Super service

Zeer vriendelijke, nette en kundige vakmensen

Eenvoudig te bestellen en goede kwaliteit

Hele goede ervaring! Kwaliteit en prijs uitstekend. Snelle levering.

Vriendelijk personeel, niets is teveel. Gewoon een gele leuke winkel. Heb al mensen aanbevolen daar te gaan kijken

Super correcte levering

Past perfect en ziet er erg mooi uit.

Super service

De service is echt super!!!

Prima assortiment, goede service

Na lang zoeken hebben we bij HE Huis en Wonen de nieuwe gordijnen voor de woonkamer gevonden. Mooie wave gordijnen aan een prachtige rail.

Wederom 100% tevreden met de goede service en de prachtige producten.

Al eerder een goede ervaring gehad met de aanschaf van houten jaloezieën. Nu horren en prachtige gordijnen gekozen uit het brede assortiment. Je wordt goed geholpen door klantvriendelijke en vakkundige mensen. Afspraken komt men na en de prijzen zijn eerlijk. Wij zijn weer 100% tevreden en bevelen HW Huis en Wonen dan ook van harte aan.

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klant gericht. Mooi product besteld en op tijd geleverd.

Perfecte strakke hor voor jij de prijs

Helemaal goed, niets op aan te merken

Mooie producten, goede service en een goede prijs

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Ik heb hier een dubbele plissehor voor mijn schuifpui besteld en 1 voor onze keukendeur. Vooral de hor voor de dubbele schuifpui was een uitdaging maar met de begeleiding van HW Huis en Wonen is het perfect gelukt.

Vriendelijk en efficiënt geholpen aan de telefoon

Fijn en professioneel telefonisch geholpen voor de juiste hordeur. Bezorging was een dag later dan afgesproken maar ook hiervoor werd ik gebeld met excuses en dag en tijd wanneer het wel geleverd zou worden. Erg tevreden over hun werkwijze professionaliteit!

Mooi product, snel geleverd

Plissé hordeur op maat werd snel geleverd. Mooi product. Enige minpuntje is het ontbreken van een handleiding voor het opbouwframe wat ik erbij besteld had. De link voor de montage instructie laat alleen de montage in de dag zien en niet hoe bijv. de hoekstukken erin moeten. Hiervoor moet je dan zelf gaatjes in het aluminium horen.

Snelle levering van de hordeur!

De hordeur is snel geleverd. Helaas moest ik wel 1 MM van de geleider vijlen. De hordeur doet verder niet onder voor zijn duren broertjes.

Klantvriendelijk en nemen de tijd.

Zie bovenstaande.

Snel, goed en duidelijk.

Makkelijke en duidelijke website, goede communicatie over de leveringsdatum en bovenal een uitstekende klantenservice.

Echt super verzorgt!

Wij hebben 2 plissé hordeuren bestelt. Ze waren echt keurig op maat. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen. De prijs/kwaliteit is ook echt super! bedankt daarvoor. Ik ben blij. Ook het contact is erg gemoedelijk en fijn.

online besteld, past perfect

prima webshop gevonden, bestellen was eenvoudig en het installeren ging ook heel eenvoudig, snel klaar. de hordeur ziet er mooi en stevig uit en past perfect.

Goede service, snel oplossingsgericht

Tijdens het ophangen liep de monteur tegen een probleempje aan, dit werd snel en kundig opgelost.

Vriendelijke en goede service!

Keurig en snel geholpen in de showroom. Ondanks vakantietijd toch snelle levering en montage. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Voordelig, snelle levering en prima communicatie.

Zeer mooi en degelijk

Fraai produkt en snelle levering. Eenvoudige plaatsing.

Vakwerk en ouderwets betrouwbaar

ja wij vinden de "oude " gordijnspecialist nog een van de tijd dat alles nog vakmanschap en betrouwbaar was, wij hebben en meer gordijnen en zo gekocht, maar het wordt altijd goed en professioneel gedaan, volgende keer weer nieuwe luxaflex of horren, en we gaan daar toch weer heen, ja het is natuurlijk duurder als dat je zelf moet meten, maken en zo, maar kwaliteit is voor ons heel belangrijk en zeker als je zelf ook twee linker handen hebt....

Goed opgelost

Tot twee keer toe ging het mis bij levering. Maar toch weer een keer gestuurd. Jammer dat het daardoor lang duurde. Misschien een idee om een andere bezorgdienst te zoeken?

Perfect advies en service!

Goed en zeer vriendelijk advies in de winkel. Bestelde spullen keurig op tijd geleverd en door de monteurs zeer netjes en vakkundig opgehangen. Een meer dan tevreden klant!

Einsteinstraat 13

4207 HW Gorinchem

Over HW Huis & Wonen

HW Huis & Wonen is sinds 1980 een toonaangevende naam in de woonbranche. Je vindt bij ons zowel offline in de showroom als online via onze webshops een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerkleden, horren en projectstoffering. Bij HW Huis & Wonen staan service, kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal. www.plissehordeurenwebshop.nl: dé webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs. www.rolhorrenwebshop.nl: de webshop voor op maat gemaakte rolhoren. Wij staan garant voor snelle service en persoonlijk advies. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies? Bel ons op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]