net bedrijf, goede service

goed advies, net personeel en netjes gewerkt.

Fantastisch, hele goede service

Na een bestelling te hebben geplaatst, bleek het vloerkleed toch niet meer leverbaar. Na telefonisch overleg werd er keurig uitgelegd dat het helaas nog heel lang ging duren. Ze hebben netjes een korting gegeven, en we hebben onlangs ons vloerkleed ontvangen. Ook nog bezorgd op hun kosten. Erg tevreden en netjes geholpen.

Vakwerk

Echte vaklui, ze denken met je mee en zoeken naar oplossingen, keurig werk afgeleverd, zeer tevreden

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Nog niets ontvangen

Kan hierover nog geen beoordeling geven ik heb het bestelde artikel nog niet ontvangen

Erg tevreden

Vriendelijk geholpen. Goede uitleg, nemen de tijd. Fijne service. Wij zijn erg tevreden met de gekozen raambekleding. Ze kwamen het ophangen en lieten alles netjes achter. Als we weer iets nodig hebben, komen wij hier zeker terug!

Nette monteurs/net werk.

Van het moment van bestelling ,het inmeten en de montage alles vlot en duidelijk verlopen. Goede communicatie.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Makkelijk parkeren goede bediening en advies

Super snel geleverd en geweldig aardige medewerkers.

Vakmensen die komen opnemen en plaatsen!! Levering zeer snel en alles zonder problemen. Dikke pluim.

Hordeur past perfect !!

Hordeur hebben wij zelf opgehaald in Gorinchem. Wij hadden de maat zelf opgegeven. Paste perfect !

Fijne zaak

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom er er graag terug

Goed en deskundig geholpen

Goed advies gekregen en de hor was eenvoudig te plaatsen.

Plissé hordeur cassette

De plissé hordeur cassette past als een handschoen en loopt als een zonnetje.

Goeie kwaliteit en prima service

D

Top gewoon.

Professioneel, no nonsense. Kwaliteit geleverd en erg vriendelijk.

Nog 2 horren besteld omdat ze zo goed bevallen.

Perfect!!

Voor de tweede keer een hordeur besteld en ook deze was supersimpel te bestellen en te monteren. Het materiaal is van top kwaliteit en het ziet er mooi uit.

De beste service!

Heel veel bedrijven kunnen je goed helpen bij de aankoop, maar zij onderscheiden zich echt in de aftersales. Na de verkoop nog steeds geweldige service!

Mijn wildcamera werkte niet goed en is omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Heel erg blij met de gordijnen en kleed.

Goede hulp bij het maken van een keuze. Snelle levering en erg vriendelijke en kundige monteurs.

Op tijd geleverd en netjes geinstalleerd met een duidelijke uitleg.

Eindelijk een perfect passende hordeur.

Goede kwaliteit, prima service, vakkundig inmeten en monteren

Houten elektrische luxaflex besteld. Van bestellen tot inmeten en monteren vakkundig en vriendelijk geholpen. Daarnaast goed geadviseerd tijdens het inmeten en monteren. Dikke tien voor het hele HW team Gorinchem

goede producten, super behulpzaam en vriendelijk

Ik heb een hordeur besteld aan de hand van eigen meting. Toen bleek dat de lengte net niet helemaal goed was, heb ik kunnen overleggen hoe dit op te lossen valt en op de zaak nog een hele montage uitleg gekregen. Echt super behulpzaam en vriendelijk. Dit zie je weinig meer met dit service niveau.

Aquraat, efficiënt

Goed te bestellen via internet. Goede afhandeling en vlot. Ter plekke opgehaald en zo gezien “mooi bedrijf”, vriendelijk personeel,

Uitstekend.

Past perfect.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].