaakt was het gewoon de volgende dag in huis! Hup, op de mat en uitproberen dus. Heel fijne kwaliteit en ziet er ook nog eens mooi uit.

Snelle levering, mooi product

Burgemeester Haspelslaan 23