Mooie spullen, snelle levering

De website geeft de sfeer van yoga beoefening mooi weer. Rustige uitstraling, natuurlijke, mooie spullen.

Super snelle levering en fijne mat!

Fijne, dikke en sticky mat mooie vormgeving!

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle service. Kijk nu al naar mijn volgende aankoop uit

Goede en snelle levering

Ik heb een fijne yogamat besteld, mooie kleur en goede grip.

Jullie verkopen prachtige materialen

Eindelijk een leuk kado om te vragen voor mijn verjaardag! Daar ga ik lang heerlijke ontspannende momenten mee beleven!

Mooie producten

Mooie producten, snel geleverd en goede service.

Fijne website, mooie producten en snelle verzending!

De website is overzichtelijk en de bestelling is gemakkelijk te doen.

Fijn zo’n snelle levering!

Mooie kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit

Ik kocht een meditatiekussen samen met een yoga bolster van Pure in de jutte versie. Ik ben zo tevreden van de kwaliteit. De stof in stevig, aangenaam en sterk.

Super mooie kwaliteit producten

Yogamat, oogkussentje en meditatiekussen besteld. Allemaal fijne producten van goede kwaliteit en mooi vormgegeven. Betaalbaar en ook nog eens snel thuisbezorgd! Top dus!

Weinig grip

Mooie mat, maar te weinig grip. Ik schuif onderuit bij yoga oefeningen…

Goed product en perfecte levering

Ik werp goed op de hoogte gehouden over de verzending en de mat is voor mij de juiste keuze.

Prachtige artikelen!

Zulke mooie en kwalitatief hoogwaardige yoga artikelen. Ik heb de hele set in roze rib besteld. Ook een super leuke kleur! Nu even verder sparen voor een mooie mat :)

Super snelle levering en mooi materiaal

Ik heb ondertussen 2 yoga tassen, ik gebruik ze intensief als pilates lesgeefster. Helaas is eentje al gescheurd vandaar dat ik een nieuwe heb besteld. Hopelijk scheurt deze niet want ze zijn wel handig en mooi.

Superservice en snelle bezorging

Mijn mails werden snel en duidelijk beantwoord en de bestelling was ondanks de kerstdrukte binnen één dag geregeld. Producten zijn ook zoals beschreven. Geen enkel negarif punt te noemen.

Superyoga heeft een groot aanbod, ik heb ondertussen al meerdere artikelen van Superyoga in mijn bezit, o.a. een bolster, meditatiekussens, yogamat, yogablokken, yogadeken etc. Alle artikelen zijn van zeer goede kwaliteit en de levering is snel. Ook qua (klanten) service scoort Superyoga bij mij hoog. Er wordt niet moeilijk gedaan indien je een artikel wilt retourneren, mits deze schoon, ongebruikt en goed verpakt retour wordt gestuurd. Ik raad Superyogaaan bij mijn familie en vrienden.

Mooie producten en snel geleverd

Wat een top producten en snel geleverd je merkt de kwaliteit gelijk. Ga zo door.

Fijn meditatiekussen

Zeer snelle levering, heel fijn kussen, verstelbaar in hoogte d.m.v. het uitnemen van vulling.

Mega blij met mijn aankoop!

Snelle verzending en een mega fijne yogamat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekend. Klantenservice top

Kort geleden bestelling gedaan. Ondanks Kerstdrukte bestelling was netjes op tijd geleverd. Top

Super goed

Snelle levering en netjes verpakt Artikel volgens omschrijving In 1 woord Top !

Klantvriendelijk en zenn (alles verloopt soepel)

Hele fijne persoonlijke aanpak. Snelle reactie op mail en ook snelle verzending. Alles voor een heerlijke zenn-ervaring. Ga zo door!!

Mooie producten en super snelle levering

Overzichtelijke website met duidelijke foto’s en informatie. Bovendien supersnel geleverd. Top!

Heel snel, fijne producten, ga ik zeker vaker bestellen

Snelle levering. Mooie yogamat en tas

Een fijne site met heldere informatie. De mat en tas zijn van mooie en degelijke materialen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen