De mooie kwaliteit producten waren supersnel verzonden!

De website is heel overzichtelijk zodat ik uitgebreid kon kiezen uit de vele mooie kleuren van de lotus producten. Na eindelijk een keuze te hebben gemaakt was het gewoon de volgende dag in huis! Hup, op de mat en uitproberen dus. Heel fijne kwaliteit en ziet er ook nog eens mooi uit.

Snelle levering, mooi product

Fijn product

Hij is dunner dan verwacht

Erg tevreden.

Snelle levering en fijn product!

Tevreden

Alles verliep naar wens. Blij met mijn nieuwe spullen.

Goede service en ook veel informatie en tips te vinden op de website!

Snelle verzending en superservice!

Ik had met kerst een yogatas gekregen maar die was net te klein voor mijn mat. De tas was al 3 weken daarvoor besteld maar ruilen was alsnog geen probleem. Nu heel blij met mijn nieuwe yogatas. Ziet er mooi uit, is erg praktisch en is erg snel verzonden.

Uitmuntend

Zeer snelle levering een hele goeie kwalitatieve producten. Kan hier weinig over zeggen verder het is in ieder geval om aan te raden om bij hun te bestellen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Goede en eerlijke producten en snel in huis

Fijne natuurlijke producten. Snel in huis.

Kwaliteitsvol materiaal

Het kiezen van wat ik wou, ging heel gemakkelijk door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Zowel de bestelling, het opvolgen als de levering zijn goed verlopen. Kortom jullie hebben er een tevreden klant bij!

Duidelijke website. Product was binnen 1 dag binnen. Ik had een meditatie kussen besteld. Deze is erg fijn.

tevreden

Tevreden

Top producten!

Vorige week hier op de laatste valreep voor oud en nieuw een yoga kussen, deken, blok en mat elastieken besteld. Alles kwam goed verpakt, in goede staat en nog optijd aan. Ben dik tevreden!

Fantastische aftersales service

Superyoga reageert snel en klantvriendelijk. De rits van mijn nieuwe yogatas begaf het na 1x, na melding hiervan is mij direct een nieuwe tas toegezegd. Ik hoefde geen foto's of ander bewijs te sturen, het werd gewoon geregeld. Topservice!

easy

snelle levering zonder moeilijk gedoe. Makkelijke website. Sommige produkten niet op voorraad, dat is jammer.

Snelle levering van een mooi product.

Ik ben heel blij met mijn meditatie kussen

Zelfs tussen kerst en oud en nieuw kreeg ik supersnel mijn bestelling opgestuurd. Ik ben enorm blij met mijn mooie meditatie kussen, waarmee ik thuis de yoga les van nieuwjaarsdag kon uitvoeren ;)

prima!

Goede, snelle levering en een kwalitatief hoogwaardig product.

Overzichtelijke site, goede prijzen en snel geleverd

Mooie producten voor een goed prijsje, kwaliteit is goed. En ook snel geleverd

Correcte en snelle levering

Kwalitatieve uitstekende bolster waar ik heel blij mee ben. Het kurkboom voelt stevig aan en kan ik goed gebruiken als ondersteuning bij de uitoefening van yoga.

Geweldig. Dit had ik eerder moeten doen

Super service

snelle levering, mooie producten

Een tas en meditatiekussen besteld. Producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen. De levering was snel.

Top service!

Ik ben pas begonnen met yoga. Ik wist niet goed welke yogamat het best bij me past. Zo vind ik het super dat dit op Superyoga zo goed wordt uitgelegd. Zo weet je in welke richting je je yogamat moet zoeken.

Producten altijd naar wens!

Duidelijke website! De producten die ik tot nu toe heb besteld, zijn altijd naar wens geweest maar ook na verwachting!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen