Heerlijke oogkussentjes

Als meerdere malen spullen besteld, altijd snel geleverd en van hele mooie kwaliteit!

Tevreden

Onlangs oogkussentjes besteld en deze snel en keurig mogen ontvangen.

Leuke producten

Leuke producten en snelle levering.

Hartstikke fijn!

Snelle levering en de yogatas is helemaal volgens de beschrijving. Heel blij mee!

Snelle levering, keurig verpakt. Mooie artikelen!

geweldig

mooie spullen en snel geleverd!

Mooi spul en snel geleverd

Heldere website en veel keus. De bestelling van yogamat en -tas is soepel gelopen. Snel geleverd. Kleuren en kwaliteit zoals verwacht, Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Super service

Hele goede service, klant gericht en snel.

Snel, mooi design, top kwaliteit

Snelle verzending. Leuk vrolijke design, goede kwaliteit. Erg blij mee.

Een hele fijne en duidelijke website. Ik ben blij met de producten die ik heb besteld (deze waren duidelijk omschreven) en de verzending was zeer snel! Helaas ontbrak er 1 product in mijn bestelling. Geen probleem, kan gebeuren. Direct een mailtje gestuurd en het is dezelfde dag nog opgelost. 1 dag later had ik het ontbrekende product in huis. Ontzettend tevreden met deze goede klantenservice! Ik zal hier zeker vaker bestellen

Prima meditatiekussen

Product komt overeen met de foto's. Ik heb het al een paar keer gebruikt en ik vind de kwaliteit erg goed. Kortom: ik ben blij met mijn aankoop! Helaas was er korting op het meditatiekussen een week na mijn verkoop (moederdag-korting), maar dat risico loop je altijd....... (wel jammer natuurlijk)

zoals het moet zijn

zoals het moet zijn

Erg blij met mijn aankopen

Meditatie kussen gekocht, ben er erg blij mee. Service was ook goed en bezorging snel. Ik zal zeker nog eens iets bij jullie kopen.

Top!!

Zéér goede service, meteen geholpen en steeds met een correcte oplossing! De goederen waren ook met liefde verpakt.. Een tevreden klant dus.

fantastisch

snelle levering van een kwalitatief mooie yoga handdoek

Goede kwaliteit!

Ben erg blij met mijn Yoga mat !!

Super kwaliteit

Als yogi ben ik super blij dat ik deze site gevonden heb! Ze hebben alles wat je nodig kan hebben voor je yoga practice. De kwaliteit is top, de service is goed en het assortiment is uitgebreid.

Heerlijke webshop

Superyoga is een super fijne webshop om te winkelen. Mooie spullen, goede prijs, snelle levering en goed ingepakt (mooi ook)

Mooie spullen, snelle verzending, prima!

Mooie spullen, snelle verzending, prima!

Helemaal happy met mn yogamat

Ik doe al jaren aan yoga maar een yogamat had ik nooit aangeschaft. Nu wilde ik mezelf een persoonlijk cadeau geven en kwam ik uit op een yogamat van superyoga. Mega blij ben ik ermee! Stevig maar wel voldoende steun. Mooi patroon en niet te druk. En de grip is helemaal top! Ik ben helemaal happy met mijn yogamat en wil nooit meer zonder

prachtige kleuren, net even anders dan bij de andere winkels

Zorg voor de producten en snelle levering, erg tevreden!

Snelle levering goede correspondentie, netjes verpakt. Mooie artikelen blij mee

Overzichtelijke webshop, snelle levering.

Zeer snelle levering. Kwalitatief goed spullen, ik ben erg blij met mijn nieuwe yogamat en yogablokken. In de toekomst bestel ik opnieuw bij Superyoga.

Supersnelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik had een yogatas besteld en ben er heel blij mee. Is groot genoeg, heeft vakjes en voor een heel schappelijk bedrag.

Supervlotte verkoop van goede producten.

Het aankoopproces en levering ging vlot. De yogamat en meditatiedeken zijn zoals verwacht en gezegd wordt: kwalitatief en aangenaam.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen