Plisséhordeur

Men biedt 15 standaardkleuren zonder meerprijs aan, en ik had het geluk dat één ervan extreem dichtbij de kleur van mijn ramen ligt (houten ramen geverfd met Boss verf waarvan de RAL kleur niet gedefinieerd is). Ook al gaf ik mijn afmetingen op de mm precies op, het is me onduidelijk waarom men de kunststof eindkappen voor de bovengeleider niet ook in dat geval meteen meestuurt, al werden ze wel probleemloos nagestuurd. Ik had die kunststof eindkappen ook nodig want ik had een breedte van 1424 mm opgegeven en men stuurde me een bovengeleider van 1425 mm op, terwijl de handleiding stelt dat het in dit geval 1423 mm had moeten zijn. Ik moest de bovengeleider dus nog inkorten en aangezien ik niet over een professionele afkortzaag voor aluminium beschik kan je de niet-perfecte zaagsnede (eigenlijk gebruikte ik een haakse slijper met snij-, afbraam- en lamellenschijf) dus beter camoufleren met de eindkappen. Je krijgt 4 montageplaatjes mee maar de hordeur zit met 2 plaatjes al goed vast. En dan krijg je de hordeur ten minste nog van het raamkader verwijderd zodat je ze gedurende de winter binnenshuis kan opbergen. Eenmaal gemonteerd heb je een mooi product, dus eind goed al goed.

Perfect van A tot Z

Begeleiding in de winkel bij de aanschaf van de gordijnen t/m de montage thuis verliep allemaal vlekkeloos en keurig. Professioneel.

Prima leverantie aardige kundige mannen Bedankt

Snelle mannen geen rommel wij zijn tevreden

Super service. En verademing om zo snel en perfect geholpen te worden

Via vrienden van ons die ook via HW horren hebben laten plaatsen horren besteld. Het hele traject ging veel sneller dan verwacht. Bellen, komen inmeten, advies besteld en binnen no time werden de horren geplaatst. We zijn er blij mee, complimenten voor de service en monteurs!

Fijne medewerkers die goed advies geven.

Supergoede begeleiding

Om tot een juiste afmeting te komen van een plisséhordeur op een jacht heb ik van tevoren diverse keren contact gehad. Diegene was respectvol, geduldig, professioneel en wist waar hij het over had. Al met al dus een supergoede service!

Klantgericht

Denken mee passen verzendkosten aan aan een brievenbuspakketje

Vriendelijk en behulpzaam

Fijne ervaring

Prima bedrijf

Wat ik ontzettend fijn vond dat de klanten service mij belde omtrent een afspraak te maken omtrent levering deze is keurig op tijd geleverd goed verpakt in één woord heel erg tevreden met de keuze en klantvriendelijke benadering

Zeer goed bevallen. Een aanrader

Bij het inmeten werd er gelijk een goede indruk achter gelaten. Snelle levering/plaatsing. Kantoor gesproken omdat van mijn kant Iets gewijzigd moest qua tijden. Geen probleem voor HW. Keurig en prettig te woord gestaan. Gerard kwam de horren en hordeuren plaatsen. Vakkundig,netjes,vriendelijk en snel. HW is echt een aanrader.

Mooi en makkelijk.

Heb 1x maal plisee in kozijn en 1 op kozijn. Alle twee makkelijknte monteren.

Weer top kwaliteit

Van mijn vorige aankoop geen spijt gehad en dat is deze keer weer net zo. Dank!

Prijs / Kwaliteit is top

Prijs / kwaliteit is uitstekend en ik kan HW Huis & Wonen aan iedereen aanbevelen. Als je werkt is de levering lastig want je krijgt de ochtend op de dag van levering te horen hoe laat er geleverd wordt. Ik had vrij genomen voor het aangegeven tijdstip, maar de levering was te vroeg en als nog bij de buren afgeleverd. Ook geen briefje in de bus dat het bij de buren was afgeleverd en ik er dus rekening mee had gehouden dat de volgende dag nog een leveringspoging wordt gedaan. Toen kwamen de buren s'avonds met het pakketje. Onnodige verwarring en zonde van mijn verlof middag.

Een heel goed bedrijf.

Jullie komen je afspraken goed na en werken netjes. Ga zo door!

Goed geregeld zeer tevreden

Makelijke montage voor een montagebedrijf als ik.

Slechte kwaliteit en service

Goedkoop is duurkoop. Onze nieuwe hordeur is binnen no time defect. Het stabilisatiekoord in de hordeur is van zeer slechte kwaliteit. Op garantie en service hoef je niet te rekenen bij Huis en Wonen. Ik raad je af een hordeur bij Huis en Wonen te kopen.

Hopelijk de verdere zomer mug- en vliegvrij in huis

We zijn erg tevreden over de vakkundige en vriendelijke service van Huis & Wonen in Gorinchem – van advies tot montage een prettige en zorgeloze ervaring. We zijn blij met onze mooie plissédeur en de horren !

Uitstekende service

Hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg, goede service.

Snelle en goede service

Binnen twee weken een mooie hordeur geplaatst! Erg blij mee

Denken echt met je mee fantastisch!

Ik vind het erg moeilijk om te kiezen. Ik ben goed geadviseerd en er wer meegedacht. Bij levering werd ik gebeld dat het toch mogelijk was om eerder te leveren op een moment dat goed voot mij uitkwam. Super tevreden

Snelle en keurige afwerking

Plisse deur snel en prima vervangen. Goede service en vriendelijke medewerkers

Tijdige levering, fijn en snel contact, prima product

Onze bestelling van een nieuwe cassette voor onze plissé hordeur werd snel en volgens planning geleverd. Op onze order kregen wij per omgaande een mail met de melding dat de door ons opgegeven maten niet consistent waren. We kregen (op zaterdag!) direct telefonisch contact met HW en de order werd door HW terstond aangepast. De cassette was eenvoudig te monteren en voldoet prima. De instructievideo verdient ook een compliment omdat deze gelukkig niet in een noodtempo wordt afgedraaid. Zo hoort het! Dank daarvoor.

Wij hebben een positieve indruk gekregen van H&W.

Een keuring bedrijf dat haar afspraken nakomt. We hebben er vertrouwen in dat wij een goed product hebben gekocht tegen een acceptabele prijs.

Goede klantenservice

Mooi product en past perfect! Aanwinst voor het huis

Van bestelling tot levering binnen verwachte tijd en prima kwaliteit

Na bestelling geplaatst te hebben, waarbij het duidelijk was hoe lang het zou duren voordat de bestelling zou worden geleverd. Ook keurig mailtje gehad toen mij bestelling in productie ging, alleen de mail met de bezorgdatum heb ik geen mail meer van ontvangen. Kwaliteit is prima en installatie was makkelijk.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].