Snelle levering , precies op maat.

Wat mij betreft de beste

Vriendelijke mensen, kennis van zaken. Goede service, komen hun afspraken na. Dát kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.

Alles volgens afspraak en goede service.

Er was aanvankelijk een onenigheid betreffende een verkeerd gestikt gordijn. Na telefonisch kontakt is dit naar tevredenheid opgelost.

Geweldig!

Heel aardig en rustig personeel.De rolgordijnen heel netjes opgehangen.En heel rustig met de spullen in huis omgegaan.

Heel vriendelijk personeel.

Vrienden uit Tiel spraken lovend over jjullie we kunen niet anders zeggen dat jullie een geweldig bedrijf hebben met heel vriendelijk personeel en heel goede service. Dat.maakt de afstand Tiel Gorinchem een stukje korter.

Altijd goed en netjes werk geleverd

Zeer tevreden over huis en wonen Goed geholpen en vriendelijk en vakkundig personeel.

Top en gezellig

Gezellig in de winkel meedenkend vriendelijk Optijd geleverd Keurig

Prima product, snelle levering

We hadden al plissehordeuren bij onze tuindeuren. Nu ook een bij de keukendeur. Dat spreekt al voor zich. Goed product voor een goede prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie

Mooie hor

Via internet heb ik hier een hor gekocht voor de schuifpui als vervanging voor de oude .Ik heb 'm zelf gemeten . En hij past perfect . Hij ziet er steviger uit als de oude . Goed geholpen door 't personeel online, aan de telefoon en in de zaak zelf

Meteen gevonden wat ik nodig had. Op tijd geleverd, eenvoudig gemonteerd.

Snel besteld en ook de opties besproken

Perfect passende plisèdeur.

Geweldige winkel

De keuze is reuze, als klant wordt je gezien en gehoord, dat maakt dat we graag nog eens terug komen!!!!

Heel tevreden!!

Vandaag mijn hordeur geplaatst door Robin! Wat een leuke jongen. Vriendelijk en behulpzaam, denkt mee. Keurig alles opgeruimd. Ben heel blij

Duidelijke communicatie en snelle service!

Duidelijke en snelle communicatie. Afspraken voor inmeten en montage werden ook snel ingepland.

Super !

Heel tevreden over grote keuze in assortiment, hulp bij keuze vloerkleed, op maat laten maken vloerkleed tegen geringe meerprijs, duidelijke communicatie over levertijd. Levering liet ook niks te wensen over: snelle en behulpzame vakmensen. Service meenemen oude kleed werd zeer op prijs gesteld. TIP: bespaar je de ellende van bezoek "woonboulevard" en de bijbehorende keuzestress.

Zeldzaam, zo goed is de service.

Nadat onze poes met een enorme sprong tegen de plissehordeur aan was gesprongen log de deur helemaal uit zijn fatsoen en was aan de onderzijde van de trekstijl een hoekstuk afgebroken. Ik ben toen verschillende bedrijven gaan bellen en mailen met de vraag of men mij kon helpen aan een nieuw onderdeel. Overal het zelfde, dit onderdeel is niet te vervangen, u zult een nieuwe deur moeten kopen…..Toen een bericht van HW Huis en Wonen, Diet onderdeel hebben we op voorraad en u kunt het afhalen, of we kunnen het opsturen. Gezien de afstand laten opsturen, daarna nog twee keer gemaild met een vraag over de montage en de wijze waarop de koortje moesten lopen, alles snel en duidelijk beantwoord. Een aankoop van slechts een klein bedrag, maar een enorm goede en snelle service. Helaas zijn dit soort zaken nog maar sporadisch te vinden. Voor een volgende aankoop gaan wij graag eens naar Gorinchem.

Zoals al jarenlang helemaal prima!

Ik ken ze al vanaf de binnenstad. Nu in nieuw mooi pand met veel parkeergelegenheid. Maar nog steeds: meedenkende mensen, groot aanbod en goede prijs! Ik ben er blij mee.

Profesioneel.

De jongens deden secuur werk. En de sevice was perfect.

fijn meedenken aan een oplossing

erg gastvrij en vriendelijk meedenken met ons om de juiste keuze te maken.

Een goede service en snelle levering

Het was een prettige ervaring met Huis & wonen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en snel gereageerd. De levertijd was niet lang en de monteurs hebben het keurig geinstalleerd.

Top kwaliteit en service

Mijn ervaring met Huis & Wonen is zeer positief verlopen. Het contact verliep telefonisch, waarbij ik prettig verrast werd doordat ze mij belden met de mededeling dat de levering en plaatsing eerder konden plaatsvinden dan oorspronkelijk gepland. De monteur kwam keurig op tijd. De plaatsing van de jaloezieën verliep vlekkeloos; er is werkelijk niets op aan te merken. Na afloop heeft de monteur alles netjes achtergelaten en ook al het verpakkingsmateriaal, zoals karton, meegenomen. De kwaliteit van de geleverde jaloezieën is uitstekend. Ook de monteur zelf was erg vriendelijk en professioneel. Kortom: ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat en kan Huis & Wonen zeker aanbevelen.

Prachtige hordeur op maat en kleur!

Prachtige deur, exact op maat en in gewenste ralkleur. Alleen de werkbeschrijving is niet duidelijk genoeg en de bijbehorende plaatjes zijn toch nog te onduidelijk. Ik houd ook schroefjes over…. De bevestiging van de bovenkap…?; staat niet bij hoe je deze bevestigt…. geen dubbelzijdig plakband voor de bevestiging of moet je dit schroeven? Maar geen schroefgaatjes (dus zelf gedaan voor degelijke bevestiging). Ik zou de werkbeschrijving echt is goed aanpassen Horrenmax. Want het uiteindelijke product (in mijn geval n rolhordeur) is het na de bevestiging dubbel en dwars waard!

Mijn enkele jaren geleden bij HW gekochte plissehordeur kon niet tegen mijn kleinkinderen en nieuwe hond, helaas. Na contact met HW kon ik alleen een nieuwe cassette bestellen welke ik binnen zeer korte tijd ontving. Prima geregeld allemaal.

Top winkel

Na bezoek in de winkel en het goede advies wat wij ter plekke hebben gekregen direct besloten om bestelling te doen online. Telefonisch nog iets nagevraagd ivm een onduidelijkheid en wederom top/ behulpzaam te woord gestaan. Daarna nog gebeld door medewerker ivm check kleur bestelde hordeur voor de zekerheid. Daarna netjes via mail op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces en netjes binnen de aangegeven levertijd van 2 weken klaar om op te halen in de winkel. In 1 woord topservice!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].