Zen is een understatement

Ik heb de SuperLite Travel Mat besteld. Super makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Ik ben sindsdien overal ****ing relaxt.

Snelle levering, product als omschreven thuis ontvangen.

Prima en snelle service

🙏

Bij Superyoga verloopt alles Supervlot en Supersnel en als klant ben je Supertevreden !

@Waarom ? Op 03 september vóór de middag schrijf ik mij in voor een Yogacursus. Ik had tevens een nieuwe yogamat nodig. Op verschillende websites gezocht en uiteindelijk bij Superyoga gevonden wat ik zocht: een lange en brede yogamat in donkerblauw en die voorradig is Heb mij bestelling geplaatst om 15.53 u. Om 15.55 u ontvang ik per mail de bevestiging met volledige informatie en in bijlage de faktuur ter controle. Verzendinformatie ging volgen met een tweede mail. Om 16.29 u ontvang ik een mail dat mijn bestelling verzonden is en om 18.41 u. nogmaals een mail met bevestiging dat het pakket bij PostNl toegekomen is. De mail vermeldt ook de Track @Trace code... Als bezorgmoment wordt woensdag 04 september tussen 14.15 u en 17.15 u aangegeven. Het pakket werd bij mij thuis afgeleverd op woensdag 04.09 om 14.32 u. en woensdag avond om 20.15 u stond ik klaar in de yogastudio met mijn nieuwe yogamat !!! En zij geeft dan nog 100 % voldoening met betrekking tot de kwaliteit en de afmetingen. Na zo een ervaring kan je niets anders doen dan een verhaal van tevreden klant naar voor brengen met dik 5 Grote Sterren voor Superyoga voor de correcte informatie op de website, zowel informatie over hoe een keuze maken om voldoening te hebben met je aankoop, als correcte informatie over het product , en vooral een snelle en duidelijke communicatie voor de levering zelf. GEFELICITEERD SUPERYOGA EN OOK ZO VOOR POSTNL VOOR DE BEZORGING!!! Er zal nu nog een bestelling volgen voor een yogahanddoek van zodra hij in voorraad is. Tot dan... jullie leggen de lat héél hoog om tevreden klanten te hebben !!!

Het werd verzonden op het moment dat het mij uitkwam en de yogamat is precies zoals omschreven. Geweldig dat ze duurzame producten hebben. Kortom: ik ben een tevreden klant.

Fijn

Bestellen was gemakkelijk en de bestelling kwam zoals aangegeven de dag erna al.

Goede kwaliteit, snelle service.

Goede kwaliteit, snelle service.

Duidelijke website, snelle levering. Ik had kristallen besteld en ze waren precies als de omschrijving. Wat ik mistte is een kaartje erbij met uitleg over de stenen, dit zou een mooie aanvulling zijn.

snel geleverd, mooie spullen

Goed betaalbaar en kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Bolster besteld, volgende dag al in huis. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle en correcte levering

Prima uitleg over welke mat (en bijpassende tas) nodig is voor de diverse vormen van Yoga.

Prima en snel geleverd.

Super blij met mijn bestelling

Uitgebreid assortiment met mooie producten. Bestelling ging makkelijk en de levering snel. Inmiddels heb ik al kunnen genieten van yoga op mijn nieuwe mat. Kortom ik ben superblij met mijn bestelling en zeker voor herhaling vatbaar.

Prima webshop!

Netjes geleverd, spullen in orde. Je krijgt wat je besteld. De site is helder over de voorraad.

Super levering en een super mooie en kwalitatieve mat.

Mooie kwaliteit en ideaal voor mijn rek en strek oefeningen

Zoals het hoort te zijn!

Eigenlijk geen enkel negatief iets.

Snelle verzending en klopt met de foto’s.

Fast service and quality items

I was very satisfied with my purchase from Superyoga. The website was easy to use, and my order arrived promptly and in good shape. I wouldn’t hesitate to order from them again.

Snel en volgens afspraak geleverd

Bestelling voor levering in België netjes op tijd. 👍

Snelle levering en keurig verpakt

Yoga mat voor een vriend zijn verjaardag gekocht. Hij had het mooiste matje van de klas en heeft zijn oefeningen nog nooit zo fijn gedaan. Ik overweeg nu zelfs om ook op yoga te gaan.

prima!

Snelle levering, goede klantenservice, prima prijzen.

Ik ben goed geholpen door de klantenservice, ik wilde weten welke mat voor mij het best was. De levering was super snel. Fijne webwinkel!

Snelle, makkelijke bestelling. Goed product en perfecte levering.

Bestelt via de site. Gratis verzending. Zat precies boven bedrag. Heel fijn is dat. Alles ging eenvoudig. Het product was helder weergegeven duidelijke foto's en bij binnekomst was het precies wat ik had uitgezocht en verwacht. Een goed en mooi product! ! Levering was snel en ik had als opmerking dat het achter het huis geplaatst mocht worden en dat is gedaan. Helemaal geweldig van top tot eind! Heel erg bedankt. Yoga mat voor op reis! Goede grip, dun, flexibel, mooie kleur, mooi materiaal en licht gewicht! Echt super!

Zoals het hoort

Makkelijkse website, up to date informatie, tijdig geleverd, keurig verpakt en goede kwaliteit producten.

Snelle service Netjes verpakt Mooie materialen. In 1 woord supertevreden

Burgemeester Haspelslaan 23