mijn zoon is blij met onze yogamat als cadeau

Het was fijn dat de yogamatop tijd voor de verjaardag van mijn zoon kwam

Mooie materialen en een goede service

Ik ben blij met de mooie materialen en de snelle service

Vragen worden snel beantwoord, pakketten snel verzonden

Mijn vraag over welke yogamat geschikt voor mij zou zijn, werd erg snel en uitgebreid beantwoord. Ik had echt wat aan het advies. Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd in keurige staat. De enige tip die ik nog mee zou willen geven, is dat bij aankoop van een mat duidelijk wordt vermeld of er een draagriem of elastieken bij zit(ten). Het zou heel fijn zijn als, wanneer je een bestelling plaatst, bijvoorbeeld een pop-up verschijnt dat de yogamat zonder elastieken wordt geleverd, en de vraag of je die erbij zou willen kopen. Incl. link naar de pagina met elastieken en draagriemen.

Heel goed kwaliteit van yogamateriaal!

Dankzij deze yogaspullen ben ik thuis vanuit mijn kamer met yoga dagelijks aan de slag gegaan. Super! Dankjewel x

Fijne producten, snelle levering

Fijne producten, snelle levering

Als het binnen is wordt ik blij om uit te pakken 🙏

Altijd op tijd binnen,kan het met een gebruiken in mijn yogales🙏

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik ben super blij met mijn nieuwe mat🙏🏻

Top, zowel product als levering!

Erg blij met mijn meditatiekussen. Kleur, afmetingen e.d. precies zoals op de foto. En snelle levering, precies zoals aangegeven via de track&trace mails. Heldere communicatie hierover per mail. Zeer tevreden.

snel en goedgeleverd.

Mooi product gekocht en snel geleverd.

Uitstekende service!

Uitstekende service

Fantastic!

I received a voucher from my team as they know how much i love to practice yoga. By mistake, I ordered the wrong item and I emailed the customer service team. Yvonne answered me immediately saying that it was possible to return the item and re-order again. She was so professional that she even send me a link with options. Thanks so muchh for your help!!!

Blij met de service

Na contact via de mail heb ik een aantal producten besteld. Ik heb nog niet alles goed geprobeerd, maar de artikelen zien er erg goed uit en zijn snel geleverd.

Snelle levering zoals beloofd

Makkelijk en snel

Ik kon alles goed vinden en producten zijn precies zoals verwacht. Bestelling ging super snel!

Was voor mijn dochter dus ik heb geen ervaring

Zie bovenstaande

snelle levering zoals beloofd

Product zoals verwacht

Zeer goede producten en fijne levering

De producten die worden aangeboden op deze site zijn van hoge kwaliteit! De matjes en handdoeken die ik heb besteld voor yoga zijn super fijn in gebruik en beschrijvingen kloppen bij de producten. Ook vaak aanbiedingen op de site. De levering is heel zorgvuldig gegaan. Kan niet anders zeggen dan een heel fijne site!

Veel aanbod en supersnel geleverd!

Ik zocht een yogamat als kado voor een vriendin. Er waren zoveel mooie matten om uit te kiezen. Eigenlijk was ik net iets te laat met bestellen (na 17u) en toch kreeg ik mijn yogamat de volgende dag bezorgd! Ik kon de bestelling makkelijk volgen met de verstuurde track&trace code. Heel blij met mijn bestelling en de snelle levering! Kom zeker nog een keer shoppen: )

mooie yogatas

mooie goede kwaliteit en snelle levering dus top

Supersnel, goede bereikbaarheid voor vragen

Vraag gesteld over assortiment en meteen antwoord vis de Whatsapp. Supersnelle levering!!

I love my new mat and non-slip cover!

The mat was even better than I thought it would be. The cover is also very nice. I've bought a few things from the site and recommend it to others on a regular basis.

Snel !!

Snelle levering Top service

Vriendelijk, behulpzaam en snel!

Makkelijk toegankelijk. Vooral communicatie via de app verloopt, snel , vriendelijk en persoonlijk. Superyoga denkt mee met je vragen.

Super goed.

Pakket werd keurig bezorgd. Product was in goede staat.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen