Pluspunten

Snelle service en klantgericht begrip! Echt superba!

Pluspunten

goede en snelle levering. producten mooi en goede kwaliteit.

Pluspunten

Mooie producten, snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Goede producten. Snelle levering. Geen bezorgkosten

Nvt

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is onwijs goed. De matjes die ik heb besteld zijn ontzettend mooi en persoonlijk verpakt. Daar houd ik van!

Pluspunten

Snelle reactiesnelheid op vragenmail Snelle levering van de producten

Pluspunten

Geweldige site, met veel keuze en hulp mbt de keuze. Erg fijn. De levering was zoals vermeld. Top

Pluspunten

Mooi assortiment en snelle levering. Mooie meditatiekussens in een leuke aanbieding.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website - makkelijk systeem om te bestellen - snelle levering -

Pluspunten

Heel snelle levering, alles net zoals omschreven.

Pluspunten

Vlotte levering. Product voldoet aan verwachting.

Pluspunten

Gemakkelijke website om te bestellen. Mooi materiaal en snelle levering. De kleur wijkt wel enigszins af van het beeld online.

Vorige week woensdag verwachte ik jullie zending. Om 17u45 waren die nog niet geleverd hier. Om middernacht checkte ik nog de status via de trackandtracecode: nog niet geleverd. Dus ging ik er van uit dat de levering de volgende ochtend wel zou gebeuren. Tot mijn verbazing zag ik 's ochtends dat de zending als 'geleverd' stond aangegeven, om 06u03. Maar er was hier niet aangebeld, noch vonden we een bericht in de brievenbus. Vreemd... Kort daarna ontdekten we tot onze grote ontsteltenis dat de pakketten in de privépoort stonden! Deze poort opent en sluit electronisch met een code. Zonder code kom je er niet in. Het is dus onbegrijpelijk dat de bezorger zich hier toegang heeft kunnen verschaffen. Dit is inbraak! En we stonden op het punt de politie in te lichten. Wij willen weten hoe die man of vrouw van Post.nl dat heeft klaargespeeld. Het veiligheidsgevoel van de bewoners is aangetast! Hier bij de trackandtracecode, zodat u navraag kan doen: 3SCDHX1946809 Alvast bedankt voor een reactie

Pluspunten

Instructrice spreekt duidelijk en geeft goed les. Accommodatie goed verzorgt.

Mailverkeer rondom locatie ging niet goed. Ook de duidelijkheid over inhaal lessen (via de mail) liep niet perfect.

Pluspunten

Snelle levering en goede verpakking

Pluspunten

snelle, correcte levering. Prima website

Er staat niet bij dat de yogamat voor gebruik nog een tijdje moet uithangen, vanwege de geur die er van af komt.

Pluspunten

Samen gekeken naar de mooiste combinatie van matten, kussens en bolsters. Heel behulpzaam en snel geleverd!!

Pluspunten

Snelle levering en keurige communicatie!

Ik kon geen pakbon vinden in het pakket of een leuke: ' veel plezier met uw aankoop' - kaart

4 stars: good service, well treated

Positive

Everything went as it was supposed to go, good service, the delivery arrived correctly and I am happy with the meditation pillow that I ordered. I didn't like so much the eye pillow that I also ordered, but it's okay, next time I will choose a different product.

Suggestions

More selection of products to choose from.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen