Hele goede service

Ons plissé gordijn was kapot er kwam een hele vriendelijke jongen en heeft het meegenomen en in een paar uur was het weer gemaakt top service

Superblij met onze nieuwe plissé hordeur!

Alles is heel netjes verlopen van het inmeten tot het plaatsen. De monteur werkte rustig en precies ,en legde alles goed uit. De hordeur loopt soepel,sluit perfect en past strak tussen de kozijnen. Het zwarte gaas valt mooi weg en de witte profielen sluiten precies aan bij de rest.Echt een mooie en nette afwerking. AANRADER

Een fantastische beleving in de winkel en een uitstekende installatie van de productie in huis!

Dit is onze 3e aankoop bij Huis & Wonen. De attentie en voorlichting in de winkel is echt geweldig. Er is aandacht voor de ideeën van de klant en zij denken met je mee. Je wordt echt als “de klant is koning”-principe behandeld. Superfijn! Ook bij het installeren van de producten is er aandacht voor de afwerking en alles wordt netjes opgeruimd. Echt heel fijn. Huis en Wonen is echt aan te raden!

Keurig bedrijf

Mensen die met je mee denken en je netjes helpen.

tevreden over ankoopaankoop

schuifrolhordeur gekocht. keurig op tijd geleverd. eenvoudig te installeren en het ziet er stevig uit. prima prijs/ kwaliteitverhouding

uitstekend en netjes behandeld

Professioneel en klantvriendelijk

Zowel de winkel/showroom medewerkers als de monteurs zijn zeer professioneel, denken mee en zijn deskundig. Monteurs werken gestructureerd en laten het netjes achter. Ik voel me als klant gehoord en ontzorgd. Complimenten!

Topkwaliteit, topservice, topinstallatie!

Na een slechte ervaring met een grotere en bekende online-leverancier van raamdecoratie, ben ik op aanraden bij HW Huis en Wonen binnengelopen voor de zoektocht naar vitrage en overgordijnen. Vriendelijke ontvangst en een geduldige en deskundige service in de winkel. Ongedwongen en toch objectief om voldoende opties te laten zien. Dat moet met zulk aanbod en mogelijkheden ook wel. Inmeetafspraak verliep ook goed, waardoor de installatie uiteraard soepel verliep. Werknemers zijn hier heel goed op elkaar ingespeeld. De communicatie tot en met installatie was super. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

Heel fijn

Klasse.

Heel fijn geholpen en erg blij met de resultaten!

Onlangs voor de tweede keer voor een huis onze gordijnen aangeschaft. Twee keer een hele positieve ervaring. Zeker een aanrader!

Heel net personeel goed meedenkend en beleefd

een "plug&play" ervaring : je besteld na goed advies en verder wordt het snel en correct geregeld

top!

Dik tevreden over dit bedrijf

Werken netjes ! reageer snel op een vraag. Ik wou de de Horvlisgordijn andersom laten schuiven bij schuifpui. Geen probleem Werd snel en vakkundig uitgevoerd. Kortom zeer tevreden, zal dit bedrijf zeker aanraden bij mijn kennissen!

Top service, perfect product en nette afwerking!

Voor de tweede keer ons huis laten inrichten door HW en we zijn opnieuw diep onder de indruk. Het team staat altijd open voor je eigen inbreng en denkt tegelijkertijd perfect met je mee om tot het beste resultaat te komen. Mensen die denken dat je vergelijkbare kwaliteit bij een bouwmarkt kunt vinden, hebben het mis. De producten van HW zijn van een veel hoger niveau; het is echte topkwaliteit die is gemaakt om jarenlang mee te gaan. Een absolute aanrader!

snel en volgens afspraak

Alle maatwerkproducten voldoen volgens de opgaven. Mooi product en snel geleverd

Uiterst behulpzaam

Na mijn online- bestelling werd ik vrij snel gebeld om de maten nog eens door te nemen. Het was voor HW meteen duidelijk wat de situatie van mijn deuren is. Kortom uitstekende kennis en service.

Zeer goed bevallen.

We hebben alleen de stof uitgezocht met vakkundig advies van een heel vriendelijke dame. Her inmeten en monteren gebeurde vlekkeloos. alles hangt prachtig. De vouwgordijnen zijn een aanrader voor grote ramen!

Tot gehele tevredenheid geholpen, prima service.

Prima service, goed meegedacht en fijne en snelle terugkoppeling. Wij zijn een hele tevreden klant.

Top bedrijf

Lieve mensen en mooie kwalitatief goede producten.

Prima hordeuren, goed geleverd en gemonteerd

Online aangevraagd, met opmeten ter plekke en montage. Dienstverlening in het gehele traject prima, zowel telefonisch al ter plaatse.

Vakkundige vriendelijke betrouwbare medewerkers

Goede adviezen bij keuze materialen. Mogelijkheid om stalen mee te nemen voor de juiste kleurkeuze bij interieur. Onze bestelling was breed van raambekleding tot carpetten en schuifhorren Op korte termijn afspraken mogelijk voor inmeten, snelle levering en plaatsing. Attente en vriendelijke medewerkers.

Wete waar ze over praten

Zeer fijn nemen de tijd voor je.

Goed, snel, en goede prijs

Wij hebben gekozen voor een schuifpui hordeur en een balkon hordeur. Inmeten en plaatsen was zo gepiept. Goede service. Goed bereikbaar.

Goede service en levering

Makkelijk te bestellen, duidelijk in communicatie. Goede service en snel gebracht.

Kan veel beter

Ik zou over het weekend alle staaltjes mogen meenemen, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Voor montage heb ik gevraagd eea zo dicht mogelijk op de ruit te zetten. Echter dat is niet gebeurd.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden en horren. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Voor meer informatie check onze website: www.huis-en-wonen.nl