Heel snel, fijne producten, ga ik zeker vaker bestellen

Snelle levering. Mooie yogamat en tas

Een fijne site met heldere informatie. De mat en tas zijn van mooie en degelijke materialen.

Snelle reactie vanuit klantenservice en snelle levering

Mooie en fijne producten (yogamat en bolster). En top dat superyoga duurzaamheid meeneemt in hun bedrijfsvoering!

Overzichtelijke webshop met uitmuntende collectie.

Prachtige items van hoog kwaliteit! Geweldige service, snelle bezorging. Helemaal happy met mijn aankoop! Dit is mijn go to website als ik iets voor mijn coachingspraktijk nodig heb of iemand een cadeau wil geven. Altijd een top ervaring. 10/10! :)

Vlot

Zeer vlug geleverd

Snelle levering en dochter kon niet blijer zijn met haar bolster.

Super vlotte levering, in perfecte staat.

Het bestelde is een geschenk aan mijn dochter voor Kerstmis. Is er heel blij mee.

Snelle levering, goede producten!

Ik ben echt super tevreden over superyoga! Ondertussen heb ik zo goed als de hele merinowol set, een spijkermat met kussen en een hoop yoga ‘hulpjes’ zoals blokken en een yoga mat. De spullen komen altijd heel snel binnen. Het wordt gemaakt van mooie materialen en is netjes afgewerkt.

Uitstekende service, super vriendelijk & goed bereikbaar!

Superyoga, een toepasselijke naam als je het mij vraagt:)! Ik was voor mijn kleine, nieuwe yogastudio aan huis opzoek naar nieuwe spullen. Vanaf moment 1 was Lisanne goed bereikbaar, ze gaf antwoord op al mijn vragen en gaf goed advies. Daarnaast zijn de spullen heel erg mooi. Een goede klantenservice is niet vanzelfsprekend en ik vind het dan ook echt een compliment waard hoe superyoga dit voor elkaar heeft. Ik heb zeker nog yogaspullen nodig en zal hier zeker terugkeren en dit adviseren aan de mensen die ik kan. Bij deze bedankt voor de service ik keer zeker terug!

Product naar tevredenheid ontvangen.

Heel fijn meditstiekussen

Ik heb een heel fijn meditatiekussen besteld samen met een heerlijk, geurend naar lavendel, oogmasker. Het was een zeer snelle levering en heb het meteen in gebruik genomen. Heel fijn om zittende yoga oefeningen uit te voeren! En door het teddy stof ook nog heel lekker zacht en warm!

Snelle levering, prachtige kwaliteit.

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Voorwaarden zijn direct te vinden en duidelijk. Levering van de producten gaat snel; zelfs met de Kerstdagen geen enkel probleem. Indien je product kiest wat niet op voorraad is, krijg je binnen enkele dagen, zodra het binnen is, mail hierover. Producten worden duidelijk omschreven evenals de kleur. Kleur komt (goed) overeen met foto. Producten worden goed, maar niet overdreven, verpakt verzonden. Het is een feest om de bestelde producten uit te pakken. Prima kwaliteit en prijs.

Kwaliteit, sfeervol en snelle levering

De producten die ik heb mogen ontvangen zijn van goede kwaliteit. De kleuren zijn sfeervol en passen ook goed in elk interieur. Het materiaal van de jute bolster en meditatie kussen van de pure lijn zijn stevig, maar voelen wel prettig aan. De spijkermat en spijkerkussen hebben na 2x gebruik al effect. Heel fijn dat er een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij zit. Ik heb het offwhite velvet oogkussen van de lotus lijn besteld als aanvulling op het meditatie kussen wat ik al van die lijn had. Ik hoop dat de offwhite velvet bolster ook weer in de webshop komt.

Geweldige producten, snelle levering.

Prachtige producten en snelle levering.

Goed advies gekregen en de producten voldoen aan mijn verwachtingen!

Vooraf vroeg ik advies, er werd snel gereageerd met een antwoord, waar ik verder mee kon om een bestelling te plaatsen. Ik beveel superyoga aan!

Snelle levering,en mooie kwaliteit producten.

Goede producten

Goede producten Snelle levering

Superrrr

Super makkelijk, supper product ;) blij mee om iemand anders blij mee te maken tijdens de kerstdagen!

Veel keuzes, mooie kwaliteit, goede prijs, leuke aanbiedingen en mooi uitgebreid assortiment❤️

Fijne communicatie!

Na een verkeerde levering, super snel gehandeld, en een fijne communicatie!!

Snelle verzending, uitstekend product

Echt blij met de dienst van Superyoga en de meditatiekussens zijn top!

Mooie producten

Snelle verzending!

Goed en snel gehandeld.

Duidelijke site en ook snel met levering.Zeker aan te raden.

fantastisch!!

Ik heb een meditatiekussen en een bolster gekocht. Ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen, ik ga ze gebruiken voor mijn shiatsu behandelingen. Het materiaal voelt fijn aan en de kleuren (ecru en groen) passen helemaal in mijn zen interieur. De leveringstermijn was zoals gezegd... snel dus. Kortom helemaal tevreden!

Goede aankoop

Mooi stuk en zit goed. Tevreden van mijn aankoop. Stof is iets harder dan verwacht maar dit is geen issue. Past ook mooi in het interieur wanneer het niet gebruikt wordt.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen