Tip top service, 1 artikel ontbrak, onmiddellijk nagestuurd

Mooie bolsters en zitkussen besteld. Was niet in overbodige plastic verpakt. Snel geleverd en heel vriendelijk antwoord na een mailtje over een ontbrekend artikel.

Snelle levering en snel contact met klantenservice, omdat ik nog een vraag had over mijn product. Heel blij met mijn aankopen!

Fantastische producten en een super snelle levering

Snelle levering. Bolster van mooie kwaliteit.

Ben blij met de bolster. Voldoet aan de wensen.

Elke keer weer feest

Elke keer is t weer feest als ik n pakketje krijg. Super fijne yoga benodigdheden en van een goede kwaliteit. Namaste!

Snelle afhandeling en goede kwaliteit

Fijne site, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het kaartje bij de bestelling maakte het persoonlijk.

Goede kwaliteit, snelle service!

Op de website is alles duidelijk te vinden en ook als je vragen hebt word je goed geholpen! Daarnaast was de bestelling snel binnen en zien de producten er super uit. Absoluut een aanrader!

Snelle service van fijne yoga handdoek

Mooie handdoek.

Fijne yogamat gekocht

De "Lotus Yogamat sticky extra dik moon donkergroen" gekocht, mooie militair groene achtige schutkleur met een paar maantjes erop. De yogamat heeft veel grip (ook met film laagje er nog op), en doordat hij er vrij basic uitziet verlies ik geen concentratie, daarnaast voelt hij iets dikker dan de standaard yogaschool mat

super fijn

Hele fijne kussens, mijn personeel in de kinderopvang wil er bijna niet meer van af. Ook hele snelle levering. Top dus!

Geweldig mooie producten van super kwaliteit

Ik vind de collectie ontzettend mooi en van hele goede kwaliteit! Hele goede service en snelle levering!

Super fijne site

Ik vind het super fijn dat je op deze site naar producten ook veel informatie kunt vinden. Ik heb zelf iets meer dan een week geleden en spijkermatje gekocht en daar ben ik nu mee aan het “oefenen”, maar ik ben echt super tevreden over de kwaliteit van de materialen.

Fijne producten en verzorgde service

Duidelijke website en beschrijvingen. Verzorgd ingepakt werd alles de volgende dag al geleverd. Mooie materialen.

Mooi materiaal en nette levering

Bolsters en blokken zijn mooi en goede kwaliteit. Vlotte reactie op mail en ik kreeg als bedrijf een fijne korting. De spullen werden netjes verpakt op de gewenste tijd geleverd. Top!

Prachtige set

Ik heb een lavendel kleurige bolster en meditatiekussen besteld. Ze zien er prachtig uit, echt mooie kwaliteit. Ik kreeg ook een cadeautje bij mijn bestelling. Ik heb het ook al gebruikt, met een bolster kon ik mijn oefeningen beter doen en in het gebruik kon ik ook voelen dat het goede kwaliteit is. Ik ben er heel blij mee. En zal het nog veel gebruiken.

Supernette service en mooie producten

Als startende yogi hebben mijn partner en ik een aantal producten aangeschaft. Snelle levering, door foutje v Post nl werd mijn pakket retour gestuurd. Dit werd meteen weer opnieuw verzonden zodat ik dit weekend heerlijk aan de slag kan met mijn yogawiel, oogmasker, steunblokjes en kussen. Zit nu alweer te kijken waarmee ik verder kan uitbreiden. Superveel zin in.

Snelle en nette service

Het pakket was netjes verpakt en snel geleverd. Altijd fijn om leuke dingen goed te ontvangen.

Mooie goede producten

Duidelijke omschrijvingen van de producten. Kwaliteit zeer goed en mooi. Snelle verzending.

Mooie spullen en goede service

Ik heb nu een paar keer spullen besteld bij superyoga.nl en die werden snel geleverd. De kwaliteit van de produkten is goed. Ik vind de collectie yogamatten heel mooi. De oogkussentjes zijn heerlijk en heb er al meerdere besteld, ook als cadeautje voor familie. Ik ga hier zeker weer bestellen! Superleuk, supermooi: superyoga.

Super tevreden!

Ik ben super tevreden met mijn bestelling. Erg leuk ook dat je een cadeautje krijg bij een bepaald besteld bedrag. Daarnaast uiteraard ook tevreden met de producten en de kwaliteit hiervan. Ik zou zeker vaker bestellen hier.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede ervaring. Kwaliteit en prijsverhouding is goed. Snelle levering. Makkelijke site met fijne informatie over de producten, maar ook over yoga zelf.

Goede kwaliteit en ook nog eens mooi om te zien!

Heb een meditatie kussen en oogmasker gekocht. Het kussen is mijn hulpmiddel om bv in kleermakerszit te kunnen zitten(tja, ik ben nogal stijf) Het masker maakt het helemaal zen tijdens de yoga nidra. Ik raad jullie spullen zeker aan bij vrienden! Met vriendelijke groetjes Caroline Elst

Fijne snelle en persoonlijke service

Verrast over het uitgebreide aanbod, maar vooral naar deze site toegetrokken vanwege de zorgvuldige advisering. Als starter wel zo fijn! Toen ik een verkeerde bestelling had gedaan en dit per mail liet weten, heeft een servicemedewerker mij snel en effectief geholpen. Bezorging was ook erg vlot. Professioneel en toch door alles heen voel je de warmte en passie!

Mooie tas, prima kwaliteit, groot genoeg

Fijne tas in een mooie print. Het grote vak is ruim genoeg voor de yogamat, riem, handdoek en bidon. De aparte vakjes zijn prettig om de kleine spullen een vast plekje te geven zoals sleutels en telefoon. De kwaliteit lijkt me stevig en duurzaam, naar ik gebruik de tas nog tekort om dit goed te kunnen beoordelen. Wel prijzig daarom 4 van de 5 sterren.

Snelle levering goed verpakt en mooie prijs Uitmuntend

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen