Geheel volgens verwachting

De geleverde hordeur was precies zoals we verwacht hadden. Heel eenvoudig zelf te monteren. Tijdens het bestellen was mij echter niet helder dat je eventueel ook eindkapjes voor de bovenrail kon of moest bestellen. Achteraf pakt het nu beter uit zonder kapjes, maar wel goed om rekening mee te houden.

Na inmeet service lekker snel geplaatst.

Horren rondom huis ingemeten. Snelle inmeet service en daar uitstekend gemonteerd. Heerlijk de ramen open gedurende de nacht. Echte aanrader.

Blij met deze snelle en goede service

We worden altijd heel vriendelijk en goed geholpen!

Denkt mee met de klant

Nadat ik online was gaan invullen welke maten ik nodig had en dat toch wel spannend vond om ‘zomaar’ te bestellen heb ik telefonisch contact gezocht. Een vriendelijke medewerker stond mij te woord en adviseerde mij. Daarna durfde ik het aan om online de plissé hordeuren te bestellen. Prima product in de RAL kleur die ik ook voor mijn kozijnen heb gebruikt.

Zeer goede kwaliteit

Even goed opletten in het bestelproces m.b.t. de maatvoering maar dan krijg goed passend top spul !

Fijne ervaring en goede kwaliteit

Ik heb een plisse hordeur besteld voor onze serre. Bij de zonweringboer 1100 euro. Hier 528 euro. En als je hem zelf ophaal in Gorinchem ook nog eens 4% korting. Materiaalkwaliteit is hetzelfde als onze eerste dure plisse hordeur. Duurzaamheid gaan we nog achter komen, maar zo te zien gaan dat wel goed komen. Website is ook fijn. Klantenservice ging ook goed (had een vraag over het merk plissehordeur) Kortom; aanrader.

prima resultaat, en prettige medewerkers.

hartelijk dan k voor het resultaat. Zowel de kleur als de afwerking is boven verwachting.

Service!

Ik kwam plompverloren langs met een beschadigde plissé hordeur die was gevallen. Aantal schakels en hoeken kapot. Ze begrepen direct het probleem en hadden alle onderdelen ook op voorraad. Kreeg ik mee voor een rond bedrag van maar 10,-. En dat terwijl ik de hor hier helemaal niet had gekocht. (was onderdeel van kozijnrenovatie schuifdeur). Fijn dat je ook als je geen (grote) klant bent toch goede service krijgt. Van harte aanbevolen en bij de volgende grotere aankoop denk ik ook aan Huis & Wonen.

Goed en vriendelijk geholpen. Alle horren zijn bij ons thuis ingemeten, ze waren snel binnen en zijn perfect. Wij zijn er heel blij mee.

Uitstekende service

We hebben vanaf de aanvraag een uitstekend contact gehad, een faire prijs aangeboden gekregen en vervolgens een uiterst correcte en vriendelijke monteur die is komen inmeten en plaatsen.

Fijn bedrijf ,transparant en goede service

Prettig ontvangen in de winkel Goed contact over leveren betalen en monteren Ga zo door wij zijn zeer tevreden

Zeer snelle afhandeling van de bestelling en tevens de snelle bezorging

Zijn zeer goed

Top bedrijf

Goede telefonische ondersteuning. Van bestellen tot afleveren verloopf alles perfect.

Mooi bedrijf met vriendelijke ontvangst en goed advies!

Wij werden bij binnenkomst gelijk aangesproken door een vriendelijke verkoopster die de moeite en tijd nam voor een goed advies! Zijn daar ook geslaagd voor een vloerkleed ! Snelle levering !

Prima bedrijf, komt afspraken correct na

Na een schade aan de pas geplaatste hordeur is dat snel en netjes opgelost.

Perfect en betrokken

Zowel in de oriënterende fase, als tijdens de aankoop en aflevering een snelle en vriendelijke benadering. Nooit opdringerig en altijd betrokken. Ook na afloop nog perfecte tips meegekregen voor het onderhoud. De ruime en overzichtelijke zaak maakt het een feest, om te beslissen.

Service is top, alles klopt altijd

Vanaf aankoop tot plaatsing wordt je meermaals geïnformeerd over de exacte leveringsdatum. Plaatsing is uiterst professioneel, men werkt zeer netjes en de lege verpakking wordt meegenomen.

Prima, Niks op aan te merken.

Plissehordeur besteld en aangeven voor afhalen. Bij het afhalen vriendelijk personeel.

Zoals verwacht.

Perfecte levering.

Vakkundig

Wij zijn meer dan tevreden. Hoe huis en wonen voor ons aan het werk geweest is. Van maat nemen tot aan de plaatsing professioneel vakkundig en goede service.

Alles keurig geregeld

Plisehordeur, loopt soepel en snel geleverd

Na met eerdere bestellingen van deurhorren al goede ervaringen gehad te hebben. Voor de andere deur nu ook weer hier besteld. Levering was snel. Deurhor loopt soepel.

Uitstekende service en zeer vriendelijk.

Zeer vriendelijk en klantgericht personeel in de winkel. Hordeur snel geleverd en keurig netjes geplaatst door een zeer vriendelijke en nette jongeman.

Goede service vriendelijke bediening

Snelle en uitstekende service

De hordeur werd snel geleverd en geplaatst. Vriendelijke medewerker die snel en netjes werkt.

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 actief en toonaangevend in de woonbranche. Bij HW Huis & Wonen kun je zowel offline, (showroom) als online (webshops) terecht voor raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. HW Huis & Wonen staat voor kwaliteit en de scherpste prijzen. www.plissehordeurenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl; de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. HW Huis & Wonen staat garant voor snelle service. Voor vragen of advies kan je ons bellen op di t/m zat tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook: [email protected].