Heel snel geleverd en artikelen zijn netjes verzorgd. Prijs is goed. En een onverwachtse attentie in de vorm van een yoga krantje erbij! Top!

Super snel

Bestelling gedaan van een bolster (eindelijk) en binnen no time was hij geleverd. Goed verpakt. Kan niets slechts bedenken! Top wanneer ik weer eens iets nodig heb, zijn jullie de eerste waar ik terecht kom

Super goede klantenservice

De hoeveelheid procucten die ik wilde kopen was niet leverbaar. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik vrijwel direct antwoord en kon ik alsnog alles bestellen. Verder snelle en nette levering.

Goed product ! Prima service

Mooie yogahanddoek ! Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Goed product, snel geleverd en goede klantenservice

Kortom: aanrader!

Overzichtelijk en snel

Snel gevonden en snel gekregen, helemaal prima.

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Heb twee producten besteld. Fijne en duidelijk internetsite, mooie producten, goede prijs/kwaliteit, duidelijke bevestiging via email, snelle levering

Snel, makkelijk, kwalitatief uitstekend

Ik had snel nieuwe spullen nodig. Bij Superyoga kon ik alles makkelijk bestellen, had ik de mazzel dat er korting op de artikelen zat en had ik alles de volgende dag al in huis. Nu kan ik weer heerlijk genieten van de yogalessen met mijn nieuwe bolster en meditatiekussen.

Uitstekend!

Snel verzonden en prima product! Ik ben er erg trevreden mee!

Mooi item zoals verwacht en snel binnengekomen!

Snel geleverd, top product

Binnen twee dagen in huis

Niet volgens de verwachtingen

Een groot deel van mijn bestelde materiaal voldeed niet aan de verwachtingen. Er werd wel snel gereageerd op mijn mails betreffende de terugzending. Nu nog afwachten of de terugstorting ook correct verloopt.😊

Prima geregeld

Binnen 1 dag geleverd Toppie

Fijne site!

Binnen 1 dag geleverd zelfs met de instructies. En alles netjes verpakt en goed product.

Snelle levering en top service

Heel fijne yogamat die ik met veel plezier gebruik. Contact met de medewerkers was heel goed. Snelle en oplossingsgerichte reacties op vraag. Echt TOP!

Veel keus uit leuke matten

Mijn ervaring met het kopen van deze matten was zeer fijn. Het was erg snel geleverd en er was heel veel keus. Enige nadeel is dat de mat een beetje glijdt.

Goede service!

Onlangs een meditatiekussen besteld. Kussen bleek een hele andere kleur dan op de foto donkerbruin ipv zalmkleurig. Uiteindelijk goed geholpen door de klantenservice die de retourkosten voor rekening namen en mij het gewenste kussen hebben toegestuurd! Fijn dat dit zo opgelost kon worden!

Netjes, snel en professioneel

Fijne webshop!

Overzichtelijke webshop, heldere uitstraling. Met fijne tips voor het kiezen van de juiste mat.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Ik heb meerdere sites vergeleken, maar kwam steeds weer uit bij Superyoga. Het ruime assortiment en de scherpste prijs gaven uiteindelijk de doorslag. Een yogamat en meditatie kussen besteld, deze werden snel geleverd. De producten zijn precies zoals omschreven, ik heb er heel veel plezier van. Verwacht dat er snel een bestelling zal volgen!

Super blij met mijn aankoop!

Super blij met mijn aankoop en snelle service!

Goede spullen, goede prijs, hele snelle levering!

Betrouwbaar

Netjes verpakt Op tijd binnen Beste prijs online Retour ging ook soepe l

Prima product en snel geleverd.

Prima product en snel geleverd.

Good product

I ordered a yoga mat and a cushion, very happy with quality. Exactly like the description. The mat is super gentle, great for sensitive knees. the cushion absolutely beautiful. The only issue was the delivery time, I’ve chose a evening delivery time ( + extra charges)! but the package arrived quite early and I had to collect it from the neighbors. which i hope that it will not happen again in future orders.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen