Ik heb een plissedeur (incl montage) bij HW Huis & Wonen gekocht. Ben zeer tevreden. Flexibel met afspraak maken, ondanks koop toch nog gekeken of de oude deur nog te herstellen was. Net personeel. Absoluut een aanrader.

Het past

Bestelling online is niet heel intuïtief, er zitten onduidelijkheden en onwaarheden in. Diverse malen telefonisch contact gehad en prima te woord gestaan. Ook al is de handleiding online te raadplegen stuur hem toch maar uitgeprint mee, dat is makkelijker voor de klant. De hor past prima en ziet er goed uit. Montage niet echt heel moeilijk, alhoewel de clips van hor niet allemaal blijven plakken na het aftrekken van de horcasette, al bij 2 deurhorren gehad. Het los geleverde power plaktape graag anders verpakken, dat komt verfrommeld aan.

Fijn bedrijf en top service!

Erg prettig geholpen in de showroom bij het bestellen van plissé hordeuren voor onze schuifpuien. Vervolgens netjes ingemeten en perfect gemonteerd door vriendelijke monteur die ook nog eens de oude hordeuren meenam. Gewoon fijn bedrijf met vriendelijke mensen en topservice.

Professioneel, vakkundig en met passie voor het vak gemonteerd !!!

Supermooie plissé hordeuren voor onze tuin- en balkondeur geleverd door Huis en Wonen. Keurig en perfect gemonteerd en alles weer netjes opgeruimd. Heel erg tevreden !!! Een dikke vette 10 !!!

helemaal goed

Vervangen bestaande hor schuifpui. Volgen van de instructie voor maat voering zeer duidelijk. Keurig op de hoogte van het proces van de bestelling via mail. Afleverdatum nieuwe hor via mail met de tijd . De chauffeur was keurig op tijd. En als laatste de prijs top.

Keurig

Nette prijs en leuke korting op een top product

Juiste pasvorm, kleur en aflevering, ben er heel blij mee.

Ruime keuze, juiste keuze

Een nieuwe mat kiezen lijkt zo simpel maar het is toch fijn als het de juiste keuze wordt. HW heeft een ruime keuze en na goed advies werd dit een juiste keuze :)

Snelle levering, goede service en top kwaliteit

Snelle levering, goede service en top kwaliteit

Top service!

Snelle service en goede kwaliteit spullen.

Goede kwaliteit en fijne service!

Wij zijn heel blij met de adviezen, service en raambekleding en horren van Huis&Wonen. We hebben de juiste raambekleding op de juiste plaats en alles is heel goed en op tijd ingemeten en opgehangen. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede service en maatwerk

Hans en zijn team hebben ons erg goed geholpen bij onze keuze voor nieuwe duettes. Omdat wij kiep/kantelramen hebben wezen veel leveranciers ons af met onze wens om de duettes elektrisch te laten bedienen. HW Huis & Wonen niet. Er is meegedacht èn een stuk maatwerk vervaardigd met als eindresultaat een visueel mooi product en een stuk gemak/comfort in de vorm van de elektrische bediening. Kortom dikke aanrader!

Snel en op tijd gereed. vriendelijk personeel.

prettig geholpen, goede verpakking maat voering product goed, enige opmerking miste op de verpakking sticker mijn naam en kleur aanduiding van het product.

Weer perfecte service bij het inmeten en plaatsen

Weer perfecte service bij het inmeten en plaatsen van onze bestelde stoffering. Alles verliep vlot en netjes. Alleen even de bank terug zetten en we zaten er weer netjes bij. Bedankt heren!

Fijn personeel en goede service ,zojuist de hordeur geplaatst snel gewerkt .

Nette service

Komen op tijd Werken netjes

Komen afspraak na

Zoals afgesproken, nieuwe gordijnen ophangen van mooie kwaliteit.

Vakmensen met kennis in huis

Het was al fijn om de stoffen etc uit te zoeken, het inmeten en ophangen verliep snel en soepel. Mooi bedrijf prima personeel met verstand van zaken!!

Goed geadviseerd m.b.t. keuze Inbetween gordijnen.

Prettige geholpen zowel de winkel als met monteurs tijdens montage gordijnrails en ophangen van de gordijnen.

Goed geholpen en zeer vriendelijk

......

De duet gordijnen zijn heel mooi en handig en de monteur die ze kwam ophangen verdient een 10 voor vriendelijkheid en deskundigheid. Ook in de winkel was men zeer servicegericht en vriendelijk.

Snel geleverd en geplaatst

Makkelijk en goed geregeld

Tevreden

Vriendelijk personeel die meedenkt. Wij wilden het product, een kleed, pas na 2 maanden ophalen, geen probleem.

deskundig advies, goede service en deskundige plaatsing van de rails

Prettige ontvangst en een deskundig advies. Ook na de aankoop een goede service. De plaatsing van de rails was deskundige en vond plaats in een prettige sfeer.

Goede en betrouwbaar bedrijf

Alles prima geleverd, het product is volgens afspraak geproduceerd, dus een prima koop.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].