100% aanbevolen.

Ze doen wat afgesproken is. Een wan zeldzame online winkels die echt levert zowel kwaliteit tijd

Goede ervaring

Snel geleverd en goede kwaliteit producten. Ben er blij mee

Hele fijne snelle bezorging en service!

Fijne snelle service en bezorging. Producten zijn top en waren netjes ingepakt!

Super fijne bolster

Zachte stof, kwalitatief goed, hele mooie warme kleur, juiste hardheid en snel geleverd. Ik heb de yogamat en yogablokken ook al, naast de nieuwe bolster nu. Ik zou de hele webshop wel leeg willen kopen!

Perfect !

x

Keurig

De spullen waren netjes verpakt. De yogamat, het meditatiekussen en het blok bevallen zeer goed.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Al diverse keren besteld bij Superyoga en het is altijd in orde. Goede kwaliteit voor eel goede prijs. Vlotte levering.

Hele goede kwaliteit!

Het was een snelle levering en de producten zijn erg prettig in het gebruik.

great

very fast delivery and great quality products. i bought an anti slip towel and a bag, very happy with both!

Snelle levering en retour goed geregeld. Ik ben een hele mooie yin yoga merino wollen mat rijker.

Snelle levering en duidelijke en klantvriendelijke communicatie

Ik heb een yogamat besteld en was in eerste instantie niet tevreden met de mat aangezien ik hem te glad vond terwijl in de beschrijving stond dat hij goede grip zou hebben. Ik had een mail gestuurd met mijn klacht en kreeg een hele vriendelijke en nette mail terug hoe ik dit zou kunnen oplossen, ik voelde me echt gehoord in deze. Ook mocht ik hem terug sturen maar daar zitten dan wel kosten aan verbonden.

Snel, degelijke producten

Prima, zoals alle andere keren!

Mooie kwaliteit!

Prachtige yogatas gekocht en voldoet aan de beschrijving. Goede kwaliteit en zelfs garantie wordt gegeven!

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit is goed en bezorging was supersnel!

ZENsationeel!

Prachtige, eerlijke producten. Tevens zeer snelle verzending en mooi verpakt. Ik bestel mijn yoga producten vanaf nu alleen nog maar hier!

Mat voelt lekker aan, maar zit wel chemisch geurtje aan

Het is een erg lekkere mat die ik heb ontvangen, maar er zit er een chemisch fabrieksgeurtje aan. Verder erg fijne webshop met snelle verzending.

Fijne ontspanning

Het oogmasker doet wat het belooft: het ruikt lekker en geeft extra ontspanning door de heerlijke lavendel geur. Door de wol is het ook nog eens warm op de oogleden.

Prachtige kleuren

Een extra dikke yoga mag en een bolster gekocht. Praxhtige neutrale kleuren. Al een paar yoga lesjes op gevolgd en dik tevreden.

Zoals verwacht!

Snelle levering, gorge communicatie, netjes ingepakt. Zeer tevreden

Top service en mooie kwaliteitsproducten

Voor de tweede keer bij Superyoga.nl besteld en weer mega tevreden. De roze kleur ribfluwelen bolster is prachtig en maakt mijn home setup helemaal compleet. Ik ben erg tevreden over de communicatie over de bestelling en de kwaliteit van de bestelde producten. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Goede producten, snel verzonden

Merino yogamat besteld als cadeau voor mijn vriendin, bevalt erg goed.

Dikke aanrader

Al jaren ruil ik mijn B artikelen in voor A artikelen en zo ook mijn yogamat. Een heerlijke warme wollen mat, geeft mij en ook mijn kinderen de warmte tijdens een yoga les of als ik train. Het liefst val ik er daarna in slaap op de mat ❤️

Super snelle levering

Mijn yoga mat besteld bij superyoga hele fijne dikke mat. Klopt precies wat ze aangeven op de website. Daarnaast hele snelle levering voor 22:00 uur besteld morgen in huis

Fantastische yoga-spullen

Ik ben begonnen met yoga en zocht dus leuke, goede yoga-spullen. Zoveel keuze in spullen, kleuren, materialen. Wow, super. Ik ben uiteindelijk voor Nude gegaan en ben hier heel tevreden mee. Snel geleverd, goed ingepakt. Als ik nog yoga-spullen nodig heb bestel ik zeker terug bij Superyoga.

Joga mat

Super goed! Mijn handen glijden niet !

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen