Snel geleverd en het héérlijke meditatie kussen is precies zoals ik verwachtte

Zit lekker.

Beautiful materials and top quality

Selecting and ordering my yoga supplies on the website is super easy. It’s marvellous that Superyoga offers to select a delivery date that suited me since I was on holidays when I placed the order online. The day after I had returned home, my order arrived. Fantastic! It was packed without unnecessary and wasteful packaging materials which I appreciate too.

Een eerste bestelling gedaan, deze vlot toegestuurd gekregen, en blij mee.

Mooie grote tas

In deze tas passen zowel de yoga mat alsmede ook een grote handdoek en een dekentje. Prima tas.

Snelle levering, top producten!

Snelle levering, top producten! Goede service.

Mooie spullen van hoge kwaliteit

Een aantal keren heb ik nu besteld bij Superyoga. Hun naam zegt het al; super geregeld allemaal. Vlotte verzending maar nog belangrijker is de hoge kwaliteit.

Top, snel geleverd en prachtig materiaal

Fijne snelle levering, van mooie duurzame spullen, die me erg blij maken

Gemakkelijk besteld en geleverd zonder problemen

Is positief.

Snelle levering, prima product

Was snel geleverd! En top producten.

Overzichtelijke website en snelle levering

Mijn bestelling bij Superyoga ging moeiteloos en heel vlot!

Degelijk producten voor eerlijke prijs

Zeer snelle levering

Prima assortiment, duidelijke website, goede service.

Erg fijne producten

Fijne yogamat hier een jaar geleden besteld en dit is nog steeds de beste tot nu toe. Hier ook een meditatiekussen weg, yoga deken en de mat cleaner. Ook hier super tevreden over. Dit is mijn go-to voor al mijn yoga spullen.

Bolster & Yoga mat

De 30,- yoga mat: Wat ik ervan verwacht had, prima prijs-kwaliteit. Bolster : Na lang twijfelen aangeschaft en erg blij mee, stevig en goed gevuld. Aanvulling voor bij de oefeningen.

TOP!!!

Snelle levering, mooie spullen. Ik word er blij van!

Very good quality

Happy with my yoga towel ☺️

Snel en goede kwaliteit

Ik ben erg blij met m’n oogkussentje. Mooi en zacht en een goede kwaliteit! En in mijn favoriete kleur!

Snel verstuurd

Bestelling was oa een kussen, mat en ooglapje Daags geleverd zonder verzendkosten omdat ik ruim boven het minimum aankoopbedrag zat. De mat kwam zonder elastiekjes, er zat een karton rond. Ik e-mail om te vragen of die 2 elastiekjes twv nog geen 10€ met een enveloppe konden worden nabesteld om de verzendkosten te drukken Was het antwoord 4 woorden; nee dat gaat niet Niet echt klantvriendelijke service. Dus ik zoek ze wel elders.

Prima kwaliteit en levering

Erg kwalitatieve producten

Super fijn!

Ik heb hier al vaker over gehoord, maar iedere keer twijfelde ik toch nog te veel om de mat te bestellen. Toch gedaan en super blij mee. Het is echt een unieke ervaring en als ik het heb gebruikt, slaap ik echt zo goed. Een enorme aanrader!

Super snel geleverd en prachtige schapenwollen yogamat !

De bestelling was 1 dag later al in huis en perfect verpakt. Goede kwaliteit yoga mat voor Yin yoga. Heerlijk om daar mijn oefeningen op te doen.

Perfecte prijs kwaliteit, goede service

Zo ontzettend blij met alle producten welke nu aangeschaft zijn via super yoga. Van meditatiekussens, bolsters, yoga matten, oogkussentjes, handboek, sokken, spijkermat etc. Blijf hier zeker terug komen :)

supermooie producten snel geleverd

ik wilde een artikel dat niet voorradig was. kreeg al snel een berichtje dat het weer op voorraad was en heb het samen met een ander artikel gelijk besteld en supersnel ik huis. wordt iedere keer als ik het gebruik weer blij

Snelle reactie

Ik heb via app mijn probleem beschreven. Hierop meteen bericht terug gehad. Daarna hebben ze meteen een oplossing gezocht. En dus had ik de volgende dag een nieuw artikel in huis.

Duidelijke website en goede producten

De website is duidelijk, informatie is goed te vinden. Ook mbt keuzehulp bij het uitzoeken van bv een yogamat. Daarbij groot, maar overzichtelijk, assortiment van goede kwaliteit. Snelle en goede levering van de producten, heb zelf nog nooit wat terug hoeven sturen, dus daar heb ik geen ervaring mee.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen