Fijn!

Goede service, mooi materiaal. Ben heel tevreden met het meditatie kussen! Dankjewel super yoga!

Super fijne én goede service!

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Superyoga bestelde. De yogamat (sticky extra dik moon sand - Lotus), de bolster (eco jute naturel rond - Pure), het meditatiekussen (eco jute naturel rond - Pure) en het oogkussen (linnen lavendel naturel eco - Pure) zijn van super goede kwaliteit en zien er ook nog eens prachtig uit! Eén van de producten was helaas defect maar Lisanne reageerde direct heel snel en lief door een nieuwe te laten bezorgen. Kortom: een super fijne én goede service!

Hele fijne yoga mat. Snelle levering

Hele fijne yoga mat. Snelle levering

Top producten en snelle levering

Ik was al even op zoek naar een extra grote yoga tas. Niet enkel past mijn mat er super makkelijk in, maar de tas is ook nog zo mooi! Ook de bolster die ik bestelde is zeer goede kwaliteit en en handige hulp middeltje voor Yin Yoga!

Goed spul en goede service

Ik zocht een yoga mat tas voor mijn vriendin en op deze site stond het super handig omschreven met alle maten erbij, dus ik was er zo uit.

Fijne mat

Superfijne spijkermat. Zoals beschreven goede kwaliteit. Een eerdere mat van bol.com retour gestuurd en deze doet wat hij belooft. Spikes zijn stevig, goed bevestigd. De mat is ook een mooie kleur. Snelle verzending en ontvangst.

Supersnelle levering

Mooie en goede materialen, snelle levering. Erg blij met dit bedrijf.

duidelijke site en perfecte service

Omdat de betaling niet helemaal goed ging heb ik via de app contact gehad. Snelle en goede reactie. ook de after sales. Top. Toen de producten binnen kwamen was ik verbaasd over de mooie kwaliteit.

Goed materiaal, zeker een aanrader om hier wat te kopen.

top product, alleen jammer dat er geen lang hengsel bij zit.

Fijne begeleiding, erg afwisselend, super

Voor mij is het helemaal nieuw. En goede eerste ervaring. Erg afwisselend., fijne begeleiding Blij dat ik er mee gestart ben

supermooie yogamat die ook matcht bij het interieur en mijn workout !

Snelle bezorging, fijne service en een prachtige, comfortabele yogamat die niet alleen past bij mijn workout maar ook nog eens perfect blend in het interieur! Het materiaal is zacht en stevig tegelijk en slipt niet weg. Zó fijn!

Goed assortiment en snelle bezorging

Aangezien ik wat “self care” nodig had (;-)) kwam ik terecht op deze site. Ik vond de site overzichtelijk en alles wat ik nodig had was te vinden. Ook werd mijn bestelling snel bezorgd. Dus van mij een dikke 10!

Eerste keer besteld. Mooi overzichtelijke site...Niet alleen met producten.....maar ook interessante uitleg over meditatie en ademhaling! Vlug verstuurd en goed verpakt! Zeker een aanrader... ga in de toekomst nog zeker producten bestellen bij Superyoga!

Altijd goed

Fijne producten, goede communicatie en snelle levering. Ik haal hier al mijn yoga benodigdheden!

Mooie producten en snelle levering.

Snelle levering en uitgebreid aanbod

Heel tevreden van de yogamat die ik bestelde. Genoeg keuze en kwaliteitsvol aanbod. Mijn bestelling werd snel verzonden. Super dus!

Alles wat je wilt hebben voor je mooiste yoga ruimte

Voor onze nieuwe yogazalen hebben we de prachtige pure lijn besteld bij Superyoga. Het staat zo mooi, stevig stof, mooi design en super comfortabel. De communicatie met Superyoga gaat heel fijn. Echt een aanrader!

Heel fijne mat en super snelle levering!

Ruime keuze, voldoende uitleg bij de producten en eerlijke prijzen. Snelle levering ook! Ik kom zeker terug.

Kwaliteit & ervaring voor een super prijs

Ik vind Superyoga een eerlijk, betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf. Ze verkopen niet alleen tools, maar echt een ervaring. Ik ben zelf net begonnen met yoga, en alleen al aan de website heb ik erg veel. Er heerst kennis, betrouwbaarheid en service in dit bedrijf.

Kwaliteit!

Supersnelle service, goed verpakt en echt mooi materiaal. Zeker een aanrader. Ik ben al aan het kijken op de website voor extra aanvullingen te kopen! :)

super makelijke tas

Deze tas is super makelijk, zeker met de lucht gaten. Dan gaat je bezweten kleding in de tas niet zo stinken.

super yoga/meditatie kussen maar een enorm stinkende deken

De kussen is fijn. Ik kan hem op hoogte aanpassen naar behoefte. De deken is problematisch: een enorm penetrante en storende geur. Na 4x wassen begint de geur acceptabel te worden. Even uitproberen.

Heerlijke iets dikkere mat

Was fijn om Pilates erop te doen. Goede demping en anti slip

zalig gevoel

zalig oogkussentje - ontspannend - voelt heel goed aan en sluit heel goed rond de ogen af

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen