Snel, vriendelijk en duidelijk

Er werd meegedacht over wanneer de bestelling bezorgd zou kunnen worden. Heel fijn.

Heel tevreden tot hiertoe

Tot hiertoe ben ik heel tevreden ik kan nog niet helemaal een score van vijf sterren geven, maar als het product geleverd en tiptop is geef ik jullie met alle plezier vijf sterren Zeker voor hulp en service Grts Johnny

Overzichtelijke webshop

Snel het juiste product gevonden. Levering was sneller dan verwacht alleen de exacte dag wordt niet aangegeven (bezorging deze week?) Transportkosten aan de hoge kant (€ 7,-) voor een envelop met een geleide koord t.b.v. een plissé hordeur.

ervaring is prima 10

Mooie spullen geleverd en gemonteerd door nette vakkundige mensen.

Deskundig advies bij het uitzoeken van de spullen. Mooie kwaliteit. Montage door vriendelijk en kundig personeel. Top!

top

top alles mooi op tijd

Goede

Goede levering, heel goed geholpen met de keuzevak onze gordijnen

Efficiënt en plezierig contact

Efficiënt en plezierig contact gehad via e-mail met het verkoopteam, wat tot een order geleid heeft. Ook de belofte van de laagsteprijsgarantie maakt HW Huis & Wonen waar. In de stenen winkel ben ik nooit geweest, alle aankopen moeiteloos via de webwinkel aangeschaft. Het vloerkleed werd tot in de huiskamer afgeleverd door een vriendelijke, enthousiaste en welgemanierde medewerker. Keurig! Met een gerust hart kan er gekocht worden bij HW Huis & Wonen, aanrader!

Maatwerk

Leveren maatwerk. Goede kwaliteit. Bereid om een stapje extra te zetten tot tevredenheid voor de klant.

Snel en kundig

Vriendelijk, snel en mooi bevestigd.

Warm en zeer welkom gevoel

Vanaf het eerste moment dat we binnenstapte werden we zeer vriendelijk ontvangen, na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt werden we zeer goed geadviseerd en geheel vrijblijvend. Nadat we een paar dagen later onze bestelling hebben gedaan was de levering tot onze verbazing zeer snel, montage ook goed en vakkundig.

Goed meedenken en goede service

Vriendelijke mensen en goed meedenkend

Goed en zeer vriendelijk geholpen , snelle levering netjes opgehangen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Heel vriendelijk aan de telefoon, goed advies gehad. Snelle levering . Opmeten en plaatsen werd zeer vakkundig en netjes gedaan..complimenten voor de vriendelijke en nette werknemers van dit bedrijf.

Uitgangspunten zijn goed

Prima maar omdat de levertijd ruim is is het zowel voor de leverancier als voor de klant lastig om aftespreken en om thuis te zijn er kan namelijk van alles gebeuren. Op de dag zelf is er geen contact mogelijkheid meer. Beetje lastig. Ik heb het niet kunnen indekken. De bezorging is wel flexibel

Goede ervaring

Onze wens om een breed lint op de bestelde luxaflex te krijgen, is niet goed over gekomen. Het is smal lint geworden, daar nemen we echter wel genoegen mee.

Vriendelijk en kundig geholpen

Prima winkel en goed personeel. duidelijke informatie en goede kwaliteit produkten

Mooi assortiment; uitstekend advies en goede service.

Vanaf het begin dat we bij Huis & Wonen binnen liepen kregen we een uitstekend gevoel. Ruim opgezet; keurig geholpen en duidelijk advies. Gedurende de aankoop en levering netjes op de hoogte gehouden door telefonisch contact en per mail. Zeker een aanrader om eens bij Huis & Wonen te gaan kijken.

Wederom top service en top geleverd werk!

Leuke zaak

Leuke winkel vriendelijk personeel.

Service en klantgericht

Hans en team zijn een geoliede machine die klaar staan met raad en daad

Betrouwbaar en goede kwaliteit en nette lever service

Uitstekende telefonische hulplijn. Is de 2e hor. 1e is na 2 jaar nog als nieuw. De aflever service is ook goed te noemen. Enige minpuntje is dat je op dag van levering geen melding krijgt.

Betrouwbaar en geweldige service

Goed geholpen en alles wat bestseller was klopt. Mooi opgehangen en heel net werk geleverd.

Top.

Vanaf de binnenkomst is de eerste indruk al top. We kwamen kijken naar vloerkleed. We vriendelijk ontvangen en konden rustig rond kijken. Naderhand kwam een medewerker ons vragen waar we op zoek naar waren. Hij heeft ons uitgebreid verteld over het assortiment vloerkleden. We hebben een keus gemaakt en hebben een bestelling voor vloerkleed gedaan. Bij thuiskomst een bevestiging via e-mail ontvangen. In de loop van de week een mailtje ontvangen, dat het kleed klaar lag om op te halen. Twee dames hebben het kleed in onze auto gelegd. Het kleed past precies bij onze meubels en zijn er heel blij mee, dat we deze keuze hebben gemaakt. Bij deze beveel mij Huis en Wonen. Een zaak waar je als klant thuis voelt en waar je door vriendelijk en deskundige mensen wordt geholpen.

Een onwijs goede ervaring.

We hebben HW Huis & Wonen uitgenodigd om de vitrage op te laten meten en daarna uiteindelijk ook te monteren. Dit proces verliep erg snel, laagdrempelig en ze leverden vakwerk af. En dat alles tegen een scherpe prijs. We bevelen ze daarom zeker opnieuw aan en we zullen ze uiteraard ook weer uitnodigen als we ze weer nodig hebben in de toekomst.

Super service en advies

Erg blij met mijn aankoop. Goed geadviseerd en de monteurs super vriendelijk en kundig. Zeker aan te bevelen!

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: info@huis-en-wonen.nl.