Mooie producten en supersnelle levering!

Mooie producten, goede kwaliteit, mooie kleuren en vooral keuze uit natuurlijke tinten en materialen. Daarnaast ook steeds snelle service en levering!

Prachtige deken

Heerlijke deken gekocht, mooie kleuren, goede kwaliteit. Snelle service.

Supersnelle levering

Ik heb een meditatiekussen besteld, Hierbij ging er in eerste instantie iets fout met de kortingcode. Dit gemeld via het contactformulier op de website en binnen een half uur al een reactie dat het opgelost was. Bestelling geplaatst en al de volgende dag binnen! Heel blij met het kussen en de fantastische klantenservice. Capeau Superyoga!

Fijne hulp tijdens de yoga

Een hele fijn toevoeging voor de uitvoering van yin yoga houdingen. Het helpt mij beter te ontspannen met deze bolster die een prachtige olijfgroene kleur heeft. Goed gevuld zoals omschreven.

Heerlijk, in één woord!

Spijkermat supersnel ontvangen. Duidelijke omschrijving erbij wat ermee te doen, hoe te beginnen. En wat een top product! Heerlijk ontspannen. Hoofdkussen was wel even wennen maar ook die is heeerlijk. Doen!

Prima product en levering

Product voldoet naar verwachting. Het kussen zit goed en was snel verzonden.

Mooie spullen en goede service!

Ik ben heel blij met mijn yoga spullen van de Pure collectie van Superyoga. Mooie stoffen en fijn in gebruik. Bovendien werden ze snel geleverd!

Top kwaliteit

Mijn luxe bolster afwerking wauw. Ook mijn yogatas super handig! En de anti slip kousen helpen me enorm goed.

Top bedrijf

Recent opnieuw wat besteld, aangegeven dat ik het pas later in de week bezorgd wilde hebben. Producten kwamen op de afgesproken dag aan. Netjes verpakt, producten waren gelijk aan de afbeeldingen en dus de verwachtingen. Het is jammer dat ik maar een beperkt budget (en ruimte in huis) heb, anders zou ik zeer regelmatig hier bestellen. Ze hebben zulke mooie producten!

Uitstekende service

Yogamat besteld en de pure set met gedroogde salie. Bij tekort van edelsteen bij de set pure life werd me meteen een nieuwe set opgestuurd. vlotte en correcte communicatie, content van de producten :)

Geweldig!

Ik heb contact gezocht via de mail omdat ik een startende yoga docent ben. Na prettig overleg een mooie kortingscode ontvangen en mijn spullen makkelijk online besteld. Service en levering liep vlekkeloos. Ik zou Superyoga aan iedereen willen aanraden. Het materiaal is van goede degelijke kwaliteit en de service is zoals gezegd prima!

Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik had geen ervaring met yoga, maar de oefeningen die je krijgt zijn zeer goed te doen voor beginners. Daarnaast kost het niet veel tijd per dag en het belangrijkste: Het helpt! Mijn rug voelt na een sessie zeer goed. Ik kan het aanbevelen!

Snelle verzending. Mooie yogatas.

Heel snel verzonden ook

Jammer dat ik geen 10 kan geven haha. Snel geleverd en mooie producten en kwaliteit

Erg blij mee!

Hele mooie kleur en goede kwaliteit! Blij mee!!

Super fijne producten!

Snelle levering, ruime keus. Voor mezelf of voor een cadeautje, een heerlijke website

Snelle levering, mooi product

Heel blij met mijn yogamat, de dikte 6 mm is perfect!

Prachtig mooie kwaliteit wol.

Natuurlijke producten als bv wol verdiepen mijn yoga beoefeningen. Het staan, zitten en liggen op een wollen ondergrond verdiept de ontspanning in mn lichaam spontaan! Dankjewel!

super mooie yoga spullen van goede kwaliteit

Meerdere producten van superyoga besteld, en allemaal doen ze aan mijn verwachting. Ben een tevreden klann. Een terugkerende klant, die mooie spullen heeft ontvangen, vlotte verzending en netjes verpakt.

Snelle levering! Goed product

Fijne elastieken doen perfect waar ze voor bedoeld zijn.

Snelle levering en mooi product. Ik ontspan heerlijk op mijn spijkermatje. Wel eerst hoed oefenen en even doorzetten.

Mijn bestelling kwam snel en keurig verpakt aan.De ontvanger van het cadeau was er blij mee.

Zij berichtte mij dat het cadeau bij gebruik zeer goed was bevallen.

Geweldig!!

Ik heb op advies het spijkerkussen en spijkermat gekocht. Nooit gedacht dat dit zoveel hulp voor mij kon bieden.! Hier kan ik echt op ontspannen. Moet zelfs een wekker erbij zetten niet volledig in slaap te vallen

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen