Fijne yoga mat!

Goede dikte en fijn dat deze er ook in 2 meter is. Aangezien ik best lang ben.

Fijne site, mooie producten en snelle levering

Erg fijne site waar je alles overzichtelijk kunt vinden. Al meerdere producten aangeschaft en allemaal van goede kwaliteit. Snelle levering zoals wordt beschreven.

Easy and arrived quickly

I ordered a yoga mat and a bag. I am happy with both and the delivery was in just a few days.

uitstekend

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij superyoga.nl. Kwaliteit van het materiaal is goed, verzending is ook goed.

Goede beschrijvingen en snelle service

Beschrijvingen op de website zijn erg goed en accuraat. Mooie kwaliteit producten en snel thuis bezorgd!

Snelle levering en mooie produkten

Ik kwam bij superyoga voor yoga kussens. De kussens zijn super fijn, mooi hoog, waardoor ik ze fijn vind om te gebruiken bij mij Reiki cursussen. Snelle levering, 1 dag.

Tevreden klant

Uitgebreid assortiment met mooie producten. Prima verzending. Ik ben er blij mee en zal een volgende keer weer bij superyoga bestellen.

Snelle service ,goede kwaliteit/prijs

Idem bovenstaand

Super snel geleverd en mooie producten.

Geweldig mooie set yoga/meditatie kussens. Heel blij mee.

Snelle nette levering en een fijn matje.

Mooi materiaal, fijn in gebruik!

Twee yogakussens en een linnentas bij Superyoga besteld. Wat een mooie kleuren en fijn materiaal. De kussens zitten heerlijk én geven mijn praktijk ook een zachte uitstraling. Heel blij mee!

Prima kwaliteit; snelle levering.

Mooie ring; kussen ziet er ook uiterst degelijk uit.

Snel en correct

De bestelling die ik gedaan heb is snel geleverd en correct geleverd. De producten zijn van een goede kwaliteit en waren goed verpakt.

Snelle levering, goede communicatie

Directe verwerking, daardoor snelle levering. Superfijn!

Fijne producten

Wat een super fijne en stevige yoga kussens. Kleur staat ook perfect bij ons in huis. De levering was onwijs snel.

Heel mooie materialen

Het zag eruit zoals op de website

Prima materiaal, snel geleverd

Prima materiaal snel geleverd

Snelle levering en een mooi product

Mijn mooie yogamat werd enorm snel verzonden. Jullie verkopen hele mooie producten. Ik ben er erg blij mee!

Het was makkelijk om te bestellen, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en bezorging van mijn pakket en de yoga handdoeken zijn geweldig. Net iets groter dan het matje + anti-slip wat zeer prettig is. Kortom, super blij mee!

Snelle levering van mooie spullen

De kleuren en materialen van de bestelde producten komen overeen met mijn verwachtingen.

Wauw, hou er van!

Mooie uitstraling en materiaal.

Heel tevreden

Mooie kwaliteit mat en kussen. Het enig minpunt vind ik dat er geen mogelijkheid bij zit om het setje op te bergen of een strikje waarmee je de mat kunt oprollen en dicht maken oid.

Fijne website, op tijd bezorgd, mooi product van goede kwaliteit. Kleur en formaat kloppen precies en mijn yogahanddoek doet wat hij moet doen. Heel blij mee!

Niks op aan te merken!

Mooie matjes en kussens, snel geleverd en prettig om met Klarna te kunnen betalen

Heel tevreden met mijn aankoop!

Ik geniet heerlijk van mijn yogazakken & yoga eye mask ! Heerlijke materialen en heel professionele afhandeling!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen