Snelle levering en goede klantenservice

Onlangs een yogamat en een towel besteld. De levering kwam zoals vermeld in de email communicatie. Tussentijds werd ik goed geinformeerd. Pakket is op tijd en in goede staat aangekomen. Helaas bleek de towel niet met mijn mat te matchen. Veel verschil tussen paars en paars. De mat die ik besteld heb was qua kleur niet zoals ik hem had verwacht. Beide artikelen zijn retour gegaan. Ook dit verliep heel snel en vriendelijk via de klanten service.

Mooie spullen en snelle levering

Het zijn mooie spullen en snel geleverd. De prijs en kwaliteit is goed. Het was leuk winkelen op de website. Zeer tevreden!

prima service

Snelle bezorging, mooie kwaliteit artikelen

Snelle levering en mooie producten

Ik heb voor de eerste keer besteld op superyoga. Mijn nieuwe yogamat had ik snel in huis. En als impulsieve aankoop een pitzak voor de ogen. Beide uitgeprobeerd en bevallen mij zeer goed!

Onduidelijke bezorging

Matig

Lekker snel!

Lekker snel geleverd en mooie spullen!

Prima mat voor de beginner

De mat is iets minder stevig dan ik had verwacht. De print is mooi. Hij ruikt wel flink, ik vind dat zelf geen probleem, maar andere mensen hoor ik daar wel eens over.

Snelle en correcte levering

Precies wat ik verwachtte heb ik ontvangen. Mooi product is het gekochte meditatiekussen. Goed aan te passen naar eigen behoefte.

De verwachting is uitgekomen.

Duidelijke foto van producten, goed omschreven en dat ziet er in het echt hetzelfde uit. Snelle levering ook.

daadwerkelijk

Correct

Goede kwaliteit snel geleverd

Ik vond precies wat ik zocht en bestelling en levering ging vlot

Subliem

Is een meerwaarde in het totaal pakket

Snelle levering. Netjes verpakt en een extra krant gratis meegeleverd.

Snelle levering goed geregeld

Heerlijk oogmasker met lavendel besteld ontspannen in slaap vallen in 2020 😀😀

Keurige afwerking van bestelling

Prima yogamatten

Kwaliteitsproducten snel geleverd

De website is zeer overzichtelijk, ik had al snel de perfecte yogamat gevonden; extra lang en van uitstekende kwaliteit. Het meditatiedekentje is heerlijk zacht en heel fijn om te gebruiken op deze koude winterochtenden. De producten waren netjes verpakt en ik kreeg er zelfs een cadeautje bij. Ik ben erg tevreden en zal ook zeker terugkomen voor meer bestellingen. Bedankt!

Fijn contact en mooie producten

Mijn ervaring is heel positief. Goed contact, snelle bezorging en mooie producten. Ik ben super blij met mijn lotus sticky yogamat. Hij is lekker dik maar toch stevig genoeg voor balans oefeningen. Ook het lotus oogkussen bevalt goed. Lekkere geur en zacht om op mijn ogen te leggen.

Mooie producten en snelle levering!

Zeer tevreden over de Gouden Driehoek edelstenensets, de stenen zijn groter dan ik had verwacht en zitten in een mooi zakje. De levering is ook snel en probleemloos verlopen!

Snelle levering, groot aanbod, eerlijke prijs

Fijne online winkel met genoeg keuze, ook voor mensen die net met yoga beginnen. Bovendien eerlijke prijs en snelle levering

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

In de drukke kerstperiode heb ik de levering supersnel ontvangen. De meditatiekussen zijn precies wat ik ervan hoopte. Goede kwaliteit, mooie stof en stijlvol lotussymbool. Heel blij mee!

Besteld en de volgende dag in huis - en dat net voor de kerstdagen-.

Leuke, vlotte ervaring.

Alles vlot verlopen, tot op het betalen met Mastercard. Dit is de enige site die ik ken waar ik een extra bevestiging moet doen via mijn bankapp. Verder alles goed en vlot verlopen. Opvolging levering top.

Gescoord met mijn cadeau van Superyoga!!😁

Handige site met realistische foto’s. Snelle levering! Alles verliep toppie👍👍👍!

Super kwaliteit!

Super fijn dat het meditatie kussen en de bolster gevuld kunnen worden, zodat je het helemaal aan kunt passen!

Hele fijne meditatiekussen met een prachtige uitstraling!

De meditatiekussen ervaar ik als zeer prettig, het is stevig maar zacht tegelijkertijd. Daarnaast heeft de kleur taupe een zachte en mooie uitstraling. Ben heel blij met mijn meditatiekussen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen