De yogamat is prachtig en de service

De yogamat is prachtig en de service

Mooie producten voor zowel meditatie als yoga

Meerdere producten besteld bij Superyoga en ik ben heel tevreden over de kwaliteit!

Fijne winkel!

Leuke webshop met mooie spullen. Bestelde artikelen werden snel geleverd. Erg blij met mijn meditatiekussen, yogablok en yogariem :)

Snelle levering en mooie goede artikelen, ben er dan ook erg blij mee.

Snelle levering en producten helemaal naar wens. De bolster is fijn, erg blij mee.

Goede en snelle service

Een spijkermat + kussen besteld. Deze waren snel geleverd. Van het product zelf ben ik ook uitermate tevreden!

Super klantvriendelijk!

Ik had per ongeluk het verkeerde yogakussen aangeklikt en besteld. Na zoeken hebben ze de bestelling er nog uit kunnen halen, scheelt terug sturen. En mailcontact op zo’n fijne manier! Ben heel blij met mijn bestelde yogakussen en blokken, prachtige kwaliteit en kleur precies zoals je op de website ziet. Heel tevreden!

Zorgvuldig verstuurd en kwaliteitsproducten

Wij hebben het meditatiekussen en de weekplanner prima ontvangen. Mijn dochter vloog op het kussen af en was er verliefd op geworden. Ik ook trouwens. Dank!

Super goede site,snelle levering.

Heel overzichterlijke site. Hele snelle levering en goede spullen.

Yogamat en nekkussen aangekocht !

Aangekochte producten zijn precies zoals ik wou en zeker bruikbaar ! Met dank, Eline

Vlotte levering

Goed product

Prettig en snel!

Fijne website, spullen makkelijk te filteren naar wens. Goede communicatie/updates op de mail en snel verzonden.

Top ervaring een mooie producten

Heel blij met het design en de kwaliteit van de producten die ik heb ontvangen. Bestelling was ook super snel binnen. Zeker een aanrader!

1e keer en meteen verkocht

Ik heb jullie gevonden omdat ik op zoek was naar een meditatiekussen. Ik vond jullie site meteen leuk om in te kijken en lezen. Ik heb meteen wat meer geshopt dan ik van plan was en mijn vriend is helemaal blij met de cadeaus die ik voor hem bij jullie heb gekocht. Dank jullie wel daarvoor.

Degelijk materiaal en super service

Ik kocht yogamatten en meditatiekussens aan voor mijn nieuwe yogastudio. Ik werd snel en vriendelijk geholpen en ze zien er super uit! Een aanrader voor elke yoga professional

Helemaal top!

Hele mooie webshop met fijne producten! Zelf heb ik de jade steen en de wierrook set gekocht en dat ik zeker een aanrader! Ben zeker van plan nog meer leuke producten te kopen!

Super webshop

Gemakkelijk online shoppen en snel in huis. Kwaliteit spullen.

mooie producten, snelle levering!

mooie producten, snelle levering!!

Snel en netjes

Nette en snelle levering! Product is zoals verwacht.

Snelle levering, mooie producten en goede service

Ik vond bij Superyoga de (mooie, fijne en betaalbare) producten die ik zocht, waaronder wigjes van kurk voor bv onder de pols. Helaas bleek bij levering dat er niet 3 sets waren ingepakt, maar 3 losse wigjes. Een mailtje was genoeg om de andere 3 nageleverd te krijgen, zonder gedoe en supersnel. Dankjewel voor deze fijne service!

Prachtig kwaliteit en niet duur

Prachtige kwaliteit en niet duur

Superyoga is een superadres voor yogaspullen!

Fijne yogaspullen, zeer ruime keuze, snelle en nette levering!

Regelmatig bestel ik yoga artikelen bij Superyoga. Mooie bolsters in goede kwaliteit en een Superyoga snelle levering . Top dus!

Super snelle levertijd !!!

Mijn bestelling lukt eerst niet, ik werd vriendelijk en geduldig geholpen en dat siert jullie omgang met de klant ~!.

Goed snel geleverd blij met mijn handdoek

Nog maar kort in gebruik maar denk wel een goede koop. Site is snel en overzichtelijk, netjes geleverd.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen