Pluspunten

Snelle service, goede leveringsmogelijkheden, goede prijs-kwaliteit.

geen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Superyoga.... super vriendelijk, super service, super matten voor mijn studio! Online shop met het gevoel alsof je geholpen wordt in een winkel.Dank je wel daarvoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering en goed verpakt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle verzending

ik vind de yogamat die ik heb gekocht niet van goede kwaliteit. meteen al kleurafbreuk na een keer gebruiken en vouwen. bovendien zwaar terwijl het als light wordt verkocht. of ik het bedrijf aanbeveel, kan ik nu nog niet zeggen. dus keuze uit ja/nee vind ik niet mogelijk nog.

Pluspunten

groot aanbod, goede kwalteit en snelle levering

Pluspunten

Geweldige service, direct geholpen. Hele mooie mat, ik raad superyoga.nl dan ook bij iedereen aan.

Pluspunten

Superyoga is een webwinkel die een snelle en correcte afhandeling van de bestellingen biedt. Aanrader...

n.v.t.

Pluspunten

Prima service. Snelle levering. Ik ben blij met de yogamat die ik heb besteld. Er was wat verwarring over een ander product dat ik wilde retourneren maar dat is keurig opgelost. Retourbedrag snel ontvangen.

Pluspunten

Snelle, adequate levering

Een plek om je spullen af te halen zodat je ook onder de 40euro geen verzendkosten hoeft te hebben.

Pluspunten

Snelle levering en prima en snel contact met klantenservice

Pluspunten

Prima matje, prima service.

-nee hoor

Pluspunten

snelheid van afhandeling en levering

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

beste prijs, snelle levering, goede verpakking, leuk cadeautje

Pluspunten

Snelle levering en goede, betaalbare produkten

Pluspunten

Snelle afhandeling en onmiddellijk antwoord op je vragen

Pluspunten

Supersnelle levering, goed te volgen via track en trace. Terugkoppeling na een foutieve bestelling was prima

Ga zo door

Pluspunten

Snelle service en goed product ontvangen!! Ook fijn verpakt zonder onnodig grote verpakking en zonder plastic!!!

Pluspunten

Snelle en goede communicatie. Ook kijken ze kritisch naar eigen verbeterpunten en vragen om tips.

Ga zo door!

Pluspunten

Toen bleek dat de rits van de binnenzak kapot was werd dit probleem onmiddellijk hersteld. Zeer goede service

Pluspunten

Direct bericht dat product verstuurd werd en voldaan aan de belofte wanneer het aan zou komen. De persoonlijke aandacht die er aan besteed is, is duidelijk. Erg leuk!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen