Vlotte afhandeling van topproduct

Voor een verjaardag had ik een snelle levering nodig. Binnen een dag was het binnen. Het meditatiekussen is bovendien van hoge kwaliteit. Superervaring

goede kwaliteit, snelle levering

Fijne kwaliteit van yogakussen en anti slip sokjes en ook heel snel geleverd! Erg blij mee!

Direct zen bij de eerste keer uitrollen

Wat een fijne yoga mat bestelde ik bij Superyoga.nl. Door de overzichtelijke website en het juiste advies heb ik de goede keuze kunnen maken, zonder de mat gevoeld te hebben. Bedankt!

Alles wat je nodig hebt voor een fijne yogasessie & top service!

Mooie stevige yogamat

Comfortabele, multifunctionele, mooi donkergroene, duurzame mat!

Super tevreden over deze aankoop!

Snelle levering, perfecte mat

Niks op aan te merken: ruim aanbod op de site, eenvoudig te bestellen en bovenal: snelle levering. Mijn yogamat kwam goed aan en ik ben er erg blij mee. Ook de elastieken zijn too, ze zorgen ervoor dat mijn mat opgerold blijft als ik hem niet gebruik. Kortom: ik beveel superyoga van harte aan!

Prima winkel snel bezorgd

Ik heb een Yoga handoek voor mijn vrouw besteld. Helaas was het tasje waarin de handdoek zat flink beschadigd. Gelukkig gaf mijn vrouw aan dat het haar om de handdoek ging dus geen melding van gemaakt.

Highly recommended

Great material, swift delivery

Zeer goede service

Het was de eerste keer dat ik bestelde bij SuperYoga, het persoonlijke berichtje bij de bestelling vond ik erg leuk.

Geweldige webshop met ruime aanbieding

Nu 2x besteld en zeer tevreden, met de spulletjes en de verzending! Zal zeker vaker bestellen bij Superyoga!

Prettig om te bestellen zou wel wat meer yoga kleding willen zien

Zeer snelle en goede levering

Top producten in het assortiment en alles wat je besteld wordt snel en goed geleverd. Zelfs in België heb ik mijn spullen 2-3 dagen dagen na bestelling in huis.

Mooie fijne mat

Snelle levering, duidelijke productomschrijving, fijne mat

prima yogamatje

perfect, glijdt niet, ook niet de eerste dag en staat of ligt nog mooi ook 👍

Mooie en kwalitatief goede artikelen, netjes op tijd bezorgd.

Ik heb al een aantal keer bij Superyoga.nl besteld en ben erg tevreden over hun producten. Alle artikelen zijn van goede kwaliteit en alles wordt netjes en op tijd bezorgd.

Good service, items are slightly overpriced, especially with delivery and excessive return costs.

As mentioned above, the response time and taking into consideration customer service in The Netherlands, is to a "very high standard". However, costs of products are a little bit too high and delivery ... especially return are ludicrous! In error, due to a miscommunication, I ordered the wrong product for a friends birthday, which I requested to exchange. The exchange was ok... but I paid almost 10 euros for delivery and refund for a product that cost 29.00 euros. Superyoga have provided me with a code for free delivery of the exchanged product, Thanks.. My friend is very happy with SuperYoga products, so cant comment on this.. just work on delivery costs!

Snel en prima

Het product is van goede kwaliteit, kwam overeen met de foto en beschrijving op de site en werd zoals beloofd binnen een dag geleverd. Prima!

Fijne service

Heel blij met mijn yogaset!

De dag na mijn bestelling had ik de bestelde artikelen in huis.

Mooi product.

Was snel in huis

Snelle levering en goede producten

Heb bij superyoga een fijne stevige bolster besteld, die prima zijn vorm behoudt. Prijs kwaliteit is perfect en levering snel.

Snel gekeverd, duidelijke retourmogelijkheid en snel geld terug

Uitstekend en heel klantvriendelijk

De producten waren conform mijn verwachting; mooi!

De tas is prachtig, lieflijk en praktisch. De yogamat is in gebruik erg fijn, gekozen voor de 6mm mat.

Ik heb de Aamani Travel Mat in ontvangst mogen nemen en ben hier zo blij mee! Super mooie roze tinten en zo zacht aan de voeten zonder grip te verliezen. Perfect voor mee op reis of voor bovenop de studio yoga mat. Ook Lisanne was heel behulpzaam met het delen van haar ervaring met die mat en hoe ik de mat het beste kan wassen en verzorgen. 5 sterren zeker verdient.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen