Super producten en service

Alleen maar aan te bevelen!

Makkelijk in gebruik en goede werking voor zelfzorg

De mat was snel geleverd en de instructie was duidelijk, dus ik kon er gelijk mee aan de slag. Spannend, maar de pijn viel reuze mee bij mij en de mat geeft zo snel voldoening. Het is makkelijk om het in je routine toe te voegen. Bijvoorbeeld voor het slapen. Maar ook om er even op te staan en alleen de voeten te stimuleren. Blij mee!

Mooi product en zeer snelle levering. Klant wordt goed op de hoogte gehouden inzake de levering.

Mooi product en zeer snelle levering. Klant wordt goed op de hoogte gehouden inzake de levering van het bestelde artikel. Een aanrader voor iedere yoga fanaat. Namaste.

vlotte en correcte afhandeling van bestelling en levering

vlotte en correcte afhandeling van bestelling en levering

Snel en goed geleverd. Bij mijn meditatiekussen raakte de naad snel los. Binnen een dag een nieuwe ontvangen na een WhatsApp bericht! Super service. Zeer aanbevolen.

Super!!

Duidelijke site. En direct verzonden en snel geleverd!

mooie duurzame producten en een snelle service

de producten die ik van superyoga bestel zijn van een hoogwaardige kwaliteit en dragen bij aan mijn persoonlijke welzijn

Heldere, goede uitleg op de site over het produkt dat ik aankocht. Product voldoet voor 100%.

Ik kocht bij superyoga een spijkermat en spijkerkussen. Ik had een familielid horen spreken over dit product. Bij het zoeken van een verkoper kwam ik terecht op de site van superyoga. Enkel hier vond ik een goede uitleg over dit artikel. Helder, duidelijk, interessant. Het kwam bij mij niet over als een verkooppraatje, maar het klonk oprecht en geloofwaardig. Ik heb het artikel daarom bij superyoga aangekocht en over mijn aankoop gesproken met mijn zus. Zij heeft inmiddels ook een spijkermat en kussen van Superyoga. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en gebruik mat en kussen inmiddels dagelijks. Bedankt superyoga.

Altijd even netjes, adequaat, attent en eerlijk!

Altijd service, altijd direct contact, sneller levering en schromen Midi om een eventuele fout te corrigeren. Ik Blijf ze een prettig bedrijf binden!

de keuze is reuze!

Ben voor mijzelf begonnen als huid- en oedeemtherapeut met passie voor de adem. Heb net de opleiding ademcoach afgerond. Ik geef ademsessies en holistische massages. Daarbij horen mooie leuke spulletjes! Ben zeer content met de yogakussens welke ik heb besteld. Hoop op korte termijn uit te kunnen breiden en nog meer te bestellen.

Even wennen op die spijkermat maar echt het is een fantastische ervaring.

Geweldig.

Geweldige site, duurzame producten

Heerlijk oogkussen met lavendel geur. Werkt ontspannend. Ben erg tevreden

SUPER mat

Fijne maten extra lang. Heel fijn in de actievere en rustigere vormen van yoga, stretchen en oefeningen. Blij met de kleur!!!

Natuurlijk en heerlijk

Ik vind de producten van superyoga erg fijn omdat er natuurlijke materialen worden gebruikt. De meditatiekussens hebben een stevige vulling. En het is heerlijk dat er ook aan de lange mens wordt gedacht. Zo heb ik een extra lange yogamat. En altijd als ik ga mediteren en voor het slapen gaan leg ik een oogkussentje op mijn ogen. Deze hebben een juiste zwaarte. De bestelling wordt altijd snel verwerkt en geleverd. Ook niet onbelangrijk.

Perfect!

Mat, bolster en oogkussen besteld. Uitstekende kwaliteit. Dikkere mat ligt zeer comfortabel. Mooie kleuren (ik koos taupe). Tevreden over de snelle levering (volgende dag).

Geweldig leuke shop!

Besteld en wat een ontzettend leuke shop! Mooi aanbod, on point service & super snelle levering. Heel blij met de geweldige producten, ik ga genieten van de anti slip mat, het comfortabele kussen en de prachtige deken.

Vrijdags Yoga Tas besteld, volgende dag is tas bezorgd helaas de verkeerde maar disdag kwam de juiste tas alsnog, helemaal blij mee.

Gewoon top!

Mooie spullen voor een goede prijs en een snelle levering. Een aanrader dus!

Geweldige meditatie kussens in prachtige stoffen

Ook de levering ging heel snel.

Fijne website en snelle service.

Zoekend naar een meditatiekussen stak de website van Superyoga er met kop en schouders bovenuit. De website zelf straalt al rust uit.

Fijne bolster in een prachtige kleur

Voor de yoga lessen die geef heb ik deze bolsters aangeschaft. Superyoga doet wat ze zegt een snelle levering van een mooi product. Ook de deelnemers van de lessen zijn erg enthousiast zowel over de bolsters als over de mooie kleur.

Vriendelijke bediening, producten van zeer goede kwaliteit!

Hoge kwaliteitsproducten en een snelle levering. Als klant bij Superyoga krijg je meteen persoonlijk advies indien nodig, waarvoor dank!

Top geholpen en een goede prijs.

Als beginnend ondernemer ben ik super goed geholpen met een wat grotere afname. Goede communicatie via de mail gehad. Zending netjes en optijd opgestuurd.

Snelle levering van goede producten

Onlangs een yogamat, spijkermat met kussen en een oogkussen besteld. Volgende dag al geleverd. Kleur, asgroen, is mooi en past goed bij mij.

Topervaring!

De dag na bestelling had ik het meditatiekussen en de yogamat al binnen. Beiden zijn zoals online voorgesteld en voldoen dus ook aan mijn verwachting. Ik zou hier zeker nog bestellen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen